«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ING Bank 2019 Yılında Personel Alımı Yapıyor

ING Bank 2019 Yılında Personel Alımı Yapıyor

INGGGG

ING Bank 2019 Yılı İçin Personel Alımı Yapacağını Açıkladı

Değerli okuyucularımız aynı diğer Bankalar da olduğu gibi Bankacılık sektörünün gelişmesi sonucun da personel ihtiyacı duyduğunu ve 2019 yılı için bir çok pozisyon da personel ihtiyaçlarının olduğunu belirterek 2019 yılı için yeni personel alımı gerçekleştireceğinin açıklamasını kendi sitesinden duyurmuştur. Bankacılık sektörünün gelişmesi ve personel alımlarının çoğalması işsizlik oranlarının çift hanelere çıktığı şu günlerde iş umudu ile bekleyen vatandaşlarımıza bir müjde bir umut olmuştur. İşsizlik oranlarının bu kadar artmış olduğu şu günlerde bütün işsizlere çare olsun diye temennilerimizi ileterek siz değerli okuyucularımızın daha net bilgi sahibi olmanız için söz konusu personel alımı hakkında haberimizde bütün detaylara yer vermek isteyerek yazımızı haberimize eklemek istedik.

2019 Yılı İçin Personel Alımı Gerçekleştirilecek Pozisyonlar ve Son Başvuru Tarihleri

Full stack java developer ve Software developer corporate credits allocation 18.02.2019 tarihleri arasında. Finansal ekonomik suç ve Treasury sales specialist asistant specialist 16.02.2019 tarihleri arasında. Özel Banka müşteri ilişkileri yöneticisi 11.02.2019 Unix and virtualization system administrator 11.02.2019 Maaş ve işlem Bankacılığı dönemsel çalışanı, Prodüktör, pazarlama iletişim ve yönetim yetkilisi, Metin yazarı pazarlama ve iletişim yönetici yetkilisi, Starejik planlama ve şube satış yönetimi yetkilisi, Kyc işlemleri uygulaması ve avp uzmanı, internal communication ve evnt management avt, Software developer card management, Technology parttime talents, Compliance advisory subsidiaries coordination avp ile Mevzuat işeleri ve avp uzmanı alımlarının son başvuru tarihleri ise 07.01.2019 ile 26.01.2019 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Detaylı bilgiler için ING Bankasının Kendi Sitesinden yayınlamış olduğu bilgileri alabilirsiniz. Ayrıca iş başvurusunda bulunacak kişilerin mutlak suretle son başvuru tarihlerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Başvuru Şartları Ve Detayları

Başvuru şartları erkek adaylarda askerlik ile ilgili bir hususu olmaması ve bütün adayların 30 yaşını geçmemiş olmamaları TC Vatandaşı olmaları orta ve iyi derecede ingilizce bilmeleri lisans, yüksek lisans veya Üniversite son sınıf öğrencisi olmaları ayrıca kendisini iyi yetiştirmiş olan lise mezunu olması gerekmektedir.

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *