«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Katılım EFT Ücretleri Ve Saatleri 2020

Ziraat Katılım EFT Ücretleri Ve Saatleri 2020

ziraat KATILIM eft

Ziraat Katılım EFT Ücretleri 2020

Ziraat Katılım şubelerinden gönderilen EFT işlemleri için 0 TL ile 250 TL aralığında 10 TL sabit kesinti ücreti alınmaktadır. 250 TL ve üzeri gönderimlerde ise 40 TL ile 500 TL aralığında EFT yapılan miktara uygun kesinti yapılmaktadır. % 0,50 oranında kademeli artış söz konusudur.

Ziraat Katılım bankası internet bankacılığı, mobil bankacılık ve telefon bankacılığı EFT ücretleri ücretsiz olarak gönderilmektedir.

ATM aracılığı ile gönderilen EFT ücretleri ise 1000 TL ye kadar olan para transferlerinde 2 TL; 1000 TL ile 50.000 TL arasında yapılan para transferleri kapsamında 5 TL; 50.000 TL ve üzeri para transferleri için 50 TL BSMW hariç olarak sabit EFT ücreti kesintisi uygulanmaktadır.

Ziraat Katılım EFT Saatleri 2020

Ziraat Katılım Bankası EFT Saatleri 08.30 ile 17.00 arasında gerçekleşmektedir. Hem mesai günlerinde hem de mesai saatleri içinde EFT işlemi yapılabilir. Şubeler dışında gerçekleştirilen ATM, mobil bankacılık ve internet bankacılığı işlemlerinde

Ziraat Katılım EFT Sorgulama 2020

Ziraat Katılım bankasının EFT işlemleri maksimum yarım saat ile sınırlandırılmıştır. Bu yarım saat içerisinde hesaba EFT işlemi gerçekleşmemiş ise sizler de EFT sorgulama yapabilirsiniz. Bu EFT işlemlerinin sorgulanma süreci oldukça basittir. Mobil bankacılık, internet bankacılığı ve telefon bankacılığı ile sorgulama yapılabilmektedir. EFT sorgulama ve EFT işlemlerinizi takip etmek ücretsizdir.

Ziraat Katılım EFT Karşı Tarafa Ne Zaman Geçer?

Ziraat Katılım bankası ile EFT işlemleri gerçekleştirdiğiniz zaman her banka gibi anında işlem sırasına alınmaktadır. Minimum 15 dakika maksimum 30 dakika içerisinde EFT işlemleriniz karşı tarafa iletilmektedir. 15 dakika ile sınırlı olmasının nedeni güvenlik önlemleri alınmasından kaynaklıdır.

Ziraat Katılım EFT Yanlış Hesaba Gitti Ne Yapmalıyım?

EFT işlemleri yanlış hesaba gittiği zaman tek yapmanız gereken durum ilgili banka ile müşteri hizmetlerine bağlanmaktır. IBAN numarası ile transfer işlemlerinde EFT işlemleri yanlış hesaba çok nadir gitmektedir. Genellikle müşteri numarası ile girilen bilgiler yanlış olmakta ve farklı bir hesaba gönderim gerçekleştirilmektedir. Sizler de Ziraat Katılım bankası aracılığı ile EFT işlemi yapmak istediğiniz zaman yanlış hesaba gönderim yaparsanız müşteri hizmetlerini aramalısınız. Paranız bir hesaba transfer edilmediyse size iletilecektir. Başka bir bankanın başka bir hesabına transfer edildiyse müşteri hizmetleri sizin adınıza o kişinin iletişim numaralarına ulaşarak parayı geri iade etmesini isteyecektir. Genellikle bu tarz işlemler hukuki anlaşmazlığa gitmemekte ve karşı taraf paranızı iade etmektedir. Eğer karşı taraf paranızı iade etme işlemine yaklaşmıyor ise iş hukuki boyuta taşınır ve tek celsede paranızı almanız hükmünde karar çıkar. Bu konuda mağdur durumunda olduğunuz için paranızı kısa süre içerisinde alırsınız. Bu nedenle yanlış hesaba EFT gönderimi yapan müşterilerin endişelenmesini gerektirecek bir durum bulunmamaktadır.

Ziraat Katılım Bankasın’dan EFT Nasıl Yapılır?

Ziraat Katılım Bankası bir devlet bankası kuruluşudur. Bu sayede de EFT ücretleri konusunda uygunluk bulunmaktadır. Aynı zamanda da EFT saatlerinde de devlet dairelerinde olduğu gibi esneklik şartı oluşmamıştır. Ziraat Bankası müşterilerinin bir kolu da aynı zamanda Ziraat Katılım Bankası müşterileridir. Bu kanal aracılığı ile de EFT yapıldığını bilmeyen çok kişi bulunmaktadır. Bu nedenle de Ziraat Katılım müşterilerine özel olarak; Ziraat Katılım Bankası EFT Nasıl Yapılır? konusunda ve Ziraat Katılım EFT başlığındaki yazımızda bu işlemin ayrıntılarına değindik. Sizler de Ziraat Katılım müşterisi iseniz kolay bir şekilde EFT işlemlerini takip edebilirsiniz.

Ziraat Katılım ile mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden Para Transferi İşlemleri ve EFT işlemlerini tercih ederek kolayca IBAN numaranızı girebilir EFT gönderiminde bulunabilirsiniz.

Ziraat Katılım şubesinden EFT yapmak için Ziraat bankasını da tercih edebilirsiniz. Ziraat Katılım ATM’leri ve Ziraat bankasının şubesi ile de EFT işlemleri yapılabilmektedir. İnternet bankacılığı veya dijital bankacık üzerinden para transferi işlemi gerçekleştirmek istemiyor iseniz kolaylıkla telefon bankacılığına da yönelebilirsiniz.

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *