«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Yapı Kredi Bankası’dan Giysi Alış Verişlerinde %20 İndirim

Yapı Kredi Bankası’dan Giysi Alış Verişlerinde %20 İndirim

yapı kredi

Yapı Kredi Bankası giyim alışverişlerinde yüzde 20 indirim sağlamaya devam ediyor. Sizde Yapı Kredi Bankası Müşterisi iseniz bu indirimlerden kolaylıkla faydalana bilirsiniz. Yapı Kredi Bankası ile Network.com.tr adlı e-ticaret sitesi ile yapılan anlaşmanın hususunda giyim alışverişlerinde yüzde 20 indirim sağlanıyor. Sizlerde bu indirimlerden faydalana bilirsiniz. Yapı Kredi Bankası Müşterileri bu imkanlardan faydalanırken sizlerde Yapı Kredi Bankası Müşterisi olup bu olanakları kullana bilirsiniz.

Network Mobil Uygulaması İle İndirim

Yapı Kredi Bankasının başlatmış olduğu bu indirim kampanyası hem çok talep görmekte hemde bu sektörde ses getirmiş durumdadır. Yapı Kiredi Bankası ve Network.com.tr sitesinin aralarında yapmış oldukları anlaşma ve işbirliği doğrultusunda Yapı Kredi Mobil şubeye giriş yapan müşterilerine bu site ile Network mobil uygulaması üzerinden yapmış oldukları en az 300 TL. tutarında olan giyim alışverişlerinde yüzde 20 indirim kazanma olanağı sağlamaktadır. Kampanyanın 2018 ile 2019 Sonbahar ve kış sezonu alışverişlerinde geçerli olduğu belirtilmiştir. Söz konusu olan Kampanyanın bitiş tarihi ise 12 Aralık 2018 olarak belirtilmiştir.

Kampanyanın Detayları

Söz konusu olan kampanyanın 12 Aralık 2018′ de son bulacak olup bu hususta kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Kampanyanın son gününden önce Yapı Kredi Mobil şubeye giriş yapması gerekmektedir. TC. Kimlik numaranız veya kullanıcı kodlarınız ile mobil şubeye giriş yapan müşteriler kampanyalar bölümünde aldıkları indirim kodları ile Network.com.tr internet adresinden Network uygulaması ile yapmış oldukları 300 TL veya daha yüksek tutarlı giyim alışverişlerinde anında yüzde 20 indirimden faydalana bileceklerdir.Kampanya detayında belirtilen başka bir husus ise kampanya kodunun son kullanım tarihinin 19 Aralık 2019 olduğu her türlü teslimat için firma şartlarının geçerliliği ve aynı zaman da sipariş iptallerinde indirim kodunun iadesinin mümkün olmayacağı da belirtilen önemli bir detay olarak belirtilmiştir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *