«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Garanti BBVA Mobil İle Kredi Başvurusu

Garanti BBVA Mobil İle Kredi Başvurusu

garanti_bbva_mobil_bankacılık_ile_kredi

Garanti BBVA Mobil İle Kredi Başvurusu

Garanti BBVA Mobil İle Kredi Başvurusu; Mobil Bankacılık uygulamasını kullanmak için öncelikle mobil şube hesabının açılarak aktif duruma getirilmesi gerekiyor. Dijital Bankacılık uygulaması olan Garanti BBVA Mobil şube ile Banka şubesine gitmeden bankacılık işlemleri kolaylıkla yapılabiliyor. Bugün ki haberimizde Garanti BBVA Mobil İle Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır bilgilerine açıklık getirmek istedik. Sizlerde Haberimizi okuyarak Garanti BBVA Mobil ile Kredi Başvurusu nasıl yapılır ve Garanti BBVA Mobil İle İhtiyaç Kredisi başvurusu nasıl yapılır hakkında gerekli bilgileri alabilirsiniz. Ayrıca haberimizi okuyarak Garanti BBVA Mobil Şube Hesabı açma ve Mobil şube ile yapılan bankacılık işlemleri hususunda detaylı bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Garanti BBVA Mobil Şube Hesap Açma

Mobil şube hesabını açmak isterseniz Akıllı telefonlarınıza Google play üzerinden Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirmelisiniz. Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra mobil bankacılık hesabı açma işlemlerine başlayabilirsiniz. Garanti BBVA Mobil hesabınızı açarken sizlerden istenilen bilgileri doğru olarak girmeniz gerekir. Mobil hesabı aktif etme işlemlerinizi yaparken Mobil hesaba giriş yapmanız için telefonunuza geçici giriş şifresi gelecektir. Öncelikle geçici şifre ile hesabınıza giriş yapmalısınız.

Geçici şifre ile hesabınıza giriş yaptıktan sonra yeni şifrenizi belirleyerek mobil hesabınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Yalnız Garanti BBVA ‘ dan mobil şube hesabı açmanız için Banka’nın müşterisi olmanız gerekiyor. Bankanın kredi kartı müşterisi ya da Banka’da başka bir hesabınız mevcut değilse Banka şubesine gitmenize gerek kalmadan Garanti BBVA Mobil Şube Hesabınızı rahatlıkla açabilirsiniz.

Garanti BBVA Mobil İle Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır

Garanti BBVA Mobil İle Kredi Başvurusu yapmak isteyenlerin mutlak suretle Banka müşterisi olarak mobil bankacılık hesabının aktif durumda olması gerekir. Mobil bankacılık hesabı aktif olanlar anında kredi başvurularını yapabilir. Ancak Mobil Bankacılık hesabı aktif olmayan kişilerin üst başlıkta belirtiğimiz gibi mobil bankacılık hesaplarını açmaları gerekir. Mobil Bankacılık hesabınız aktif ise uygulamaya girdikten sonra sırası ile Başvurular menüsünden öncelikle Kredi Başvurusu sonra ise İhtiyaç Kredisi ya da anında ve hızlı kredi başvurularını seçerek başvuru işlemlerinize başlayabilirsiniz. Daha sonra ise kredi tutarını ve vade süresini belirlemelisiniz.

garanti_bbva_mobil_hızlı_kredi_başvurusu
Garanti BBVA Mobil İle Kredi Başvurusu

Bu işlemleri yaptıktan sonra başvuru onayını onaylayarak Garanti BBVA Mobil İle Kredi Başvurusu işlemlerinizi tamamlamış olursunuz.Garanti BBVA Mobil İle Anında kredi bilgilerine url’ye https://www.garantibbva.com.tr/dijital-bankacilik tıklayarak banka’nın resmi web sitesi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Garanti BBVA Mobil İle Yapılan Bankacılık İşlemleri Nelerdir

Garanti BBVA Mobil İle Kredi başvurusu işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirirsiniz. Ayrıca Kredi Kartı başvurusu, kredi kartı limit yükseltme, havale, Eft, fatura ödeme, otomatik ödeme talimatı verme, kredi hesaplama, anında kredi ve hızlı kredi başvurularınızı da yapabilirsiniz. Taşıt kredisi ve konut kredisi için gerekli bilgileri alabilir ve başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Mobil Bankacılık müşterisi olanlar Garanti BBVA Mobil şube üzerinden günün her saati 365 gün 7/24 olarak hizmet alır ve birçok bankacılık işlemlerini zaman kaybetmenden yapabilirler.

Sizlerde Garanti BBVA Mobil şube hesabı açmak isterseniz ya da Garanti BBVA Mobil İle Kredi Başvurusu işlemlerinizi yapmak isterseniz iletişim ve destek hattını arayarak yardım ve destek alabilirsiniz. Garanti BBVA İletişim bilgileri hakkında detaylı bilgilere url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bankasi-musteri-hizmetleri-444-0-333/.html tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz.

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.