«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıf Katılım Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

Vakıf Katılım Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

Vakıfkatılımtaşıt

Vakıf Katılım 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

Katılım bankaları aracılığı ile araç sahibi olabilmek artık günümüz şartlarında mümkün hale gelmektedir. Faiz durumunu kullanmadan, kar oranı üzerinden bankaların alım ve satım yapmaları ile birlikte faizsiz kredi çekebilmek artık mümkün hale gelmiştir. Bunun için birçok katılım bankası kar oranlarını değerlendirmeye alabilirsiniz. Yazımızda Vakıf Katılım 2020 taşıt kredisi kampanyası hakkında bilgi verilmiştir. Verilen bu bilgi kapsamında siz değerli okurlarımıza katılım bankacılığı ile araç sahibi olabilmek için başvuru şartları, kredi hesaplama araçları ve taşıt kredisi kar oranları hakkında 2020 yılına özel bilgiler sunulmuştur. Taşıt kredisi çekebilmek için yazımızdan yararlanabilirsiniz.

Vakıf Katılım Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020

Vakıf Katılım taşıt kredisi faiz oranları 2020 yılında güncellemeye gitmiştir. Vakıf katılım Bankası ile birlikte 0 km ya da ikinci el araç alımı yapabilmek mümkündür. Uygun kar payları ile birlikte anında finansman desteğini alarak hayalinizdeki araca anında kavuşabilmek ancak Vakıf Katılım finansmanı ile olabilmektedir. Faiz oranı ya da finansman kar payı olarak değerlendirilen bu tutarın maksimum 48 ay vadelendirilmesi mümkündür. İkinci el araçlarda beş yaş sınırı bulunmaktadır. Bazı özel bankaların 3 yaş sınırının yukarısına çıkılması ile birlikte Vakıf Katılım Bankası taşıt finansmanına olan talep hızlı bir şekilde artış göstermiştir. Taşıt finansmanı % 30 peşinat oranı ile başlatılmaktadır. Finansman oranı ise % 0,98 ile %1, 00 aralığında değişim göstermektedir.

 

Vakıf Katılım Taşıt Kredisi Hesaplama 2020

Vakıf Katılım Taşıt finansmanı hesaplama işlemi iki aşamalı yapılmaktadır. 48 ay vadelendirilme seçeneği ikiye bölünmüş ve farklı finansman oranları sunulmuştur. 1 ile 36 ay aralığında Vakıf Katılım taşıt finansmanı için hesaplama aracı olarak % 0, 98 kar oranı kullanılacaktır. 37. Aydan itibaren başlayan vadelendirme seçeneklerinde 48 aya kadar geçen süre taksitlendirmelerinde ise % 1, 00 kar oranı üzerinden hesaplama yapılmaktadır.

Vakıf Katılım Taşıt Kredisi Başvurusu 2020

Vakıf Katılım Taşıt finansmanı 2020 olarak bilinen Vakıf Katışım taşıt kredisi 2020 seçenekleri için başvuruda bulunmak çok kolaydır. Bunun için size en yakın Vakıf Katılım bankası şubesine giderek başvuru formu doldurmanız yeterlidir. Kredi risk raporuna bağlı olarak incelemeler yapılacak ve finansman sağlandıktan sonra da Vakıf Katılım şubelerine davet edileceksiniz.

İlgili taşıt kredisi başvurusu onaylandıktan sonra istenecek olan birtakım belgeler bulunmaktadır. Başvuru formunun imzalı ve onaylı şekilde sunulması, Nüfus cüzdanı, kişinin varsa ek gelir belgesi, maaş bilgisi sunulması gerekmektedir. Finansman için sunulacak olan aracın proforna faturası alınacak olan aracın 0 km. olması halinde istenmektedir. İkinci el araçlar için ise aracın alınmak istenen sahibinin ruhsat fotokopisinin de banka tarafından alınması gerekmektedir. Şube tarafından gerek görülmesi halinde başvuru işlemleri için ek belgeler istenebilmektedir. Gerekli görülmesi halinde kefil ve kefillere ait beleğeler de istenebilmektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *