«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Albaraka Türk Tüketici Kredisi 2020

Albaraka Türk Tüketici Kredisi 2020

albarakatüketici

Albaraka Türk Katılım Bankası Tüketici Kredisi 2020

Tüketici kredinizi Albaraka Türk ihtiyacınıza göre tüketici kredinize sahip olabilirsiniz. Güncel kredi faiz oranlarını, kredi hesaplamalarınızı nereden yapacağınızı bu yazımızda bulabilirsiniz. Edindiğiniz bilgilerle kolayca uygulayarak Albaraka Türk tüketici kredisine sahip olabilirsiniz.

Albaraka Türk Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

Albaraka Türk tüketici kredisi için başvuru yapmadan önce Albaraka Türk tüketici kredinizi hesaplamalısınız. Tüketici kredi hesaplama işleminizi Albaraka Türk resmi internet adresinden, şubelerinden ve Albaraka Türk mobil uygulamasından hesaplayabilirsiniz. Albaraka Türk Banka müşterisi olmadan sadece Albaraka Türk resmi internet adresinden hesaplayabilirsiniz.

Diğer hizmetler aracılığı ile hesaplama yapmanız için Albaraka Türk Bankası müşterisi olmalısınız. Albaraka Türk şubeler aracılığı ile sağlıklı bir şekilde tüketici kredinizi hesaplayabilirsiniz. Tüketici krediniz hakkında kafanıza takılan sorularınızı da Albaraka Türk müşteri temsilcinize sorabilirsiniz. Şubelere gitmek istemiyorsanız Albaraka Türk resmi internet adresinden ve Albaraka Türk mobil uygulamasını seçebilirsiniz. Albaraka Türk resmi internet adresine giriş yapmak için www.albarakaturk.com.tr adresine giriş yapmalısınız. Bireysel giriş yapmadan ‘Albaraka Türk Krediler’ menüsünü seçebilirsiniz. Sayfa içerisinde bulunan ‘Albaraka Türk Kredi Hesaplama’ aracına tıklamalısınız.

Albaraka Türk tüketici kredisi kar payı oranı 2020 yılı için % 1, 08 olarak belirlenmiştir. Vadelendirme seçenekleri ile birlikte çekilen finansmanın taksitlendirilmesi de 3 ay ile 60 arasında sınırlandırılmıştır. Bu sayede müşterilerin taleplerine uygun şekilde Albaraka Türk Tüketici kredisi çekim ve taksitlendirme yapılması mümkün hale gelmiştir.

Albaraka Türk Tüketici Kredisi Başvurusu 2020

Albaraka Türk tüketici kredisi için internet üzerinden, mobil uygulama ile ve şubeler aracılığı ile kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. İnternet ve mobil uygulama üzerinden kolayca tüketici kredine daha kolay başvurabilirsiniz. Albaraka Türk tüketici kredinize başvuru yapabilmek için Albaraka Türk müşterisi olmalısınız. Albaraka Türk resmi internet üzerinden yapacaksanız Albaraka Türk resmi internet adresine giriş yapmalısınız. Başvuruda bulanacağınız için bireysel giriş yapmalısınız. Bireysel girişinizde T.C. kimlik numaranızı veya müşteri numaranızla ile Albaraka Türk bankacılık şifrenizi girmelisiniz. Şifrenizi girdikten sonra bütün bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz. Tüketici kredisi başvurunuzu yapmak için online başvuru formunuzu doldurmalısınız. Başvuru formunuzu ‘Albaraka Türk Krediler’ menüsünden seçebilirsiniz.

Başvuru formunuzu 5 adımda gerçekleştirebilirsiniz. Albaraka Türk krediler formunun birinci adımında T.C. kimlik numaranızı ve adınızı soyadınızı girmelisiniz. Eğer yabancı uyruklu Albaraka Türk Bankası müşterisi iseniz pasaport numaranızı girmelisiniz. İkinci adımınızda ise anne adınızı, baba adınızı ve doğum tarihinizi girmelisiniz. Üçüncü adımınızda tüketici kredinizin seçeneklerini seçmelisiniz. Hesaplama aracında seçtiğiniz tutarı ve vade süresini aynen bu adımda yazmalısınız. Bunları seçtikten sonra Albaraka Türk kart bilgilerinizi girerek dördüncü adımınızı tamamlamalısınız. İşlem onayınızı cep telefonunuza gelen SMS ile yapabilirsiniz. İnternet adresinde hangi şifrenizi kullanıyorsanız Albaraka Türk mobil uygulamasında da aynı şifreyi kullanmalısınız. Albaraka Türk internet aracılığıyla yaptığınız bütün adımları Albaraka Türk mobil uygulamasında da uygulayabilirsiniz. Albaraka Türk şubelerinde ise T.C. kimlik numaranız ve Albaraka Türk kredinizle istediğiniz aralıklarda tüketici kredinize başvuru yapabilirsiniz. Albaraka Türk çağrı merkezinden henüz tüketici kredi başvurunuzu yapamazsınız.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *