«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ANADOLUBANK MEVDUAT FAİZ ORANLARI 2020

ANADOLUBANK MEVDUAT FAİZ ORANLARI 2020

anadolubankç

Anadolubank Güncel Mevduat Faizleri 2020

Anadolu bankasında çeşitli mevduat hesapları açabilirsiniz. Anadolu Banka müşterisi olmadan da herhangi bir mevduat hesabı açabilirsiniz. Anadolu Bank müşteri iseniz mevduat hesaplarınız ek hesaplar olduğundan para ödemezsiniz. Eğer Anadolu Bank müşterisi değilseniz hesap işletim ücreti ödemelisiniz. Anadolu Bank mevduat altın hesabınızı internetten, mobil uygulamadan ve ATM’ler üzerinden kolayca açabilirsiniz. Anadolu Bank Türk Lirası mevduat hesabınızı Şubelerden ve Anadolu Bankası resmi internet adresinden açabilirsiniz. Anadolu Bankası yabancı sermaye mevduat hesabı açmadan önce bankadan yabancı sermaye hesabı açmalısınız. Yabancı sermaye mevduat hesabınızı da şubelerden ve Anadolu Bankası resmi internet adresinden kolayca açabilirsiniz. Anadolu Bankasından mevduat hesaplarınızı nerelerden açacağınızdan kısa bahsettik. Anadolu Bank mevduat faiz oranlarını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Anadolu Bank Mevduat Altın Hesabı Faiz Oranları 2020

Anadolu Bank mevduat altın hesabı açmadan önce vadesiz altın hesabı açmalısınız. Önceden açılmış vadesiz altın hesabınızı da istediğiniz zaman mevduat altın hesabına çevirebilirsiniz. Başka bankada mevduat altın hesabınız varsa buradan açamazsınız. Anadolu Bankası mevduat altın hesabınıza yıllık yüzde 2,5 oranında faiz uygulanmaktadır.

AnadoluBank TL Mevduat Hesabı Faiz Oranları 2020

Anadolu Bank Türk Lirası mevduat hesabınızı minimum 100 TL ve katları olacak şekilde açabilirsiniz. 3 aylık, 6 aylık ve 12 aylık vade seçeneklerinden birisini seçebilirsiniz. Vade sürenize göre her 3 ayda bir mevduat hesabınıza para yatırmalısınız. Anadolu Bank Türk Lirası mevduat hesabınıza yıllık net yüzde 4,35 faiz oranı uygulanmaktadır.

Anadolu Bankası Türk lirası mevduat hesaplarınızı istediğiniz zaman ‘Anadolu Bank Mobil’ uygulamasından takip edebilirsiniz. Bu uygulamadan vade süreniz bitince ne kadar kar edeceğinizi öğrenebilirsiniz.

Anadolu Bank Yabancı Sermaye Hesabı Mevduat Faizleri 2020

Anadolu Bank yabancı sermaye üzerinden birikim yapmak istiyorsanız bu mevduat hesabını seçebilirsiniz. Vade süreniz en fazla 6 aylık ile sınırlıdır. Anadolu Bank yabancı sermaye içerisinde Euro ve Dolar cinsinden hesap açabilirsiniz. Dolar ve Euro cinsinden sadece bir tanesini seçerek mevduat hesabı oluşturabilirsiniz. Dolar cinsinden mevduat hesabı açacaksanız birikim hesabınıza yüzde 0,50 faiz oranı uygulanmaktadır. Euro cinsinden mevduat hesabı açacaksanız ise 0,25 faiz oranı uygulanmaktadır. Bu hesapları açarken minimum değerinizi siz belirleyebilirsiniz.

Anadolu Bank Birikimli Mevduat Hesabı Faiz Oranları 2020

Eğer paranızı 1 yıldan fazla mevduat hesabına yatırmak istiyorsanız bu hesabı seçebilirsiniz. Anadolu Bank birikimli mevduat hesabınızı Türk Lirası, Dolar ve Euro cinsinde oluşturabilirsiniz. Minimum 10000 Türk lirası ve ona karşılık gelen Euro, Dolar cinsinden oluşturabilirsiniz. Anadolu Bankası birikim mevduat hesabınıza yıllık yüzde 6,50 faiz oranı uygulanmaktadır. Faiz oranı 1 yılın sonunda uygulanmaktadır. Anadolu Bank birikimli mevduat hesabınıza aylık ödeme yapmayabilirsiniz. Bu açıdan müşterisine kolaylık sağlayan Anadolu Bankası ile birlikte kendi kazanç planınızı oluşturmanız da mümkün olacaktır. Müşterisinin ödeme planlarında esneklik sağlayarak yatırımsal süreçlerini yönetebilmesine katkı sağlamaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *