«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıf Katılım 2020 Personel Alımı

Vakıf Katılım 2020 Personel Alımı

VVVVVVVVVV

Vakıf Katılım Bankası 2020 Personel Alımları

Vakıf Katılım Bankası personel alım ilanlarını daima güncel tutmaktadır. Banka tarafından sadece yılın belli bir döneminde değil, yıl boyunca zaman zaman sürekli personel alım ilanı yayınlanmaktadır. 15.10.2019 tarihinde de 2020 personel alımı için yedi yeni pozisyon duyurusu yapılmıştır. Bu pozisyonların neler olduğunu öğrenmek, pozisyonlar için duyurulan alım şartlarını öğrenmek ve nasıl başvuru yapacağınıza dair fikir edinmek için okumaya devam edebilirsiniz.

Vakıf Katılım 2020 Personel Alınacak Pozisyonlar

Vakıf Katılım tarafından yayınlanan 15 Ekim 2019 tarihli güncel personel alınacak pozisyonlar listesinde farklı şubeler için yedi farklı pozisyon bulunmaktadır. Şimdilik Tarsus ve Aksaray şubeleri için yayınlanmış olan pozisyonlarda ticari pazarlama yetkilisi, perakende pazarlama yetkilisi, ticari pazarlama yetkilisi gişe görevlisi ve yetkili yardımcısı, operasyon yetkilisi alımı yapılacağı bildirilmiştir. İlanda belirtilen şubeler ve şubelere göre alım yapılacak tam pozisyonların listesi ise şöyledir:

  • Tarsus Şube Ticari Pazarlama Yetkilisi
  • Tarsus Şube Perakende Pazarlama Yetkilisi
  • Aksaray Şube Gişe Görevlisi / Yetkili Yrd.
  • Tarsus Şube Gişe Görevlisi / Yetkili Yrd.
  • Aksaray Şube Operasyon Yetkilisi
  • Aksaray Şube Perakende Pazarlama Yetkilisi
  • Aksaray Şube Ticari Pazarlama Yetkilisi

En güncel tarihli personel alımı listesi dışında Vakıf Katılım kariyer sayfasında şu anda toplam 31 açık pozisyon bulunmaktadır. Tüm açık pozisyonlar arasında bir tane de genel başvuru seçeneği vardır. Ona başvuru yaparak da bankanın ileride ihtiyacı olabilecek herhangi bir pozisyon için özgeçmiş havuzuna dahil olabilirsiniz.

Vakıf Katılım 2020 Personel Alım Şartları

Başvuruda bulunacak adayların üniversitelerin pozisyonlara uygun ilgili bölümlerinde örgün eğitim almış olması gerekir. Bankacılık sektöründe tecrübe aranmaktadır. Mesleki bilgi ve becerilerin yanında adayların iletişim kabiliyetleri güçlü, analitik düşünme becerileri gelişmiş kişiler olmalarına da dikkat edilmektedir. Ayrıca bu pozisyonlarda çalışmak isteyen kişilerin katılım bankacılığının ne olduğunu ve prensiplerini özümsemiş olması istenmektedir.

Vakıf Katılım 2020 personel alım şartları arasında erkek adaylar için askerlikten muafiyet şartı bulunmaktadır. Yani erkeklerin vatani hizmet görevini tamamlamış olması, muaf olması ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş olması beklenmektedir. Bankacılık sektöründe tecrübesi olmayan adayların erkekler için 30, kadınlar için ise 28 yaşından büyük olmaması gerekmekte. Yine bu sektörde hiçbir tecrübesi bulunmayan kişilere yönelik olarak, banka gerekli görmesi halinde işe almak için sınav uygulayabilecektir. Sınavı başarıyla geçen adaylar mülakata tabii tutulacaktır.

Vakıf Katılım 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri ve Başvurusu

Vakıf Katılım’da açık pozisyonlara başvurmak için bankanın resmi web sitesini takip etmeniz yeterlidir. Açık ilanları inceleyerek kriterlerine uyduğunuzu düşündüğünüz herhangi bir tanesine başvuruda bulunabilirsiniz. Bunun için ilgili ilanı seçip İlana Başvur butonunu tıklamanız gerekmektedir. Tıkladıktan sonra karşınıza çıkan sayfa üzerinde kullanıcı girişi yapmanız istenecektir. Bu kısımda daha önce oluşturmuş olduğunuz üyeliğinize dair e-posta ve şifre ile giriş yapabilirsiniz. Henüz bir kaydınız bulunmuyorsa Özgeçmiş Bırak diyerek öncelikle özgeçmişinizi oluşturup üye olmanız gerekmektedir. Vakıf Katılım Bankası sadece gerekli durduğu durumlarda sınav uygulamaktadır. Bu yüzden önceden açıklanmış, kesin bir sınav tarihi bulunmamaktadır.

Vakıf Katılım kariyer bünyesinde üyelik hesabı oluşturmak için internet üzerinden bir form doldurmanız yeterli olacaktır. Formda adınız, soyadınız, e-posta adresiniz, cinsiyetiniz, cep telefonunuz, doğum tarihiniz, T.C. kimlik numaranızı doğru bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Varsa referans bilgisi ve iş deneyiminizi Var/ Yok olarak işaretlemelisiniz. Var seçeneğini işaretlediğiniz kısım için daha fazla bilgi de girebilirsiniz. Ayrıca eğitim bilgilerinizi, okuduğunuz okulun ve bölümüzün adı ile mezuniyet unvanınız ile birlikte doldurmalısınız. Ehliyetiniz varsa onu da seçmeyi unutmamalısınız. Bazı pozisyonlarda adayların sürücü ehliyeti sahibi olması beklenmektedir. Güçlü ve güvenli bir şifre oluşturduktan sonra güvenlik kodunu girip şartları okuyup kabul ederek üyeliğinizi oluşturabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *