«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. VAKIFBANK TÜKETİCİ KREDİSİ FAİZLERİ 2020

VAKIFBANK TÜKETİCİ KREDİSİ FAİZLERİ 2020

Vakıf emekli

VAKIFBANK Tüketici Kredisi Faiz Oranları 2020

Vakıfbank bir özel banka olarak müşterilerine uygun bireysel ihtiyaç kredisi seçenekleri sunmaktadır. İhtiyaç kredisi ya da tüketici kredisi imkanları ile birlikte sunulan bu avantajlarda en düşük faiz imkanı ile Vakıfbank müşterileri geri ödemeli olarak istedikleri miktarı çekebilme hakkına sahiptir Vakıfbank Tüketici Kredisi çekmek için öncelikli olarak sizler de Vakıfbank tüketici kredisi çeşitleri ve ürünleri ile ilgili bilgi edinmek durumundasınızdır. Vakıfbank Tüketici kredisi hesaplama 2020 başlıklı yazımızda, Vakıfbank’ tan kredi çekmek isteyen ve kredi çekim işlemleri için hesaplama yapmak isteyen müşterilerimize özel bir içerik hazırlanmıştır. Bu sayede Vakıfbank tüketici kredisinin avantajlı ya da dezavantajlı yanları hesaplama işleminin 2020 yılı faiz oranlarına göre yapılması incelenecektir.

Vakıfbank Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

Vakıfbank kredi faiz oranları %1, 12 miktarında sabitlenmekte olup, her kullanıcının kolaylıkla kredi çekebilmesi adına düzenlenmiştir. 2020 yılı için düzenlenen bu limit ile birlikte Vakıfbank müşterilerine özel kredi çekim oranlarında da artış gözlemlenmektedir. Çekilen kredi miktarlarına faiz oranlarının yanında ayrıca BSMV vergisi eklenmektedir.

Vakıfbank tüketici kredisi vade limitleri 3 ile 60 ay arasında sınırlandırılmıştır. Kişiler talepleri doğrultusunda çekmek istedikleri kredi vadelerini belirlemekte ve faiz oranları ile birlikte geri ödeme imkânlarını bu vade sayısına uygun olarak yapmaktadır. Aşağıda Vakıfbank tüketici kredisinin en çok tercih edilen limitleri ve vadeleri ile birlikte hesaplama yapılarak ödeme tutarları hakkında bilgi verilmiştir. Vakıfbank tüketici kredisi hesaplama imkânlarından bu şekilde 2020 yılı için sizler de yararlanabilirsiniz.

15.000 TL tüketici kredisi 12 ay vade ile aylık ödeme 1362 TL; toplam ödeme 16.420 TL olarak belirlenmiştir.

30.000 TL tüketici kredisi 12 ay vade ile aylık ödeme 2.724 TL; toplam ödeme 32.841 TL olarak belirlenmiştir.

60.000 TL tüketici kredisi 60 ay vade ile aylık ödeme 1463 TL; toplam ödeme 88.102 TL olarak belirlenmiştir.

Vakıfbank Tüketici Kredisi Başvurusu 2020

Vakıfbank tüketici kredisi başvurusu farklı şekillerde yapılabilmektedir. Kredi başvuru işlemleri için öncelikli olarak şube aracılığı ile kredi başvurusunda bulunulması önemlidir. 60.000 TL üzeri tüketici kredisi istekleri için Vakıfbank en yakın şubeye giderek kredi işlemleriniz çözümlemeniz gerekmektedir. 60.000 TL ye kadar olan kredi limitlerinde ise, mobil bankacılık yolu ile ya da internet bankacılığı kullanılarak kredi başvuru işlemleri yapılabilmektedir. Vakıfbank mobil bankacılık yolu ile kredi başvurusunda bulunma ya da Vakıfbank internet bankacılığı ile kredi başvurusunda bulunma imkanları birbirleri ile aynıdır Bunun için Vakıfbank müşterisi olmak gereklidir. Başvurular – İhtiyaç kredisi başvurusu adımları ile birlikte, talep ettiğiniz tutarı ve ödemek için aylık vadenizi belirleyerek kredi başvurusunda bu iki yöntem ile de başvuruda bulunmak mümkündür. Kredi başvuru işlemleriniz Vakıfbank anında kredi miktarını karşılıyor ise anında hesabınıza imzasız ve kefilsiz olarak kredi talebiniz yansıtılacaktır.

Ancak kredi miktarınız anında kredi taleplerini karşılamıyor ise, şubeye gelerek görüşme yapmanız rica edilecektir. Vakıfbank anında kredi imkanı düşük kredi taleplerinde ara ödeme, taksit kapama vb. imkanları bulunan krediyi kapsamaktadır. Bu kredi başvurularında kefil ya da imza istenmemektedir. Bu limitler düzenli olarak veya kişiye bağlı olarak Vakıfbank aracılığı ile belirlenmektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *