«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Albaraka Türk 2020 Mevduat Kar Payı Oranları

Albaraka Türk 2020 Mevduat Kar Payı Oranları

albaraka mevduat

Albaraka Türk Mevduat Kar Payı Hesaplama 2020

Emekliliğininiz, evlenmek için veya çocuğunuzun geleceği için birikim yapabilirsiniz. Birikim yaparken daha fazla kazanmak isteyebilirsiniz. Bu durumda Albaraka Türk mevduat hesaplarını seçebilirsiniz. Albaraka Türk bankası müşterisi olmadan da mevduat hesapları açabilirsiniz. Mevduat hesaplarını açarken herhangi bir hesap işletim ücreti ödemezsiniz. Türk Lirası mevduat hesaplarını şubelerden, internetten, mobil uygulamadan ve telefon üzerinden açabilirsiniz. Mevduat hesaplarınızı Amerikan Doları ve Euro cinsinden açamazsınız. Altın mevduat hesabınızı ise şubelerden ve telefon üzerinden açabilirsiniz. Albaraka Türk Mevduat hesaplarınızı vade sürelerine ve cinslerine göre farklı kar payı oranları uygulanmaktadır. Bu yazımızda Albaraka Türk mevduat faiz oranlarını ve uygulanacak kampanyaları detaylı bir şekilde bulabilirsiniz.

Albaraka Türk Altın Mevduat Kar Payı Oranları 2020

Albaraka altın mevduat hesabınızı en az 10 gram altınla açabilirsiniz. Albaraka altın mevduat hesabını açmadan Albaraka vadesiz altın hesabı açmalısınız. Hesabınızın vade sürenizi 30 günden 180 güne kadar açabilirsiniz. Her 30 günde bir Albaraka altın mevduat hesabınıza faiz uygulanmaktadır. Eğer Albaraka Bankasında ilk mevduat altın hesabı açacaksanız Hoş Geldin kampanyasından yararlanabilirsiniz. Hoş geldin kampanyası adı altında ilk ay yüzde ek 0,60 kar payı oranı uygulanmaktadır. Yeni evlenmiş iseniz Albaraka Türk Yeni evlenen çiftlere özel kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Bu kampanyayı size en yakın Albaraka Türk şubelerinden başvurabilirsiniz. Albaraka Altın Mevduat hesabınızı 0 850 222 555 6 numaralı çağrı merkezinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Albaraka Türk TL Mevduat Kar Payı Oranları 2020

Albaraka Türk Lirası mevduat hesabınızı en az 100 TL olacak şekilde açabilirsiniz. Albaraka Türk lirası mevduat hesabınızı açmak için Albaraka Türk bankasında herhangi borcunuz bulunmaması gerekmektedir. Albaraka Türk Lirası mevduat hesabınızla net yüzde 90 kâr payı kazanırsınız. Uygulanacak faiz oranı ise yüzde 2,1 olacak şekildedir. Açtığınız mevduat hesabınıza ara ödeme yaparak Türk Lirası birikiminizi artırabilirsiniz. Bir yıl içerisinde 1 defa ara ödeme yapabilirsiniz. Ara ödeme yaparsanız ek yüzde 0,50 faiz oranınızı alabilirsiniz. Daha detaylı bilgiyi Albaraka Türk şubelerinden ve çağrı merkezinden bulabilirsiniz.

Albaraka Türk Mevduat Gelecek Hesabı Kar Payı Oranı 2020

Albaraka Türk Mevduat Kumbara hesabını sadece 18 yaşından küçük çocuğunuz için başvurabilirsiniz. Vade sürenizi ve minimum yatıracağınız parayı siz belirlersiniz. Bu hesabınıza gecelik faiz oranı uygulanarak birikim yapabilirsiniz. Yatıracağınız paraya göre Albaraka Türk mevduat kar payı oranı uygulanmaktadır. En yakın Albaraka Türk şubelerine giderek size özel faiz oranınız öğrenebilirsiniz. Asıl faiz uygulamanızı vade sonunda alabilirsiniz. Diğer mevduat hesaplarından farklı olarak istediğiniz zaman paranızı çekebilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *