«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Halk Bank Memur Alımı 2019

Halk Bank Memur Alımı 2019

halkbank_mem

Halk Bank Memur Alımı Devam Ediyor

Değerli okuyucularımız Halk BANK memur alımı devam etmekte olup konu hakkında kafanıza takılan bütün sorular ve merak ettiğiniz her şeyi bugün yazdığımız haberimizde bulabileceksiniz. Hemen hemen bütün banka haberleri ve bankalar tarafından yapılan personel alımları ilgili bütün haberlerden ve haberlerin detaylarından haberdar olmanız için sitemizi takip etmeniz siz değerli okuyucularımız için yeterli olacaktır.

2019 Yılı İçin Halk Bank 50 Personel Alımı Gerçekleştiriyor

Halk Bank tarafından yapılan 50 memur personel alımı için başvurular devam etmektedir. Konu hakkında daha iyi bilgi sahibi olmanız için lütfen yazımızı sonuna kadar okuyunuz. Halk bank kendi resmi sitesinden yayınladığı duyuru ve ilan ile Bilgi teknolojileri uzman yardımcısı alacağını duyurarak bu hususta işe girmek isteyenlere müjdeli heberi vermiştir. Halk Bank tarafından yapılan diğer açıklamada ise 17.01.2019 tarihinde başlayacak olan iş başvurularının 18.01.2019 tarihinde son bulacağını da duyurmuştur.

Halk Bank Memur Personel Alımı 2019

Halk bank tarafından alımı yapılacak 50 kişilik memur personel alımı için gerekli pozisyon yani Unvan Bilgi teknolojileri uzman yardımcılığı olup bu hususta görev yapılacak olan şehir İstanbul olarak belirlenerek görevli olacağı birimin ise operasyonel işlemler ve bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığı olmaktadır.

Sınav Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Halk Bank Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı Sınavı için sınav tarihi 27.01.2019 olarak belirlenmiş sınav saati ise sabah 10:00 olarak açıklanmıştır. Sınavın toplam süresinin 180 dakika olacağı belirtilerek sınav yeri olarak Yıldız Teknik Üniversiteleri Kampüslerinde olacağı da sınav hakkındaki bilgilere eklenmiştir. Sınavın soru sayıları ise Yabancı Dil olarak 30 soru sözel ve sayısal olarak da 30 soru olacağı ayrıca 60 sorunun ise alan bilgisi üzerinden olacağı duyurulara eklenmiştir.

Sınav başvurusu yapıldıktan sonra Yıldız teknik Üniversitesinin Halk bankası nezdindeki hesaba 45 tl olan sınav ücretini yatırmanız gerekmektedir. Sınav Başvurusu için https://www.halkbank.com.tr adresinden ise sınav hakkında her şeyi öğrene bilir ve başvurularınızı yapabilirsiniz.

 

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *