«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Akbank Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı Açma

Akbank Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı Açma

Akbank kur korumalı tl vadeli mevduat nedir

Akbank Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı Nedir

Akbank Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı yatırımlarınızı  (USD/EUR/GBP) gibi döviz kurlarında meydana gelen düşüş ve yükselişlere karşı koruyan mevduat hesabı olmaktadır. Akbank Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı ile Türk Lirası cinsinden yapmış olduğunuz tasarrufunuzu güvence altına alabilirsiniz. Döviz kurlarında olası düşüşler yaşanması halinde mevduat faizinden getiri sağladığınız mevduat ürünü olarak tanımlanabilmektedir. Ayrıca olası döviz kurunun yükselişlerinde kur oranından getirisi olan bir mevduat hesabıdır. Akbank Kur Korumalı TL vadeli mevduat hesabı nasıl açılır, Akbank kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı özellikleri nelerdir hakkında bilgi almak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Akbank Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı Özellikleri

Akbank Kur Korumalı TL vadeli hesap açılış alt limiti 10.000 TL’ olmaktadır.

Kur Korumalı TL vadeli mevduat hesabı 3, 6, 9, 12 ay vade seçenekleriyle Akbank şubelerinden 3 ile 6 ay vade seçenekleriyle mobilden açılabilmektedir.

Kur Korumalı TL vadeli mevduat hesabı için vade sonu, tatil gününe denk gelmesi halinde sonraki ilk iş günü olarak belirlenecektir.

Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabından, Yurt içi yerleşik gerçek kişilerin tasarruf mevduatları üründen faydalanabilir.

Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabından kısmi çekim işlemi yapılamamaktadır.

Akbank kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı için stopajı uygulanmaz spotaj oranı sıfır (0)’dır.

Hesabın açılışı iş günlerinde saat 11:00’den itibaren yapılmaktadır.

Hesabın kapanışları Akbank şubelerinden iş günlerinde 11:00-16:00 saatleri arasında yapılır.

Akbank kur korumalı tl vaadeli mevduat hesaplama ve faiz oaranları için URL : https://www.akbank.com/tr-tr/urunler/Sayfalar/kur-korumali-tl-vadeli-mevduat-hesabi.aspx

Akbank Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı Nasıl Açılır

Kur korumalı TL vadeli mevduat ürünü Akbank şubelerinden ve Akbank dijital kanalları üzerinden açılabilir. Akbank dijital kanalları Akbank mobil ve Akbank internet bankacılığı olmaktadır. Müşterek hesaplar banka şubesinden açılmaktadır. Müşterek hesap açmak isteyen tasarruf sahiplerinin paydaş evraklarını eksiksiz olarak tamamlaması gerekmektedir.

İnternet Bankacılığı İle Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı Açma

Akbank internet bankacılığı ile kur korumalı TL vadeli hesap açabilirsiniz. İnternet olan her ortamdan Akbank internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra hesaplar bölümünden Kur Korumalı TL vadeli meduat hesabını seçerek hesabınızı kolaylıkla açabilirsiniz. Akbank müşterisi değilseniz öncelikle akbank internet bankacılığına giriş yaparak hesap açmalısınız. Akbank internet bankacılığı hesabınızı açtıktan sonra yapmanız gereken, internet bankacılığı şifrenizi almak olacaktır.

akbank internet bankacılığı hesabı açma URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/akbank-internet-bankaciligi-hesap-acma/.html

Mobil Bankacılık İle Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı Açma

Akbank Mobil bankacılık üzerinden kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı açabilirsiniz. Akbank mobil şubeye giriş yaparak hesaplar bölümünden kur korumalı TL vadeli mevduat ürününü seçin. Sırası ile işlemleri takip ederek kur korumalı TL mevduat hesabınızı açabilirsiniz.

Akbank Müşteri Hizmetleri İletişim Hattı

Akbank Kur Korumalı TL vadeli mevduat hesabı nasıl açılır, Akbank kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı özellikleri ve avantajları hakkında en güncel bilgileri bankanın müşteri temsilcilerinden öğrenebilirsiniz. Akbank müşteri hizmetleri iletişim hattı müşterilerine 365 gün 7/24 hizmet vermektedir.

akbank iletişim hattı URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/akbank-musteri-hizmetleri-akbank-direk-baglanma-444-25-25/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.