«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ICBC BANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI 2020

ICBC BANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI 2020

IVBC tüketici

ICBC Bank Konut Kredisi 2020

ICBC Bank Konut Kredisi 2020, ICBC Bank Konut Kredisi kampanyası, ICBC Bank Konut Kredisi Faiz Oranları 2020, ICBC Bank Konut Kredisi Hesaplama, ICBC Bank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları, ICBC Bank Konut Kredisi Başvurusu yapma ve ICBC Bank Konut Kredisi Başvuru evrakları ile ilgili bütün detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Yeni evim benim evim diyebilmek için ICBC Bankasından konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Sadece ihtiyacınıza uygun konut kredisine başvurmakla kalmazsınız ‘Hayat Sigortası’ avantajından da yararlanabilirsiniz. Konut kredisini geri ödemesini ödeyebilecek ekonomik güce sahip her ICBC Bank müşterisi konut kredisine başvurabilir. Başvuru şartları ve başvuru sırasında merak ettiklerinizin cevaplarını bu yazımızdan bulabilirsiniz.

ICBC Bank Konut Kredisi Faiz Oranları 2020

ICBC Bank konut kredisi faiz oranları 2020 yılına ait merak ediyorsanız bu yazımızda bulabilirsiniz. Konut kredisi faiz oranları sizin çektiğiniz konut kredi tutarının üzerine işlenerek geri ödeyeceğiniz tutarı bulabilirsiniz. ICBC Bank konut kredisine uygulanacak faiz oranları yüzde 1.05 faiz uygulanmaktadır.

ICBC Bank Konut Kredisi Hesaplama 2020

ICBC Bank konut kredisi hesaplama işleminizi çağrı merkezi üzerinden ve resmi internet üzerinden yapabilirsiniz. ICBC çağrı merkezini aramam için 444 00 50 numarayı tuşlamalısınız. ICBC müşteri temsilcinize bağlandıktan sonra kolayca konut kredisini hesaplayabilirsiniz. İnternet aracılığı ile konut kredinizi hesaplamak istiyorsanız ICBC resmi internet adresine giriş yapmalısınız. Ardından ana sayfa üzerinde bulunan ‘ICBC Kredi Hesaplama’ seçeneğini seçmelisiniz. Kategoriler arasından ‘ICBC konut kredisi’ ni seçmelisiniz. İhtiyacınız olan kredi tutarınızı ve uygun vade seçeneklerini seçerek ICBC konut kredinizi hesaplayabilirsiniz.

ICBC Bank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları

ICBC Bank konut kredisi yıllık maliyet oranları konut kredisi açarken harcadığınız toplam masrafları kapsıyor. Yıllık maliyet oranlarınızı başvuru sonunda ICBC Bank tarafından bilgilendirilebilirsiniz.

ICBC Bank Konut Kredisi Başvurusu 2020

ICBC Bank şubelerine giderek ICBC Bank konut kredisi başvuru işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. ICBC Bank şubelerine giderken yazımızda bulunan gerekli evrakları almalısınız. ICBC Bank müşteri temsilciniz bu evraklara bakarak konut kredisi çekip çekemeyeceğinizi belirleyecektir. Konut kredisi çekinizde bir mâni görülmezse ICBC konut kredisi başvuru formunu doldurmalısınız. Başvuru formunuzu anında doldurduktan sonra konut kredinizi alabilirsiniz. ICBC resmi internet adresine girerek de konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. ICBC resmi internet adresi ana sayfasından ‘Bireysel Konut Kredisi’ sayfasına girmelisiniz. Sayfanın içerisindeki ‘Başvuru Formunu’ doldurmalısınız. Konut kredisi başvuru formunuzu onaylamak için bireysel girişinizi yapmalısınız. Başvuru formunuz 3 gün içerisinde sonuçlanacaktır. Başvuru formunuz onaylanırsa ICBC Bank konut krediniz otomatik olarak banka hesabına yatırılacaktır.

ICBC Bank Konut Kredisi Başvuru Evrakları

Hangi başvuru seçeneklerinizi seçerseniz seçin ICBC Bank konut kredisi başvuru evrakları hazırlamalısınız. Bu evraklar sırasıyla nüfuz cüzdanı, alacağınız konutun tapusu ve maaş belgenizdir. Bu evrakları hazırladıktan sonra kolaylıkla ICBC Bank konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

 

ICBC Bank Konut Kredisi 2020, ICBC Bank Konut Kredisi kampanyası, ICBC Bank Konut Kredisi Faiz Oranları 2020, ICBC Bank Konut Kredisi Hesaplama, ICBC Bank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları, ICBC Bank Konut Kredisi Başvurusu yapma ve ICBC Bank Konut Kredisi Başvuru evrakları ile ilgili haberimiz hakkında aklınıza takılan sorularınız olursa eğer haberimizin en alt kısmında yer alan yorum bölümünden sorularınızı sorabilirsiz. Çok daha detaylı bilgiler almak için ICBC Bank şubelerine gidebilir veya ICBC Bank çağrı merkezlerini arayarak ICBC Bank müşteri temsilcilerine sorularınızı sorabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *