«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Katılım Online Alışveriş Açma Kapama

Ziraat Katılım Online Alışveriş Açma Kapama

ziraat katılım online açma kapama

Ziraat Katılım Online Alışveriş Açma Kapama

Türkiye Cumhuriyeti hazinesine ait olan T.C. Ziraat Bankası, yine Türkiye Cumhuriyeti hazinesi tarafından kurulan Ziraat Katılım Bankası ile kardeş. Ziraat Katılım Bankası, 675 milyonluk yatırım sermayesinin tamamının milli sermayeden oluşması ile kalmamış ve kuruluşundan 4 yıl sonra sermaye artırımına giderek bu tutarı 1,75 milyar TL’ye yükseltmesi ile birlikte, Türkiye’nin önemli katılım bankaları arasına girmiştir. Ziraat Katılım Bankası müşterisi iseniz, bankanın finansman ürünlerinden biri olan kredi kartını da kullanabilirsiniz. Yalnızca yurt içi alışverişlerinizde ve ihtiyaçlarınızda kullanabileceğiniz Ziraat Katılım Bankası kredi kartı türü ise FİLİKA adı altında pazarlanan ve bankanın kendisine ait olan markası ile piyasaya sürülüyor. Peki, FİLİKA kredi kartı, bir diğer deyişle Ziraat Katılım Bankası kredi kartı online alışverişe nasıl açılır? Nasıl kapatılır?

Ziraat Katılım Online alışveriş açma kapama işlemleri için sizler de mutlaka bu alandan yararlanabilirsiniz. Ziraat Bankası müşterisi olarak hızlı ve etkili bir şekilde sistemde yer alabilirsiniz. Hesabınızda bulunan paranızın ve kredi kartınızın güvenliği yapacağınız bu işlemlere bağlıdır. Dilerseniz online alışverişe dilerseniz yurt dışı alışverişine ayrı ayrı açıp kapatabilme imkanına sahipsiniz.

Ziraat Katılım Kredi Kartını İnternet Alışverişine Açma

Ziraat Katılım Bankası kredi kartına sahip olmak istiyorsanız, diğer bankaların şart koştuğu bazı detaylara sahip olmak zorunda değilsiniz. Örneğin, adınıza kayıtlı bir fatura olması ya da otomatik ödeme gibi şartlar, FİLİKA kredi kartı sahip olmak için ön şart olarak sizlere sunulmaz. Kartınıza tahsis edilecek olan limiti dilediğiniz gibi kullanmakta özgür olduğunuz Ziraat Katılım Bankası kredi kartı, 2 ilâ 60 taksit arasında taksit imkânı da sağlar. Tüm Ziraat Bankası ATM’lerinden ücretsiz, diğer tüm ortak ATM’ler üzerinden ise belirlenen masraflar ile işlem yapabileceğiniz bu kart ile ek olarak online alışveriş, online ödeme, online fatura ödeme gibi işlemler de gerçekleştirebilirsiniz. Kartınızı internet alışverişine açmak için yapmanız gereken şey ise müşteri hizmetlerini aramak ve talebinizi iletmektir. Ziraat Katılım Bankası müşteri hizmetleri telefon numarası ise 0850 220 50 00. Müşteri hizmetlerini arayarak onay vermeniz halinde istediğiniz zaman açma istediğiniz zaman kapama işlemi sağlayabilirsiniz.

 Ziraat Katılım Bankası Kredi Kartını Online Alışverişe Kapama

Ziraat Katılım Bankası kredi kartını online alışverişe kapama, bir önceki işlem olan kredi kartını online alışverişe açma işleminin tersi olarak gerçekleştirilmektedir. Bu işlem için yerine getirmeniz gereken tek şart, yine 0850 220 50 00 numaralı hattan telefon bankacılığı hattını aramak ve müşteri temsilcisine bağlanmaktır. Müşteri temsilcisi ile yapacağınız görüşme esnasında kredi kartınızı internet alışverişine kapatma talebini iletmeniz, bu işlem için yeterli olacaktır. Ziraat Katılım Kredi Kartını İnternet Alışverişine Açma Kapama işlemleri için yapılması gereken mobil uygulama yöntemi, çağrı merkezi yöntemi ve internet şubesi yöntemidir. Bu sayede sizler de müdahale edebildiğiniz her yeri kullanarak hızlı bir şekilde kredi kartı ve banka kartınızı online alışverişe açma ve kapama yapabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *