«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. TEB Temassız Ödeme Özelliği Açma

TEB Temassız Ödeme Özelliği Açma

Kredi kartı ve banka kartı temassız ödeme özelliği

TEB Kredi Kartı Temassız Ödeme Özelliği Açma / TEB Banka Kartı Temassız Ödeme Özelliği Açma

TEB Bankası 1927 yılından bu yana Türkiye’ deki hizmetlerini sunmaktadır. Oldukça uzun dönemdir Türkiye’ de var olan ve bankacılık sektörünü her güncellemesi ile genişleten ender bankalardandır. TEB Bankası maaşlı müşterisi iseniz ya da TEB Bankasında vadeli veya vadesiz bir hesap sahibi iseniz, mutlaka sizin de bir kredi kartınız vardır. Bu kredi kartının yeni güncellemeler ile temassız özelliğe sahip olanı müşteriler ile buluşmaya devam etmektedir. Sizler de temassız özellikli bir TEB Bankası kredi kartı ürününe sahipseniz, bu özelliği açmanız gerekecektir. TEB Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma işlemi ile alakalı olarak hazırlamış olduğumuz yazımızdan sizler de yararlanabilirsiniz.

Makale İçeriği

TEB Kredi Kartı Temassız Ödeme Özelliği Açm,  TEB Banka Kartı Temassız Ödeme Özelliği Açma, TEB Bonus Kart Temassız Ödeme Özelliği Açma, TEB Bonus Kart Temassız Ödeme Özelliği  Nasıl Açılır

Temassız ödeme özelliği kredi kartlarının hijyenik koşullara uygun nitelikte hazırlanması ile alakalı bir sistemi içermektedir. Temassız deme bir nevi ödeme yönteminde hız kazanma anlamına gelmektedir. TEB Bonus kart da temassız ödeme özelliği buluna bir kredi kartıdır. Bu kredi kartına sahip olan kişilerin kredi kartlarını yanında taşımana gerek yoktur. Mobil temassız kullanabilir ya da kredi kartının direkt olarak temassız özelliğin, kullanabilir.

TEB Bonus kart temassız ödeme limiti 120 TL dir. Tek seferde ve anlık olarak sunulan temassız ödeme özelliği ile birlikte, sizler de TEB Bonus kartınızı bu şekilde kullanabilirsiniz. Ancak ilk olarak TEB Bonus kartınızı aldığınız zaman ilgili kredi kartının şifresini belirlemeniz ve ilk kez şifre ile kredi kartını kullanarak temassız ödeme özelliğini anında aktifleştirmeniz gerekmektedir.

TEB Bonus Kart Temassız Ödeme Özelliği  Nasıl Açılır / TEB Bonus Kart Temassız Ödeme Özelliği Açma

TEB Bonus Kart Temassız Özelliği Açma işlemi için kullanmanız gereken birçok yöntem vardır. Bunlardan en sık kullanılanı ise CEPTETEB uygulaması üzerinden size iletilen kartın temassız özelliğini açmaktır. CEPTETEB; TEB Bankasının mobil uygulaması olmaktadır. Ayrıca internet şubesi üzerinden de aynı mobil uygulamada olduğu gibi anında temassız özelliği açılabilir.

Size kart temassız özelliği kapalı olarak güvenlikli gelir. Sizler bu kredi kartını aldığınız zaman şifre belirlemesi yaparsınız. Şifre belirleme yöntemlerini sitemizden inceleyebilirsiniz. CEPTETEB mobil uygulaması üzerinden ya da internet şubesi aracılığı ile kendi bireysel hesabınıza giriş yaparsınız. Burada kredi kartı seçeneğini tıklarsınız. Kredi kartınız otomatik olarak orada görünecektir. Ayarlar kısmından temassız özelliği açma ikonunu tıklamanız ve bu şekilde durumu sabitlemeniz gerekir. Hemen ardından da TEB Bonus kart temassız özelliği açılmış olur.

TEB Bankası müşteri hizmetlerine erişim sağlayarak sizler de 0850 200 06 66 numarası ile iletişim kurabilirsiniz. Buradan kredi kartı, temassız özelliği açma diyerek sesli yanıt sisteminin sizi yönlendirmesi ile birlikte anında kredi kartınızın temassız özelliğini açabilirsiniz.

Çok sık olmasa da şube aracılığı ile bu özelliği açabilmek de mümkündür. Bunun için size en yakın TEB Bankası şubesine gidersiniz ve kredi kartınızın TEMASSIZ ÖZELLİĞİ AÇMAK istediğinizi söylersiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *