«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Deniz Bank’tan Peşine 12 Taksit Kampanyası

Deniz Bank’tan Peşine 12 Taksit Kampanyası

deniz

Deniz Bankası Müşterilerine yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanyanın Deniz Bank müşterileri için çok büyük önemi olduğunu söylememizde yarar görüyorum. Deniz Bank’ın başlatmış olduğu kampanyanın içeriğini siz değerli okuyucularımız için araştırarak sitemizde yayınlayıp bu doğrultuda kampanya hakkında merak edilenlere cevap vermek istedik.

 

İşte Kampanyanın Kapsamı ve Önemi

 

Deniz Bank tarafından başlatılan kampanya sadece Deniz Bank müşterileri ve bu bankanın kredi kartını kullanan kişilerle ilgilidir. Deniz Bank başlatmış olduğu kampanya doğrultusun da banka müşterilerinin kredi kartı ile yaptıkları harcamaları 12 taksitle ödeye bilme imkanı sunuyor. Bu hususta en önemli detaylardan biri ise yapmış olduğunuz peşin olan harcamalarınızı 12 taksitle ödeye biliyorsunuz. Yapmış olduğunuz peşin alışverişleri Denizbank’ın internet şubesine girerek çok kolay bir şekilde taksitlendire biliyorsunuz. Deniz Bank tarafından yapılan bu kampanyayı Deniz Bank peşine taksit adını vererek müşterilerine duyuruyor.

 

Müşteriler İçin Çok Önemli Bir Detay

 

Nedir bu müşteriler için çok önemli detay şimdi onu açıklayalım. Bu detay şuan için sadece Deniz Bank tarafından sağlanmakta olup müşterilerinin yani Deniz Bank Kredi kartı sahiplerinin yapmış oldukları nakit avans çekimlerinde de kampanyayı geçerli kılarak aynı peşin alış veriş yapmışsınız gibi 12 taksit imkanı sağlayarak müşterilerine büyük avantajlar sağlıyor. Söz konusu olan kampanyada önemli bir detay ise yurt dışında yapılmış olan harcamalar ile alışverişler kampanya kapsamına dahil edilmiyor.

 

Kampanya kapsamında elektronik eşya alışverişlerinde 3 ay dernek ile kulüp ödemeleri, havayolu, seyahat acenteleri, otel gibi konaklama ile taşımacılık harcamalarında ise 6 aya kadar olanak sağlıyor. Bunlara istinaden 9 ay olanak sağladıkları harcamalar ise Sağlık harcamaları, sosyal hizmetler ile vergi ürünlerindir. Deniz Bank taksitlendirme kampanyasında herhangi bir tutar ile işlem adedi sınırı bulundurmuyor.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *