«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. VKart Debitt Başvurusu Nasıl Yapılır

VKart Debitt Başvurusu Nasıl Yapılır

vkart-debitt-başvurusu

VKart debitt nedir, Vkart debitt nasıl kullanılır, Vkart Debitt başvurusu nasıl yapılır, Kimler VKart debitt için başvuruda bulunabilir, VKart Debitt ile temassız ödeme yapabilirmiyim, Vkart debitt ile hangi ATM’lerden para çekme ve para transfer işlemlerimi yapabilirim sorularına yönelik cevaplar haberimizin devamındadır.

VKart Debitt Nedir

VKart Debitt Vakıf katılım bankasının kendi bünyünssinde bulundurduğu banka kartıdır. VKart Debitt kredi kartı değildir. VKart Debitt ile bankadan bulunan vadesiz hesabınızdaki paranızı kullanabilirsiniz. VKart Debitt’i kullanmanız için Vakıf katılım bankasında bulundurduğunuz vadesiz hesabınızı bu karta bağlamanız gerekir. Vadesiz hesabınızı VKart Debitt’e bağladıktan sora kartınızla alışverişler yapabilirsiniz. VKart debitt ile vakıf katılım bankasının bütün ATM’lerinden para çekme ve para yatırma işlemlerinizi kolaylıkla yaparsınız. VKart debitt ile para transferi yapma fatura ödeme ve bakiye sorma gibi işlemlerinizi de yapabilirsiniz. Vkart debitt ile sadece vadesiz hesabınız da bulunan bakiyeden harcama yaparsınız. Debitt Kart ile kredi kartı gibi kredi limitinden harcama yapılamaz.

VKart Debit Başvurusu Nasıl Yapılır

Vakıf bankasına ait olan Vkart debitt başvurularınızı bankanın bütün şubelerinden yapabilirsiz. Debitt kart için başvuru yapmak istiyorsanız başvularınızı dilerseniz bankanın dijital kanalları üzerinden de yapabilirsiniz. Ancak debitt kart başvurusu yapmak ve debitt kart kullanıcısı olmanız için vakıf katılım bankasın’da vadesiz hesabınızın olması gerekecektir. Çünkü debitt kartt bankada bulunan vadesiz hesabınıza bağlanarak alışveriş  yapmanızı, fatura ödemelerinizi yapmanızı ve para transferleri yapmanızı sağlayan banka kartıdır. Kartınıza bağlı hesabınız da para kalmadığı taktirde işlem yapamazsınız. Bu nedenlerden dolayı vadesiz banka hesabı açmanız gerekir. Vakıf katılım bankasında vadesiz hesabı bulunan her kişi debitt kart başvurusu yapabilir. Banka müşterisi olarak bankanın dijital kanallarını kullanan müşterileri Vakıf katılım mobil şube’den ve vakıf katılım internet şube’den başvurularını gerçekleştirebilirler.

vakıf katılım mobil şube url: https://www.vakifkatilim.com.tr/tr/subesiz-bankacilik/mobil-sube

VKart Debitt Özellikleri Nelerdir

Vkart debitt’i TROY veya Maestro olacak şekilde tercih etme imkanınız vardır.

Vkat Debitt ile tüm kamu bankası ATM’lerinden 2500 TL’ye kadar para çekme ve para yatırma işlemlerinizi ücretsiz olarak yapabilirsiz.

Yurt içindeki tüm ATM’lerde VKart debitt ile işlem yaparsınız. Ancak diğer banka ATM’lerinde yapacağınız işlemlerde komisyon ücreti ödersiniz.

Yurt içi ve yurt dışında kart üzerindeki logonun (Mastercard, Maestro, TROY) bulunduğu tüm üye iş yerlerinde alışveriş yapabilirsiniz.

Vkart Debitt ile Yurt dışında kart üzerindeki logonun (Mastercard, Maestro, TROY) bulunduğu tüm ATM’lerden para çekme işlemlerinizi yapabilirsiniz..

VKart Debitt ile Yurt içi ve yurtdışı internet alışverişlerinizi güvenli ve pratik olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Vkart Debitt TROY logolu banka kartlarınızı ise sadece yurtiçi işlemlerde kullanabilirsiniz.

Debitt kartın temassız ödeme özelliği ile şifresiz alışverişler yapabilirsiniz.

Vakıf Katılım İletişim Hattı

Vakıf katılım bankası iletişim hattı 365 gün 7/24 olarak müşterilerine hizmetler sunar. Vakıf katılım iletişim hattını arayarak Vkart debitt hakkında bir çok bilgi alabilirsiniz. Vakıf katılım bankasının iletişim hattını arayarak müşteri temsilcilerine bağlandıktan sonra VKart Debitt nedir, Vkart Debitt özellikleri nelerdir, Vkartt Debitt avantajları nelerdir ve Vkart debitt başvurusu nasıl yapılır sorularınız için en güncel bilgileri müşteri temsilcilerinden öğrenebilirsiniz.

vakıf katılım iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakif-katilim-iletisim-hatti-444-44-77/.html

İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz

Vakıf katılım pos destek: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakif-katilim-pos-destek-hatti/.html

vakıf katılım kredi notu sorgulama : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakif-katilim-kredi-notu-sorgulama/.html

Vkart kredi kartı başvurusu : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vkart-basvurusu-vakif-katilim/.html

Vakıf katılım kur korumalı TL katılma hesabı açma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakif-katilim-kur-korumali-tl-katilma-hesabi-acma/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.