«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ING Kredi Kartı Mobil Temassız Ödeme Açma

ING Kredi Kartı Mobil Temassız Ödeme Açma

ıng-mobil-temassız-özelliği-açma-kapatma

ING Kredi kartı mobil temassız ödeme nedir, ING kredi kartı mobil temassız özelliği nedir, ıng kredi kartı mobil temassız ödeme açma, ıng kredi kartı mobil temassız ödeme kapatma, ıng bonus kart mobil temassız ödeme açma, ıng turuncu ekstra mobil temassız ödeme açma ve ıng kredi kartı mobil temassız ödeme işlemleri için aradığınız bilgileri haberimizin detayları içerisinde bulabilirsiniz.

ING Kredi Kartı Mobil Temassız Ödeme Açma / ING Turuncu Ekstra Mobil Temassız Ödeme Açma

ING Kredi kartı mobil temassız ödeme açma işlemini yaparak alışverişlerinizi keyifli duruma getirebilirsiniz. Mobil temassız ödeme özelliğini kredi kartınızda aktif duruma getirdikten sonra kredi kartınız yanınızda olmadan alışveriş yapabilirsiniz. Kredi kartı mobil temassız ödeme açma işleminizi tamamladıktan sonra sadece akıllı telefonlarınız ile hızlı, pratik ve güvenli olarak alışveriş yapabilirsiniz. İlerleyen teknolojinin insanlara sağladığı avantajlar doğrultusunda akıllı cep telefonları ile alışverişler yapılabiliyor. ING kredi kartı mobil temassız ödeme özelliği mobil şube üzerindenyapılıyor. ING Kredi kartı mobil temassız ödeme açma ve ING mobil temassız ödeme özelliği kapatma ile ilgili işlemler haberimizin devamında başlıklar halinde açıklanmıştır. ING Mobil temassız ödeme açma ve kapatma işelemlerinizi ING mobil bankacılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

ING Mobil Temassız Ödema Açma / ING Mobil Temassız Ödeme Kapatma

ING kredi kartınıza mobil temassız ödeme özelliği açmak çok basit olarak yapılır. ING Kredi kartı mobil temassız ödeme özelliği açma ve kapatma işlemini yapmanız için ING mobil uygulamasının telefonunuza yüklü olması gerekir. Ayrıca ING müşterisi olmanız ve ING mobil bankacılığı hesabınızın olması gerekmektedir. Kredi kartınızın önce temassız ödeme özelliğini açmalısınız. Bunun için ING mobile giriş yaptıktan sonra /ayarlar /kredi kartı ayarları/ kredi kartı temassız ödeme açma/ ikonuna tıklayarak kartınızın temassız ödeme özelliğini aktif duruma getirmelisiniz. Kredi kartınızı temassız ödeme durumunu aktif duruma getirdikten sonra akıllı cep telefonlarınıza tanımlamalısınız. Bir alt başlıkta cep telefonu kredi kartına nasıl tanımlanır açıklamasını bulabilirsiniz.

ıng kredi kartı temassız ödeme açma: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-kredi-karti-temassiz-odeme-acma/.html

ING mobil şube: https://www.ing.com.tr/tr/ing/7-24-bankacilik/ingmobil

Kredi Kartına Mobil Temassız Ödeme Nasıl Tanımlanır / ING Bonus Kart Mobil Temassız Ödeme Açma

Mobil temassız ödeme özelliği sadece Android işletim sistemine sahip (versiyon 5.0 ve üzeri sürümlü) NFC özelliği bulunan akıllı telefonlarda çalışmaktadır. Bu nedenle cihazınızın NFC özelliğini telefonunuzun ayarlar kısmından NFC menüsü aracılığı ile aktive durumuna getirmeniz gerekir. ING Mobil üzerinden Kredi Kartları>Mobil Ödemeler>Mobil Temassız Ödeme veya Kredi Kartları>Kart Ayarları>Mobil Temassız Ödeme menüsünü seçiniz. Sonrasında ise Mobil Temassız ödeme özelliğini tanımlamak için karşınıza çıkan menüden, mobil temassız özelliği aktive duruma getiriniz. Mobil Temassız ödeme özelliğini aktive duruma getirmeniz için uygun kartlarınız menüde listelenmiş olarak görünecektir. Karşınıza çıkan liste içerisinden hangi kredi kartınız için mobil temassız ödeme özelliğini aktive etmek istiyorsanız, o kartın mobil temassız ödeme özelliğini aktive ederek işleminizi tamamlarsınız.

ING Kredi Kartı Mobil Temassız Ödeme Kapatma / ING Bonus Kart Mobil Temassız Ödeme Kapatma

Kredi kartı mobil temassız ödeme özelliğini kapatma işlemleri yine mobil bankacılık ile yapılmaktadır. ING Kredi kartı mobil temassız ödeme özelliğini aktive ettiğiniz menüden kredi kartı mobil temassız ödeme özelliği kapatılır. Mobil bankacılığa giriş yaptıktan sonra Kredi Kartları>Mobil Ödemeler>Mobil Temassız Ödeme veya Kredi Kartları>Kart Ayarları>Mobil Temassız Ödeme menüsünü seçiniz. Daha sonra ise ING Kredi kartı mobil temassız ödeme özelliğini kapatmak için karşınıza çıkan menüden mobil temassız ödeme özelliğini pasif duruma getirmelisiniz. Pasif duruma geçildikten sonra kredi kartı mobil temassız ödeme özelliği kapanmış olur.

ING İletişim Hattı

ING Bank her zaman yenilikçi olmasıyla tanınan ve müşterilerine sonsuz güven ve hızlı hizmetler veren bir bankadır. ING iletişim hattı üzerinden de müşterilerine sınırsız hizmetler vermektedir. ING iletişim hattı 365 gün 7/24 aktif olarak müşterilerine hizmetler sunmaktadır. Sizlerde haberimizin konusu olan ING Kredi kartı mobil temassız ödeme nedir, ING kredi kartı mobil temassız özelliği nedir, ıng kredi kartı mobil temassız ödeme açma, ıng bonus kart mobil temassız ödeme nasıl açılır, ıng kredi kartı mobil temassız ödeme kapatma ve ıng kredi kartı mobil temassız ödeme nasıl açılır işlemleri hakkında en detaylı bilgileri bankanın müşteri temsilcilerinden alabilirsiniz.

 

NOT: İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimizi sizler için finanshaberi.net olarak düzenledik. Aşağıda verilen url’ye tıklayarak haberlere giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

ING pos destek hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-bank-pos-destek-hatti/.html

ING döviz hesabı nasıl açılır : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-doviz-hesabi-nasil-acilir/.html

ING Kredi kartı bloke kaldırma: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-bank-kredi-karti-bloke-kaldirma/.html

ING Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-bank-kur-korumali-tl-mevduat-hesabi-acma/.html

ıng internet bankacılığı hesap açma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-bank-internet-bankaciligi/.html

ıng banka hesabı kapatma: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-banka-hesabi-kapatma/.html

ıng kredi başvurusu nasıl yapılır : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-kredi-basvurusu-nasil-yapilir/.html

 

 

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.