«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Finansbank Sim Kart Blokesi Kaldırma

Finansbank Sim Kart Blokesi Kaldırma

finansbank-sim-kart-bloke-kaldirma-800x416

QNB Finansbank Sim Kart Blokesi Kaldırma İşlemleri

Değerli okuyucularımız son zamanlarda GSM operatör değişikliği, hat taşıma işlemleri bedeni ile sim kart bloke sıkıntılarını bir çok vatandaşımız yaşamaktadır. Bizlerde bugünkü haberimizde finansbank sim kart blokesi nasıl kaldırılır ve finansbank sim kart blokesi kaldırma ile ATM’den sim finansbank sim kart blokesi kaldırma işlemleri hususunda siz değerli okuyucularımız bilgilendirmek için söz konusu olan haberimizi sitemizde yayımlayarak siz değerli okuyucularımızın bilgilerine sunmak istedik. Söz konusu olan hususlar hakkında sizlerde bilgi sahibi olmak isterseniz eğer bu haberimizin bütün detaylarını okuyarak aradığınız bütün soruların cevaplarını bulabilir ve bu tarz sıkıntılar ile karşılaştığınızda sorunlarınızı en kısa yoldan çözebilirsiniz. Değerli okuyucularımız şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan sizlerin bilgilerine sunmak için hazırlamış olduğumuz söz konusu olan QNB Finansbank sim kart blokesi kaldırma haberimizin bütün detaylarını açıklayarak bilgilerinize sunalım.

Finansbank Sim kart Blokesi Nasıl Kaldırır?

1-Değerli okuyucularımız sim kart blokesi kaldırmak isterseniz eğer bu hususta yapmanız gereken üç yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemlerden hangisini yaparsanız yapın blokenizi rahatlıkla kaldıra bilir ve mobil bankacılık ve internet bankacılığına rahatlıkla giriş yapabilirsiniz. Değerli okuyucularımız bu üç yöntemden birincisi bankanın şubesine giderek sim kart blokesinin kaldırılmasını istemeniz olacaktır. Fakat bu işlemi yaparken bankada sıra bekleye bilirsiniz ve işleminiz zaman alabilir.

2-İkinci yöntem ise sizler için daha hızlı ve pratik olmaktadır. ATM’den finansbank sim kart blokesi kaldırama işlemini yapabilir ve bu işlemde sadece ATM’de sıra beklemiş olursunuz. ATM’den işleminizi gerçekleştirmek isterseniz eğer kartınızı ATM’ye taktıktan sonra karşınıza gelen ekranda diğer işlemleri tuşlayın ve ondan sonra gelen ekranda ise şifre ve diğer işlemleri tuşlayın. Daha sonra gelecek olan ekran sizleri sim kart bloke kaldırma işlemine yönlendirecektir. Bu işlemleri tamamladıktan sonra mobil telefonunuza gelecek olan tek kullanımlık şifre ile mobil bankacılığa veya internet bankacılığına giriş yaptığınız takdirde finansbank sim kart blokesi otomatik olarak kaldırılmış olacaktır.

3-Değerli okuyucularımız üçüncü yöntem ise en hızlı yapılan ve en pratik olarak yapacağınız işlem olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu işlemi oturduğunuz yerden iş yerinizden evinizden ve her yerden yapabilirsiniz. Bu en kolay ve en hızlı yapılan işlem ise bankanın müşteri hizmetlerini aramanız olacaktır. Finansbank müşteri hizmetleri telefon numarasını aradıktan hemen sonra müşteri temsilcisine GSM operatör değişikliği yaptığınızı ve sim kart blokesinin kaldırılmasını istemeniz yeterli olacaktır. Müşteri temsilcisi tarafından size tek kullanımlık şifre gönderilecektir. Bu şifre ile mobil bankacılığa veya internet bankacılığına girdiğiniz takdirde finansbank sim kart blokesi kaldırma işleminiz tamamlanmış olacak ve dilediğiniz zaman hem mobil bankacılığına hem internet bankacılığına rahatlıkla giriş yapabileceksiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *