«
  1. Anasayfa
  2. BORSA HABERLERİ
  3. Borsa’da Düşüş Devam Ediyor

Borsa’da Düşüş Devam Ediyor

borsa_güne_düşüşle_başladı

Borsa’da Düşüş devam ediyor, Borsa güne nasıl başladı, Borsa güne düşüşle mi başladı, gün içinde Borsa’da yaşanacak hareketler nelerdir ve Borsa’ya etki edebilecek haberler hakkında bilgiler almak için haberimizden faydalanabilirsiniz.

Borsa Güne Düşüşle Başladı / Borsa’da Düşüş Devam Ediyor

Borsa’da Düşüş Devam Ediyor; BIST 100 endeksi önceki kapanışa göre 19,84 puan ve %0,41 düşüşle 4876,23 puandan açıldı. Bankacılık endeksi %1,05 ve holding endeksi %0,47 düştü. Sektörel endekste en yüksek ciro yüzde 0,69 ile inşaatta olurken, en çok gerileyen bankacılık oldu. BIST 100 Endeksi dün 4.880-5.000 puan arasında dalgalandı ve günü %1 düşüşle 4.896,07 puandan kapattı. Analistler ve konunun uzmanı Araştırmacılar küresel hisse senedi piyasalarının olumlu bir seyir izlediğini, bankacılık endişelerinin büyük ölçüde bir kenara itildiğini belirttiler. Yine Konunun uzmanlarının yaptığı açıklamaya göre şahin bir para politikası yaklaşımının belirdiğini bundan kaynaklı olarak da iç piyasaların olumsuz bir şekilde bölündüğünü husussunda açıklamalar yaptılar.

Borsa’yı İlgilendiren Gün İçi Açıklamalar

Borsa’da Düşüş Devam Ediyor; Analistler ve konunun uzmanları bugün ülkenin dış ticaret dengesi, euro bölgesi enflasyonu, ABD kişisel ödemeler dengesi ve Michigan Üniversitesi’nin güven endeksi verilerine dikkat edeceklerini söylediler.Teknik olarak BIST 100 endeksi 5000 ve 5.100 seviyesindeki direnç, 4.850 4.750 puan ise destek. Konuma dikkat edin. Diğer taraftan, kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’un Türkiye’ye ilişkin kredi değerlendirme raporunu bu akşam piyasa kapanışından sonra açıklaması bekleniyor.

Borsa’da Düşüş devam ediyor, Borsa güne nasıl başladı, Borsa güne düşüşle mi başladı, gün içinde Borsa’da yaşanacak hareketler nelerdir ve Borsa’ya etki edebilecek haberler hakkında bilgiler almak için haberimizden faydalanabilirsiniz. Borsada son dakika haberleri ve Borsa uzmanlarının yapmış oldukları açıklamardan haberdar olmak için sitemizi takip edebilirsiniz. İlginizi çekecek konular için aşağıdan verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

2023 yılı FED Toplantı Tarihleri : https://www.finanshaberi.net/bitcoin-kripto-para/2023-yili-fed-toplanti-tarihleri/.html

Kontrolmatik’ten Temettü Açıklaması ; https://www.finanshaberi.net/borsa-haberleri/kontrolmatik-temettu-verecegini-acikladi/.html 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.