«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ING Bireysel Emeklilik İptal Etme

ING Bireysel Emeklilik İptal Etme

ing_bes_iptali_nasıl_yapılır

ING Bireysel emeklilik iptal etme, ING Bireysel emeklilik iptal etme yöntemleri nelerdir, ING Bireysel emeklilik iptal etme işlemleri nasıl yapılır sorularınızın cevapları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

ING BES İptali Nasıl Yapılır / ING Bireysel Emeklilik İptal Etme

ING Bireysel emeklilik iptal etme ; ING Bankası bireysel emeklilik sistemi ile emekliliğinize bugünden yatırım yapabilirsiniz. Maaşınızdan uygulanacak kesintiler ve ING Bankasının uygulayacağı katkı payı ile birikiminizi oluşturabilirsiniz. Bunların yanında devletin uygulayacağı yüzde 25 katkı payından da yararlanabilirsiniz. Bireysel emekliliğinize uygulanacak yüzde 25 devlet katkı payını her zaman alamazsınız. ING bireysel emeklilik sisteminizi açarken ve hizmet süresince bazı masraflar çıkarılmaktadır.

ING Bireysel emeklilik iptal etme ; Böyle olunca birikim yapmak isterken daha çok zarar edebilirsiniz. Daha fazla zarar görememek için bireysel emeklilik sisteminizi iptal edebilirsiniz. Hızlıca açtığınız ING bireysel emeklilik sisteminizi yine aynı hızda kapatabilirsiniz.

ING Bireysel emeklilik iptal etme işleminizi Mobil bankacılık, internet bankacılığı ve telefon bankacılığını kullanarak iptal edebilirsiniz. Bireysel emekliliğinizi iptal ettiğiniz için pişman olursanız yeniden açabilirsiniz. ING bank bireysel emeklilik iptal etme işlemlerinizden 2 ay sonra tekrardan başvuru kazanabilirsiniz.

Telefon Bankacılığı ile ING Bireysel Emeklilik İptal Etme / İNG BES İptal Etme

ING bireysel emeklilik iptal etme işlemi için Telefon bankacılığını kullana bilirsiniz. ING Bankası telefon bankacılığı hizmetinden yararlanmak için 444 1 666 numarayı aramalısınız. ING Bank müşterisi temsilcinize bağlandıktan sonra bireysel emeklilik sisteminizdeki şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz. Şikayetleriniz alındıktan sonra bireysel emeklilik iptaliniz için yönetilen soruları doğru bir biçimde cevaplamalısınız.

Cevapladıktan sonra kısa bir sürede bireysel emekliliğinizi iptal edebilirsiniz. Birikimden biriken paranızın bir kısmını alabilirsiniz. Güncel yapılacak kesintileri ING Bank müşteri temsilcinizden öğrenebilirsiniz. Kesintilerle uygulanmış ana paranızı sadece ING Bank hesabınıza yatırabilirsiniz.

ing iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-iletisim-hatti-ing-direkt-baglanma/.html

ing-iletişim-hattı
ING Müşteri Hizmetleri

Mobil Bankacılığı ile ING Bireysel Emeklilik İptal Etme / İNG BES İptal Etme

ING Bireysel emeklilik iptal etme işlemlerinden diğer bir yöntem ise ING mobil bankacılığı olmaktadır. ING Bankası mobil uygulaması ile her an her yerde bireysel emeklilik sisteminizi iptal edebilirsiniz. İnternet bankacılıkta kullandığınız şifrenizi ING mobil uygulamasında kullanabilirsiniz. ING mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra sol üst menüden ‘Bireysel Emeklilik’ menüsünü seçmelisiniz.

Bu menüyü çok fazla kullanıyorsanız öne çıkararak kişisel menünüzü tasarlayabilirsiniz. Bireysel emeklilik sistemine giriş yaptığınızda bankadaki birikiminizi, kâr payınızı ve maaşınızın kesintiye uğrayacak gününü görebilirsiniz. Bireysel emekliliğinizi 3 ay maaş kesintisine uğradıktan sonra iptal edebilirsiniz. Bu sayfanın en altına gelerek ‘Bireysel Emeklilik Sistemi Cayma’ formunu doldurmalısınız. ING Bank dışındaki herhangi bankaya ana paranız yatırılmaz.

İnternet Bankacılığı ile ING BES İptal Etme

ING Bireysel emeklilik iptal etme ; ING Bankası resmi internet adresine giriş yaparak bireysel emekliliğinizi anında iptal edebilirsiniz. Herhangi bir banka işleminizi gerçekleştirmek ve iptal etmek için bireysel giriş yapmalısınız. T.C. Kimlik numaranızla ve internet bankacılığı şifrenizle kolaylıkla giriş yapabilirsiniz.

İnternet Bankacılığı şifrenize sahip değilseniz bu sayfada bulunan ‘Yeni Şifre Al’ bölümünden şifrenizi temin edebilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra ING mobil bankacılıkta yaptığınız adımları sıralamalısınız. ING Bankası tarafından bireysel emekliliğinize ödenen tutar hesabınıza 10 iş günü içerisinde yatırılacaktır.

ing internet şube url : https://www.ing.com.tr/tr/ing/7-24-bankacilik/internet-bankaciligi

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *