«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İş Bankası Taşıt Kredisi Faiz Oranı Uygun Mu?

İş Bankası Taşıt Kredisi Faiz Oranı Uygun Mu?

is-bankasi-tasit-kredisi

2019 iş bankası taşıt kredisi faiz oranı uygun mu

Değerli okuyucularımız son zamanlarda ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz nedeni ile bütün bankaların her türlü faiz oranlarında yükseliş olmuştur. Bundan sonrada faizlerin artması beklenmekte olup hepinizin de bildiği üzere ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz giderek büyümektedir. Bu nedenle artan faizler sıfır araç satışlarında ve ikinci el araç satışlarında düşüşler yaşanmakta ve bu neden ve sebeplerden dolayı bütün bankalarda kredi satışında zorlanmaktadır. Biz bugün finanshaberi.net olarak siz değerli okuyucularımız bilgilerine sunmak için iş bankası taşıt kredisi oranlarını araştırdık. İş bankası taşıt kredisi sıfır ve ikinci el olmak üzere bizzat siz değerli okuyucularımın bilgilerine sunmak için bizzat bu konu hakkında yani 2019 İş Bankası Taşıt kredisi faiz oranları uygun mu başlıklı yazımızı birin ağızlardan her türlü gerekli ve en sağlıklı bilgileri alarak siz değerli okuyucularımız ile paylaşmak için sitemizde yayımlıyoruz. Değerli okuyucularımız sizlerde 2019 İş Bankası taşıt kredisi sıfır ve ikin el hakkında daha net ve daha detaylı sağlıklı bilgiler almak isterseniz lütfen haberin detaylarını okuyunuz. Şimdi İş Bankası sıfır ve ikinci el taşıt kredisi detaylarına ve faiz oranlarına hep birlikte bakalım. Değerli okuyucularımız sizlerde İş Bankası Taşıt kredisi hakkında akılınıza takılan ve merak ettiğiniz veya cevabını alamadığınız sorular olursa eğer sizler için yayımladığımız 2019 İş Bankası Taşıt Kredileri haberimizin en alt kısmında bulunan yorum bölümünden akılınıza takılan ve cevaplarını bulamadığınız ayrıca merak ettiğiniz soruları sorabilir ve cevaplarını alabilirsiniz.


2019 iş bankası taşıt kredisi faiz oranı Vade Seçeneği Sıfır KM ve İkinci El Detayları

Değerli okuyucularımız İş Bankası taşıt kredisini sıfır km ve ikinci el olamak üzere kefilsiz çekebiliyorsunuz. Çünkü kredi kullandırılan araç ipotek edilmiş oluyor. Ayrıca İkin el ve ya sıfırda olsa iş bankası taşıt kredisini 36 ay ile 48 ay arasında olarak kullana biliyorsunuz. İş bankası taşıt kredisi sıfır km ve ikinci el olmak üzere kullandığınız taktirde araca kasko sigortası yapılacak olup kredi kullanan kişiye de hayat sigortası yapılacaktır. İş Bankasının 2019 taşıt kredisi faiz oranı ise sıfır km araçlar ve ikinci el araçlar olmak üzere aynı oranda tutulmuş ve taşıt kredisi faiz oranı yüzde 2,50 olarak belirtilmiştir. Banka söz konusu olan sıfır km ve ikinci el taşıt kredisi kullananlar için bazı kolaylıklar da sağlamaktadır. Sağlanan kolaylıklara açıklık getirecek olursak eğer şu şekilde örnekleyelim. Misal verelim 0 km araçlarda fatura bedelinin 100 Bin liralık kısmı için yüzde 70’ine kadar 100. Bin liradan sonraki kısım için ise yüzde 50’sine kadar taşıt kredisi verilecektir. Bir başka husus ise noter satış bedelini geçmemek kaydı ile araca ait kasko değerinin 100 Bin lirasına kadar olan bölümü için yüzde 70’ine kadar 100 bin liradan sonra kalan kısmı için ise yüzde 50’sine kadar taşıt kredisi kullan bilmektesiniz. Şimdi aşağıda bir kaç örnek dahilinde açıklayalım.


2019 iş bankası taşıt kredisi faiz oranı Hesabı

ÖRNEKLER: 30 bin lira iş bankası taşıt kredisi kullanımında aylık taksit 1.187 lira olurken toplam faiz ve anapara 48 ay vade sonunda 56.990 lira olmaktadır. 40 bin lira iş bankası taşıt kredisi kullanımında yine 48 ay vede içinde aylık taksit tutarı 1.583 lira olurken toplamda ödeyeceğiniz faiz ve anaparanın tutarı 75.990 lira olacaktır. 50 bin lira iş bankası taşıt kredisi kullanımda ise yine 48 ay vade olarak aylık taksit tutarı 1.978 lira olurken 48 ay sonunda ödenecek olan faizler ve ana paranın toplam tutarı 94.986 lira olmaktadır. 60 bin lira kredinin aylık taksit tutarı 2.374 lira toplam ödenecek tutar 48 ay sonunda 113.984 liradır. 70 bin lira iş bankası araba kredisi kullanımda ise 48 ay vade süresinde aylık taksit tutarı 2.770 toplam ödemeniz 132.981 TL olmaktadır. 90 bin lira iş bankası araba kredisinde ise aylık taksit 3.562 lira olurken yine 48 ay vade bitiminde ödeyeceğiniz faizler ile ana paranın toplam tutarı 170 Bin 977 lira olarak size yansıyacaktır. Son olarak örnek verecek olur isek 100 bin lira iş bankası araba kredisi kullanımında aylık taksit ödemeniz 3.957 lira olurken toplamda ödeyeceğiniz kredi tutarı 189 bin 973 lira olarak sizlere yansıyacaktır.


2019 iş bankası taşıt kredisi  Başvurusu

Değerli okuyucularımız öncelikle size en yakın iş bankası şubesine gitmeniz gerekmektedir. Daha sonra ise banka tarafından siz verilen taşıt kredisi başvuru formunu doldurmanız gerekecek olmaktadır. Diğer işlemler ise banka personeli tarafından sizlere bildirilecektir. Değerli okuyucularımız yukarıda vermiş olduğumuz araba kredisi yani iş bankası taşıt kredisi hesaplama örnekleri kredi faiz tutarı hem 0 km araçlarda hemde ikinci el araçlarda aynı olacaktır. Banka her iki kısmında kredi faiz oranlarını aynı tutmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *