«
  1. Anasayfa
  2. BORSA HABERLERİ
  3. Borsa İstanbul Günün Analizi

Borsa İstanbul Günün Analizi

BORRRRRRRRRRRRRRRRR

16 Ocak 2019 Çarşamba BIST 100 Endeksinde Yaşanan Gelişmeler

Değerli okuyucularımız dünkü yazımızda da yazdığımız üzere Bıst 100 endeksi hakkındaki yorumlarımız tamamen gerçekleşmiş olup siz değerli okuyucularımızı da doğru yönde bilgilendirmek bizleri çok memnun etmiştir. Yide dünkü analiz yorumlarımızı da bakarsanız BIST 100 ENDEKSİNİN 93.00 barajının aşılacağını sitemiz vasıtası ile siz değerli okuyucularımıza duyurmuş olduk. Yine her gün olduğu gibi bugünde siz değerli okuyucularımız için günlük analiz ve piyasa bilgilerini siz değerli okuyucularımız ile paylaşmak için bugün ki yazımızı kaleme aldık ve haberin tamamını okumanızı sizlere tavsiye ediyoruz.

Borsa İstanbul’da Bugün 16 Ocak 2019 Çarşamba

BIST 100 endeksi yeni güne sabah saatlerinde piyasaların açılması ile yatay seviyede başlamıştır. Bir önceki kapanışını 93.173 puandan gerçekleştiren BIST 100 ENDEKSİ yeni güne ise 93.365 puandan başlamıştır. Yeni günün ilk çeyreğinde yatay seviyede kalan BIST 100 endeksi ilk çeyrekte hafif ve pozitif başlangıçla da ilk çeyreği tamamlamış sonra ise yükselerek günün ilk yarısına girmiştir. Günün ilk yarısında da yükselen BIST 100 endeksi saat 15:58 de toplamda yüzde 0,78 değer kazanmış ve 93.901 puana yükselmiştir.

Günün Analizi ve Beklentiler 16 Ocak 2019 Çarşamba

Analistlere göre dünü yine döviz kurlarındaki dalgalanmaya rağmen yükselerek kapatan BIST 100 Endeksin’de bu gün ise 94.00 barajının aşılması beklenmektedir. Olası gelişmeler yaşanmasa 94.200 puanlarda kapanış vermesi beklenmektedir. Yine analist ve araştırmacı konunun uzmanlarına göre dolar altın ve bütün döviz kurlarında hafta sonuna kadar düşüş yaşanması ve döviz kurlarında da aşırı tutarsızlık yaşanması beklenmekte olup haftanın sonuna kadar 95.00 barajının aşılması da beklenmektedir.

 

Bir Cevap Yaz

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *