«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Finansbank Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

Finansbank Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

finanstaşıt

QNB Finansbank 2020 Taşıt kredisi Kampanyası

QNB Finansbank 2020 Taşıt kredisi Kampanyası,  QNB Finansbank 2020 Sıfır km Taşıt kredisi Kampanyası,  QNB Finansbank 2020  (2). el  Taşıt kredisi Kampanyası, Finansbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları, Finansbank Taşıt Kredisi Hesaplama, QNB Finansbank Taşıt Kredisi Başvurusu ve başvuru evrakları hakkında blgiler haberin icerisindedir.

QNB Finansbank taşıt kredisi kampanyası ile birlikte QNB Finansbank müşterilerine özel olarak birtakım avantajlar sunulmaktadır. kişisel kredi risk raporuna uygun kredi faiz oranları, 6 aya kadar vadelendirme seçeneği, taksit erteleme, toplu ödeme avantajları gibi birçok durum bankanın taşıt kredisi için sunmuş olduğu fırsatlardan sadece birkaçıdır.

Hayallerinizdeki motosikleti ve arabayı QNB Finansbank taşıt kredisi yardımı ile kavuşabilirsiniz. Taşıt kredinize uygulanacak cazip faiz oranları ile geri ödemenizi çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. QNB Finansbank taşıt kredisi bilgilerine ve başvuru adımlarınızı bu yazımızda takip edebilirsiniz.

QNB Finansbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020

QNB Finansbank taşıt kredisi faiz oranları 2020 yılında yüzde 1,45 oranında belirlenmektedir. İster motosiklet ister araba için taşıt kredisi başvurusunda bulunun belirlenen faiz oranı değişiklik göstermemektedir. Diğer bankalar vade sürelerinde veya aracın durumuna göre faiz oranları artabilir veya azalabilir. QNB Finansbank taşıt kredisinde böyle sorunlarla karşılaşmazsınız. Taşıt kredisi faiz oranları ile ilgili daha detaylı bilgilere QNB Finansbank çağrı merkezi aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

QNB Finansbank Taşıt Kredisi Hesaplama 2020

QNB Finansbank taşıt kredisine başvurmadan önce taşıt kredinizi hesaplamalısınız. Taşıt kredinizi QNB Finansbank web adresi üzerinden hesaplayabilirsiniz. Bankanın müşterisi olmadan da web adresinizi ziyaret edebilir ve bireysel kredi hesaplamaları yapabilirsiniz. Web ana sayfa üzerinden ‘Kredi Hesaplama Aracını’ seçmelisiniz. Kredi türünüzü taşıt kredisi yaparak QNB Finansbank taşıt kredisi hesaplama 2020 yılı güncel vade seçenekleri ve faiz oranları otomatik bir şekilde site üzerine düşecektir. Vade sürelerinizi 1 aydan ve 48 aya kadar seçebilirsiniz. Kredi tutarınızı ise 1.000 Türk lirasından başlayarak belirleyebilirsiniz. Bilgilerinizi doğru bir şekilde girdikten sonra ‘Hesapla’ yazan butona basmalısınız. Bu işlemi gerçekleştirerek kolayca geri ödeme planınızı ve taşıt kredisi hesaplamanızı yapabilirsiniz. Aylık ödenecek taksit tutarınızı da hesaplama aracı üzerinde otomatik olarak gözükecektir. Aynı sayfa üzerinden QNB Taşıt kredisi kampanyalarında bilgi sahibi olabilirsiniz.

QNB Finansbank Taşıt Kredisi Başvurusu 2020

QNB Finansbank taşıt kredisi başvurunuzu sadece QNB Finansbank şubelerine giderek yapabilirsiniz. Size en yakın banka şubelerine giderken QNB Finansbank taşıt kredisi başvurusu 2020 gerekli evraklarınızı yanınıza almalısınız. Kişisel bilgilerinizi müşteri temsilciniz tarafından teyit edilebilmesi için kimlik belgenizi, ikametgâh belgenizi ve gelir belgenizi yanınıza almalısınız. Aracınızın durumuna göre ek belgelerinizi almalısınız. Satın alacağınız araç 0 km ise aracınızın proforma faturasını almalısınız. Eğer satın alacağınız aracınız ikinci el ise araç ruhsat fotokopinizi almalısınız. Bu belgeler ile taşıt kredisi başvurusu ön hazırlığınızı tamamlayabilirsiniz.

Bahsettiğimiz belgeler ile QNB Finansbank şubelerinde taşıt kredisi başvuru formunuzu doldurmalısınız. QNB Taşıt kredisi başvuru formunuzu doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurmalısınız. Yanlış bir bilgi verdiğiniz takdirde başvuru sürecinizi uzatabilirsiniz. Müşteri temsilciniz tarafından herhangi bir sorunla karşılaşmadığı takdirde QNB Finansbank taşıt kredisi başvuru sürecinizi tamamlarsınız.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *