«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Yapı Kredi 2020 Personel Alımı

Yapı Kredi 2020 Personel Alımı

yapıkredi personel

Yapı Kredi Personel Alımı 2020

Yapı Kredi yayınlamış olduğu duyuruda 2020 yılı için çok sayıda banka personeli istihdam edeceklerini açıkladı. Üstelik yapılan duyuruda alım yapılacak pozisyon için herhangi bir deneyim şartı ya da bankacılık alanında eğitim kriteri de bulunmuyor. Siz de kariyerinize Yapı Kredi bünyesinde memur olarak yön verip, kısa sürede yükselerek genel müdürlüğe kadar gelmeyi hedefliyorsanız 2020 personel alımı fırsatları başarınız için atacağınız ilk adım olabilir.

Yapı Kredi 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Bankalar için çalışan müşteri hizmetleri temsilcileri, hesap bakiyeleri, faiz oranları ve ücretler gibi temel bankacılık hizmetleri hakkında müşteri sorularını yanıtlar. Ayrıca, müşterilerin şüpheli etkinlikleri inceleyerek, işlemleri tersine çevirerek ve riskli banka ve kredi kartlarını yeniden dağıtarak hesaplarını korumalarına yardımcı olur. Zamanla, bazı müşteri hizmetleri temsilcileri diğer bankacılık pozisyonlarına geçiş yapabilirler.
Yapı Kredi 2020 personel alınacak pozisyon kapsamında istihdam edilecek müşteri hizmetleri temsilcisinin görevleri, şubeye göre değişebilir ve temsilcinin telefondaki müşterilerle mi yoksa yüz yüze bir şubede mi çalışacağına bağlı olabilir. Ancak tüm temsilcilerden genel olarak şunlar beklenmektedir:
Hesap türleri, para piyasası, krediler ve kredi kartları gibi bankacılık ürünleri hakkındaki soruları yanıtlamak,
Müşteri hesaplarının durumunu kontrol etmek ve çek ve ödemeleri takip etmek,
Hesap ücretlerini incelemek ve açıklamak,
Dolandırıcılık, hırsızlık veya kimlik hırsızlığı mağduru olan bankacılık müşterilerine yardımcı olmak,
Kayıp veya çalıntı kredi kartlarını veya banka kartlarını değiştirme konusunda müşterilere yardımcı olmak,
Adres değişikliklerine yardımcı olmaktır.
Gişe görevlisi alımları toplamda 10 farklı ilde yapılacak olup, istihdam edilecek kişilerin şubeye bağlı olarak gişe görevlisi ya da müşteri hizmetleri temsilcisi olarak çalışması mümkündür. İşte Yapıkredi’nin 2020 yılı için personel alımı yapacağı iller:
Şanlıurfa,
Nevşehir,
Mardin,
Kars,
İstanbul
Elazığ,
Bursa,
Balıkesir,
Ağrı,
Adıyaman.

Yapı Kredi 2020 Personel Alım Şartları

Banka müşteri hizmetleri temsilcisi ilanına başvuru yapacak kişilerin, insanlara yardım etmede harika ve çoklu görev yapabilme yeteneklerine sahip olmalıdır. Çeşitli hizmetler sunacak oldukları için güçlü bir beceriye sahip olmaları gerekiyor. Yapı Kredi, aşağıdaki becerilere ve kriterlere sahip kişilerin 2020 personel alım ilanına başvurmasını talep ediyor:

Türkiye’deki ya da denkliği bulunan yurtdışındaki herhangi bir örgün üniversiteden 4 yıllık lisans diplomasıyla mezun olmak. Lisansüstü eğitimler başvuruların değerlendirilmesinde adaylara artı sağlayacaktır.
Başvuruda bulunacak adayların 28 yaşından daha büyük olmaması,
2020 personel alımı kapsamında istihdam edilecek gişe görevlileri ve müşteri hizmetleri temsilcileri yetiştirilmek üzere alınacağından, adayların deneyimsiz olmaları ya da maksimum 1 yıllık deneyime sahip olmaları,
Karşılıklı iletişim, insan ilişkileri konusunda yeterli hassasiyete ve beceriye sahip olmak,
Başvuracak kişilerin problem çözme yeteneğinin gelişmiş olması,
Adayların grup bazında çalışmaya elverişli, sonuç odaklı ve yüksek tempoda çalışmaya hevesli olması,
Başvuru yapacak olan erkek adayların vatani görevlerini tamamlamış olmaları, askerlikten muaf olmaları ya da askerliklerini en az 2 yıl tecil ettirmiş olmaları gerekmektedir.
Daha deneyimli ve üst düzey bir pozisyon için Yapı Kredi’de çalışmak isteyen kişilerin ise önümüzdeki günlerde açıklanacak olan yeni iş ilanlarını takipte kalmaları önerilir. Yapı Kredi yıl boyunca ve pozisyon açığı oldukça yeni istihdam olanaklarını duyurmaktadır.

Yapı Kredi 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri ve Sınav Başvurusu

Yapı Kredi bankası 2020 personel alımı kapsamındaki gişe görevlisi alımları kariyer.net Yapı Kredi hesabı üzerinden yapılacaktır. Başvuru yapabilmek için öncelikle kairyer.net üzerinde hesap oluşturulması, oluşturulan hesap bilgileriyle siteye girilmesi ve CV oluşturulması gerekmektedir. Yapı Kredi site üzerinden yapılan başvuruları bir ön değerlendirmeye tabi tuttuktan sonra olumlu bulunan adayları telefon ve/ veya mail yoluyla bilgilendirecektir. Sonraki süreçte mülakat ve banka gerekli görürse sınav aşamaları da olabilir. İnternet üzerinden son başvuru için tarih 14 Aralık 2019’dur.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *