«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. HALKBANK TÜKETİCİ KREDİSİ HESAPLAMA 2020

HALKBANK TÜKETİCİ KREDİSİ HESAPLAMA 2020

Halk tüketici

HALKBANK Tüketici Kredisi Faiz Oranları 2020

Tüketici kredisi bankaların bireysel ihtiyaçlarına karşı karşıladığı kredi tutarıdır. Yeni evlenen çift iseniz birçok masrafınız olacaktır. HalkBank yeni evlenen tüketici kredisiyle masraflarınızı azaltabilirsiniz. Uygun ödeme seçeneklerinin yanında Halk Bank Çeyiz kampanyasından da yararlanabilirsiniz. Eğitim almak istiyorsanız ya da çocuğunuzun daha iyi yerlerde eğitim almasını istiyorsanız yine Halk Bank eğitim kredisine başvurabilirsiniz. Eğitim kredisine eğer siz başvuracaksanız 25 yaşınıza kadar başvuruda bulunabilirsiniz. Çocuğunuz için başvuru da bulunacaksanız çocuğunuz 18 yaşına gelene kadar başvuruda bulunabilirsiniz. Eğitim ve evlilik kredilerinin yanında eşya alımınız için tüketici kredisine başvuru da bulunabilirsiniz. Artık cep telefonu için bile Halk Bank tüketici kredisi’nin avantajlarından yararlanabilirsiniz. Halk Bankası olarak tüketici kredisi içerisinde evlilik, eşya alımı ve eğitim kredisi gibi tüketici kredilerinin nasıl hesaplanacağını bu yazımızda bulabilirsiniz.

HalkBank Çağrı Merkezi Aracılığı ile Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

HalkBank tüketici kredinizi Çağrı merkezinizdeki HalkBank müşterisi temsilcinizle hesaplaya bilirsiniz. Halk Bank çağrı merkezine bağlanmak için 0 850 222 04 00’ ü aramalısınız. Müşteri temsilcinize hangi tüketici kredinizi açtırmak istiyorsanız onun hakkında bilgi almalısınız. Evlilik tüketici kredinizi Halk Bank çağrı merkezi aracılığı ile hesaplayamazsınız. Müşteri temsilciniz diğer Halk Bank tüketici kredileri hakkında hangi aralıklarda olduğu hakkında bilgilendirebilirsiniz. O aralıklardan size en uygun seçeneği söyleyerek tüketici kredinizi hesaplayabilirsiniz.

HalkBank Şubeler Aracılığı ile Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

Tüketici kredisi hesaplarken bile taksit tutarına en az ne kadar gireceğini bile bilmiyorsanız Halk Bank şubelerine gitmelisiniz. Size en yakın Halk Bankası şubelerine giderek sorunsuz bir şekilde tüketici kredinizi hesaplayabilirsiniz. Şubelere giderken Halk Bank şube kartınızı veya nüfuz cüzdanınızı yanınıza almanıza gerek yok. Halk Bank şubesindeki müşteri temsilciniz vade sürenizi, taksit seçeneklerinizi ve faiz oranlarını seçerek kolayca tüketici kredinizi hesaplar. Hangi kredi seçeneklerinde en fazla vade süresini ve faiz oranlarının ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz. Hesaplamanın yanında güncel Halk Bank kampanyalarından nasıl yararlanacağınız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bütçenize ve ihtiyacınıza göre Halk Bank tüketici kredinizi seçebilirsiniz.

HalkBank İnternet Aracılığı ile Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

Yeni evlenecekler için Halk Bank evlilik kredisini seçebilirsiniz. Halkbank Evlilik Tüketici kredisi için ayrıca ayrı kampanyaları deneyebilirsiniz. Eğitim kredinizi Halk Bank şubelerini gezmeden internet üzerinden hesaplayabilirsiniz. Halk Bank hesaplama aracına kredi tutarınızı ve kredi vadenizi girmelisiniz. İhtiyacınıza göre kredi tutarınızı yavaş yavaş artırarak size en uygunu bulabilirsiniz.  Halk Bank güncel haberlerinizi ve daha detaylı bilgi almak için www.halkbank.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Halkbank Tüketici Kredisi Faiz Oranı ve Hesaplama

Tüketici Kredisi Hesaplama

Min. Tutar 1.000 TL

Max. Tutar 30.000 TL

Vade süresi 3-60 Ay

Min. Yıllık Maliyet Oranı %17,3800

Max. Yıllık Maliyet Oranı %17,3700

Halkbank’tan 36 ay vadeli 10.000 TL Tüketici kredisi almak istediğinizde, Halkbank tarafından sağlanan en düşük faiz oranına göre aylık taksit ödemesi 352,20 TL, banka tahsis ücreti 0,00 TL, yıllık maliyet oranı ise %17,3700’TL olmaktadır. Halkbank 10.000 TL Tüketici kredisine 36 ayın sonunda ödeyeceğiniz toplam ödeme tutarı ise 12.679,20 TL’dir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *