«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Bankası Kart Şifresi Alma Şifre Yenileme

Ziraat Bankası Kart Şifresi Alma Şifre Yenileme

ZBKŞ

Ziraat bankası kredi kartı şifre alma, ziraat bankası banka kartı şifre alma, ziraat bankası şifre yenileme, ziraat bankası şifre oluşturma, Bankkart şifre alma, Bankkart şifre yenile ziraat bankası kart şifresi nasıl alınır, ziraat bankası banka kartı şifre alma yöntemleri ve ziraat bankası cepten ve mobilden şifre yenileme işlemleri hakkında gerekli bilgiler haberimizin detayları içerisindedir.

Ziraat Bankası Kart Şifresi Nasıl Alınır

Ziraat Bankası kartınızı daha güvenli bir şekilde kullanmak için şifre belirlemelisiniz. Banka kart şifrenizi SMS, Ziraat internet bankacılığı ve Ziraat telefon bankacılığı yollarını kullanarak kart şifrenizi alabilirsiniz. Ziraat Bankası kart şifresi alma sürecinde sorun yaşıyorsanız ‘ZİRAAT BANKASI KART ŞİFRESİ NASIL ALINIR?’ adlı bu makalemizden sorunlarınızı halledebilirsiniz.

Zirat Bankası Banka Kartı ŞİFRE Alma SMS

Banka kartı şifrenizi almak için Ziraat Çağrı merkezi telefonlarında ve Ziraat ATM’leri önünde beklemek istemeyebilirsiniz. Ziraat Bankası banka kartı şifre alma SMS yolu ile gerçekleştirebilirsiniz. SMS yolu ile daha kısa sürede şifrenizi alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ‘SIFRE’ yazıp 4757’ e SMS yollamanız. Bu adımı yaptıktan sonra Ziraat Bankası tarafından kişisel bilgilerinizin doğrulanması gerekmektedir. Bunun için ‘Kartınızın son 6 hanesini, Anne kızlık soyadınızın son 2 harfini, Doğum yerinizi, Kartınızın arkasındaki güvenlik kodunuzu’ yazmalısınız. Kişisel bilgilerinizi aralarında boşluk bırakarak yazmalısınız. Eğer kişisel bilgilerinizden doğum yeriniz ve anne kızlık soyadınız Türkçe karakter içeriyorsa büyük harfle yazmalısınız. SMS’ inizi Ziraat Bankasında kayıtlı olan güncel numaranızdan yollamalısınız.

Ziraat Bankası Bankamatik Kartı ŞİFRE Oluşturma

Bankamatik kartınızı aldıktan sonra Ziraat Bankası Bankamatik Kartı ŞİFRE ALMA işleminizi gerçekleştirmelisiniz. Ziraat Bankası bankamatik kartınıza şifre oluşturduktan sonra ATM ve alışveriş işlemlerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bankamatik kartı şifre oluşturma işleminizi Ziraat Bankası ATM’lerinden ve çağrı merkezinden oluşturabilirsiniz. Size en yakın Ziraat Bankası ATM’lerine giderek banka kartınızı kart girişine sokmalısınız. Şifreniz olmadığından anında hesabınız açılacaktır. ATM ekranın içerisinde ‘ŞİFRE ALMA’ yazan bölümünüzü seçmelisiniz. Bankamatik kartı şifrenizi akla ilk gelebilecek sıralı rakamları ve doğum tarihinizi yapmamalısınız.

Ziraat Bankası ATM’lerine gitmeyi yorucu buluyorsanız Ziraat Bankası Çağrı merkezinden bankamatik kartı şifrenizi oluşturabilirsiniz. Ziraat Bankası çağrı merkezinize 0 850 258 00 00 numarayı tuşlayarak bağlanabilirsiniz. Ziraat Bankası müşteri temsilciniz ile açıklayıcı bir dil ile konuşarak bankamatik kartı şifrenizi oluşturabilirsiniz.

Ziraat Bankası Cepten ŞİFE Alma Şifre Yenileme

Ziraat Bankası kartınızı Ziraat Bankası cepten şifre alma yolu ile çok kolay bir şekilde işleminizi halledebilirsiniz. Diğer yollara göre daha kısa sürede Ziraat Bankası kartınıza şifre oluşturabilirsiniz. Cepten şifre alabilmek için ilk önce ‘Ziraat Mobil’ uygulamasını indirmelisiniz. Ziraat Mobil uygulamanıza T.C. kimlik numaranız ve internet bankacılığı şifrenizle giriş yapmalısınız. Ardından ‘Kartlar’ bölümünden ‘ŞİFRE ALMA’ menüsüne gelmelisiniz.

ziraat banksı mobil şube url : https://www.ziraatbank.com.tr/tr/dijital-bankacilik/mobil-bankacilik/ziraat-mobil

ziraat-bankası-bankkart-şifre-yenileme
Ziraat Bankası Kart Şifresi Nasıl Alınır

ZİRAAT Bankası Anında ŞİFRE ALMA Şifre Yenileme

Ziraat Bankası banka kartınızın şifrenizi unuttuysanız Ziraat Bankası internet şubesinden ve Ziraat çağrı merkezinden anında şifre alabilirsiniz. Ziraat Bankası çağrı merkezine 0 850 258 00 00 numara ile iletişime geçebilirsiniz. O anki aramanıza göre yoğunluğa bağlı olarak Ziraat Bankası müşteri temsilcinize bağlanabilirsiniz. Müşteri temsilcinizin istediği kişisel bilgilerinizi vererek anında banka kartı şifrenizi alabilirsiniz. Mevcut Ziraat Bankası banka kartı şifrenizi yenilemek istiyorsanız Ziraat Bankası internet şubeleri üzerinden ‘Kartlar’ bölümünden yeni ŞİFRE ALMA işlemini gerçekleştire bilirsiniz.

Söz konusu olan Ziraat bankası kredi kartı şifre alma, ziraat bankası banka kartı şifre alma, ziraat bankası şifre yenileme, ziraat bankası şifre oluşturma, Bankkart şifre alma, Bankkart şifre yenile ziraat bankası kart şifresi nasıl alınır, ziraat bankası banka kartı şifre alma yöntemleri ve ziraat bankası cepten ve mobilden şifre yenileme işlemleri hakkında gerekli bilgileri müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.

 

ziraat bankası iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-musteri-hizmetleri-numarasi/.html

NOT: İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşşağıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

Ziraat Bankası kredi kartı bloke kaldırma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-kredi-karti-bloke-kaldirma-2/.html

ziraat bankası altın hesabı açma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-altin-hesabi-acma/.html

ziraat bankası kredi kartı temassız ödeme açma: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-kredi-karti-temassiz-ozelligi-acma/.html

ziraat bankası pos destek hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-pos-destek-hatti/.html

ziraat bankası kredi notu sorgulama : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-bankasi-kredi-notu-sorgulama-ve-ogrenme/.html

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *