«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Bankası Çalışma Saatleri

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri

ziraat

Ziraat Bankası Mesai ve Paydos Saatleri 2019

Değerli okuyucularımız bugün sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ve amacı ile Kamu bankası olan ve aynı zamanda Ülkemizin en güzide bankası olarak bütün il ve ilçelerinde hizmet veren Ziraat bankası açılış saatleri, Ziraat bankası kapanış saatleri, ziraat bankası öğlen paydos ve yemek saatleri gibi bir çok vatandaşımız tarafından merak edilen hususları sizlerin bilgilerine sunmak istedik. Değerli okuyucularımız sizlerde ziraat bankası sabah açılış saatleri, ziraat bankası akşam kapanış saatleri ve ziraat bankası öğle arası paydos ve mesai başlangıcı saatleri hakkında çok daha detaylı bilgiler almak isterseniz eğer sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ile hazırlayarak yayımlamış olduğumuz ziraat bankası çalışma saatleri başlıklı haberimizin bütün detaylarını okumalı ve çok daha detaylı bilgileri almalısınız.

Ziraat Bankası Sabah Saat Kaçta Açılıyor?

Değerli okuyucularımız ziraat bankası kaçta açılıyor diye bir çok vatandaşımız merak duymakta ve diğer kamu kuruluşlarının saatleri ile aynı sanmaktalar. Fakat gerçek olan durum böyle değildir aslında. Kamu kuruluşlarının bazı illerde açılış ev kapanış saatlerinde farklılık olmaktadır. Özellikle yeni saat uygulamasından sonra durum böyle olmaktadır. Buna örnek verecek olursak eğer Sivas, Erzincan ve Erzurum gibi bir çok ilimizde herhangi bir kamu kuruluşu saat 08:00 da açılır iken Antalya ilimizde bu saat hava yeni aydınlandığı için 08:30 olmaktadır. Bankalarında açılış ve kapanış saatleri arasında farklılıklar olmaktadır. Ziraat bankası kaçta açılıyor mesai kaçta başlıyor şimdi sizlere bunu açıklamak istiyoruz.

Ziraat bankası sabah açılış saati saat 09:00 olmaktadır. Ziraat bankası açılış saati bütün il ve ilçelerimizde de yine aynı saat de yani 09:00 açılıyor ve müşterilerine hizmet vermeye başlıyor. Eğer bu saatlerden önce bankaya gelmiş iseniz ve ziraat bankasında banka ve bankacılık işlemlerinizi yapmanız gerekiyor ve ziraat bankası henüz açılmamış ise o zaman ziraat bankası ATM’lerinden bütün banka ve bankacılık , işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca ziraat bankası müşteri hizmetleri numarasını arayarak da banka ve bankacılık işlemlerinizi müşteri temsilcisi yardımı ile gerçekleştire biliyorsunuz. Aynı zamanda ziraat bankası mesai saatinden önce gelmiş olsanız bile ziraat bankası müşterisi olarak ziraat bankası internet bankacılığı şifreniz de aktif olmuşsa bile bankanın kapalı olması sizler için sorun olmayacak ve ziraat bankası internet bankacılığını kullanarak bütün banka ve bankacılık işlemlerinizi gerçekleştire bilirsiniz.

Ziraat bankası öğlen arası ve paydos saati ise saat 12:30 da başlamaktadır. Ziraat bankası yemek molası için saat 12:30 da paydos etmekte ve tekrar başlangıcını ise 13:30 da gerçekleştirmektedir. Değerli okuyucularımız ziraat bankası çalışma saatleri hakkında kısaca özet verecek olursak eğer ziraat bankası öğlen mesai saatleri 12:30 ile 13:30 arasında olmaktadır. Ziraat bankası 13:30 da tekrar mesaiye başlar ve müşterilerine hizmet vermeye devam eder.

Ziraat Bankası Akşam Kapanış Saatleri

Değerli okuyucularımız öğlen mesaisine ziraat bankası 13:30 da başlayarak müşterilerine hizmet vermeye devam eder ve bu hizmet saati yani ziraat bankası kapanış saati ise akşam saat 17:30 da gerçekleşmektedir. Kısaca tüm başlıkları özetleyecek olursak eğer ziraat bankası açılış saati sabah 09:00 olurken ziraat bankası öğlen paydos saati 12:30 olmaktadır. Ziraat bankası öğlen paydos saatleri ise 12:30 ile 13:30 arasında olmaktadır. Ziraat Bankası akşam kapanış saati ise 17:30 olmaktadır. Şu şekilde özetleyecek olursak eğer ziraat bankası açılış saati 09:00 ziraat bankası kapanış saati akşam 17:30 olarak gerçekleşmektedir.

Değerli okuyucularımız sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ve amacı ile haberimizin de başlığında belirttiğimiz söz konusu husus olan ziraat bankası çalışma saatleri, ziraat bankası mesai saatleri ve ziraat bankası açılış ve kapanış saatleri hakkında aklınıza takılan sorularınız olursa eğer ziraat bankası müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak daha detaylı bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca sizlerin bilgisine sunmak için yayımlamış olduğumuz haberimiz olan ziraat bankası çalışma saatleri haberimizin en alt kısmında mevcut olan yorum bölümünden ve sitemizde bulunan e-posta adresimizden bizlere ulaşarak hem ziraat bankası çalış saatleri ve mesai saatleri hakkında hemde bütün banka ve bankacılık işlemleri hakkında sorularınızı sorabilirsiniz..

Değerli okuyucularımız ziraat bankası mesai saatleri dışında işlem yapmak isterseniz eğer ziraat bankası ATM’leri ile ziraat bankası internet şubesi, ziraat bankası resmi web sitesi ile sizlere 7/24 hizmet vermekte olan ziraat bankası müşteri hizmetlerine bağlanarak müşteri temsilcisi yardımı ile bütün banka ve bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ziraat Bankası çalışma saatleri dışında bile olsa yani banka kapalı olsa o zaman banka ve bankacılık işlemleri yapmak isteyen banka müşterileri Ziraat Bankası ATM’leri ve bankanın dijital ortamları ile Ziraat bankası müşteri hizmetleri ile çağrı merkezi hattını arayarak yapabileceği işlemler nelerdir diye sizler tarafından merak edilen hususları da açıklamamız gerekiyor.

Ziraat bankası çalışma saatleri dışında banka müşterileri bütün fatura çeşitlerini ödeyebilme, otomatik ödeme talimatları verebilme, EFT ve Havale gibi banka ve bankacılık işlemlerini gerçekleştire biliyorlar. Ziraat bankası çalışma saatleri dışında banka müşterileri vadesiz banka hesabı açma ile kapatma ziraat bankası vadeli mevduat hesabı açma ile kapatma, ziraat bankası Altın ve döviz hesabı açma kapama ve bu hesaptan işlemler yapma ve bu hesapları vadesiz ve vadeli olarak açma gibi bütün bankacılık işlemlerini yapabiliyorlar. Ziraat bankası çalışma saatleri dışında işlem yapmak isteyen banka müşterileri kredi kartı limit yükseltme, kredi kartı başvurusunda bulunma, kredi kartı kapatma, kredi kartı kayıp ve çalıntı bildirme ve kredi kartı bakiye sorgulama gibi işlemlerini de ziraat bankası çalışma saatleri dışında bile olsa yapabilirler.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *