«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. HALKBANK MEVDUAT FAİZİ ORANLARI 2020

HALKBANK MEVDUAT FAİZİ ORANLARI 2020

Halkbank emekli

HALKBANK Güncel Mevduat Faiz Oranları 2020

Halkbank güncel mevduat Faizleri 2020 ürünleri ile birlikte müşterilerine geniş çaplı vadeli yatırım araçları sunmaktadır. Bu nedenle Halkbank müşterisi iseniz ve paranızı yatırım kapsamında gene Halkbank aracılığı ile değerlendirmek istiyorsanız 2020 yılına ait faiz imkanlarından yararlanmak üzere sitemizden faydalanabilirsiniz. Halkbank başta olmak üzere bütün bankaların mevduat faiz ürünlerini ve faiz oranlarını 2020 yılı için karşılaştırma imkanı bulabilmeniz mümkün olmaktadır. Bu sayede Halkbank mevduat faiz oranları ve Halkbank mevduat ürünleri arasındaki detaylı incelemeyi de aşağıda bulabilmeniz mümkün olmaktadır. Size en uygun Halkbank mevduat ürününün faiz oranı ile birlikte 2020 yılı için karşılaştırılmasını kendiniz belirleyebilirsiniz.

Halkbank Mevduat Faiz Ürünleri

Halkbank mevduat faiz ürünleri TL hesabı olarak karşımıza çıkmaktadır. En çok tercih edilen ve faiz oranlarının da bu ölçüde yüksek tutulduğu Halkbank vadeli TL hesabı ile birlikte Halkbank müşterileri yatırımlarını TL cinsinden ve yüksek faiz ile değerlendirir. Bu sayede TL değer kaybetmeden üzerine eklenerek kara geçiren bir sistemin içerisinde müşterisine her zaman kazandırmaya devam etmektedir.

Halkbank Mevduat Faiz Oranları Hesaplama 2020

Halkbank vadeli mevduat TL hesabında; 28 ile 40 gün arası; 41 ile 31 gün arası; 92 ile 365 gün arasında, 365 ile 999 gün arasında olmak üzere 4 farklı vade imkanı sunulmaktadır. Sunulan bu vade imkânları ile birlikte %8,5 ile % 9, 5 arasında hem yatırılan miktara uygun olarak hem de uzatılan vade süresine uygun olarak değişen faiz imkanı bulunur. 2020 yılı için Halkbank mevduat vadeli faiz oranlarının bu miktarda tutulmasının yanında ilk kez Halkbank müşterisi olacaklar için ya da ilke kez Halkbank vadeli yatırım araçlarını değerlendirmek isteyen müşteriler için de hoş geldin faizi kullanılmaktadır. Hoş geldin faizinin de yatırım araçlarına uygun olarak % 13.5 oranına kadar çıkabilmesi mümkündür. Halkbank yatırım araçlarında uygulanan hoş geldin faiz bir yıllık vade kapsamında maksimum süre ile geçerliliğini korumaktadır.  Bu sayede Halkbank müşterileri ya da Halk banklı olmak isteyen ve kendilerine uygun mevduat ürünü arayan müşteriler için koşulsuz hızlı ve pratik hesap anlayışı ile hizmetlerini sunmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *