«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İş Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası

İş Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası

iş bankası

İş Bankası’ndan Sıfır Faizli Taşıt Kredisi Kampanyası!

Sayın okurlarımız bugün sizlere İş bankası sıfır faizli ikinci el araç kredisi kampanyası hakkında bilgiler vermek istiyoruz. İş bankası tarafından geçtiğimiz hafta içinde başlatılan kampanya kapsamında sıfır faizli kredi avantajları nasıl sağlanıyor İş bankası taşıt kredisi kampanyasına kimler nasıl başvuru yapabilir ve İş bankası sıfır faizli ikinci el taşıt kredisi kampanyası detayları hakkında sizlerde bilgi sahibi olmak isteye bilirsiniz. Yeni başlatılan iş bankası ikinci el taşıt kredisi kampanyası hakkında sizlerde çok daha sağlıklı ve detaylı bilgiler sahibi olmak isterseniz eğer sizlerin bilgilerine sunmak için gündemimize alarak sitemizde yayımlamış olduğumuz bu haberimizin bütün detaylarını okuyarak söz konusu olan iş bankası ikinci el sıfır faizli araç kredisi kampanyası hakkında çok daha net ve doğru bilgilerin sahibi olabilirsiniz. Sayın okurlarımız şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan iş bankası ikinci el araç kredisi kampanyası haberimizin bütün detaylarını açıklayalım.

İş Bankası İkinci El Araçlara Yüzde 0 Faizli Kredi Sağlıyor

Ülkemizin en köklü bankalarının başında gelen İş Bankası İkinci sıfır faizli taşıt kredisi kampanyası başlatarak bütün vatandaşlarımıza müjdeli haberi ilk olarak kendi resmi web sitesi üzerinden duyurduktan hemen sonra banka nezdinde kayıtlı olan bütün müşterilerine SMS yolu ile de bilgi mesajı göndermiştir. İş bankası ikinci el (0) sıfır faizli taşıt kredisi kampanyası iş bankası ile operasyonel araç kiralama firması İntercity arasında yapılan anlaşma ile gerçekleşecek ve bu hususlarda sıfır faiz avantajı ile araç sahibi olmak isteyen ve hayalleri kurulan araçlara sahip olma imkanını vatandaşlarımıza sağlayacaktır. İş Banksı ile Operasyonel araç kiralama firması arasında yapılan anlaşma gereği araç kiralama firmasının binlerce aracı bu kapsamda satışa çıkarılacak ve bu araçlardan yapılan anlaşma gereği sıfır faiz uygulaması ile ihtiyaç sahipleri hiçbir şekilde faiz ödemeden araç sahibi olabilecekler. Bu kampanyanın temeline ve geneline baktığımızda günümüz şartlarında mükemmel bir fırsat olarak karşımıza çıkan kampanya şimdiden çok büyük rağbet göreceğe benzemektedir. Araçlara bakabilir kontrollerini ve her türlü kaza kayıtlarını hasar kayıtlarını öğrene bilirsiniz. Türkiye piyasasına göre araçların piyasaların biraz daha altında olabileceği açıklanmış bunun nedeni ise araçların bazılarında yaşlarına göre kilometre fazlalığı olmasından kaynaklandığı açıklanmıştır.

İş Bankası Uygun Faizli Taşıt Kredisi İmkanı

Sayın okurlarımız İş bankası tarafından başlatılan sıfır faizli araç kampanyası kapsamında belirli vadelerden sonra küçük faizlerin olabileceği ve bu faizlerin ise BMW, Mercedes, Audi ile Wolkswagen gibi araçlarda uygulanacağı ayrıca aracın yaşına göre faiz uygulamasına gidile bileceği belirtilmektedir. Bazı araçların hatta bir çok araçta ise vade sayısının az olması kaydı ile hiçbir şekilde faiz alınmayacağı belirtilmiştir. İş Bankası Sıfır faizli araç kredisi kampanyası bu hafta başlamış olup araçların yeni sahiplerini beklediği açıklanmıştır. Daha öncede belirtmiş olduğumuz üzere İş bankası sıfır faizli ve iş bankası uygun faizli taşıt kredisi kampanyası iş bankası ile Operasyonel araç kiralama arasında yapılan anlaşma kapsamında başlatılmıştır. İş bankası ikinci sıfır faizli araç kampanyası ve İş bankası uygun faizli araç kampanyasından yararlanmak isteyen kişilerin İntercity bayilerinde anlaşma gereği satışa çıkan araçların içinden seçilmektedir. Sizlerde İş bankası araç kredisi kampanyasından yararlanmak isterseniz eğer öncelikle iş bankası müşterisi olmanız gerekmektedir. Kampanya kapsamında öncelik iş bankası bireysel müşterilerine verilecektir. Sizlerde iş bankasından hemen hesap açabilir ve İş bankası bireysel müşterisi olarak İş bankası ikinci araç kampanyasından yaralanabilirsiniz.

İş Bankası İkinci El Sıfır Faizli Araç Kredisi Detayları

Sayın okurlarımız İş bankası tarafından başlatılan İkinci el sıfır faizli araç kredisi kampanyası ve İş Bankası ikinci el uygun faizli araç kredisi kampanyasına Katılımlar ilk olarak bankanın bireysel müşterilerinden seçilecektir. Bu kapsamda satın alınacak araç için müşterilere kullandırılacak kredinin aracın noter onaylı olan satış bedeline göre temini sağlanacaktır. 120 Bin liranın üstünde bir aracın kredi tahsisinin yüzde %70′ ini iş bankası sağlamaktadır. Fakat kampanya kapsamında satın almak istediğiniz araç 120 bin liranın üstünde bir tutar ise o zaman İş bankası aracın yüze %50′ si için sizlere kredi sağlayacaktır.

Sayın okurlarımız sizlerin bilgilerine sunmak amacı ve maksadı ile yayımlamış olduğumuz haberimiz olan İş bankası ikinci el sıfır faizli araç kredisi ve İş bankası ikinci el uygun faizli araç kredisi hakkında aklınıza takılan veya merak etmiş olduğunuz detaylar olursa eğer haberimizin altındaki yorum bölümünden bizlere sorularınız sorabilirsiniz. Ayrıca söz konusu olan İş bankası araç kredisi kampanyası hakkında daha sağlıklı bilgiler almak için iş bankası müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden ve operasyonel araç kiralama firması intercity bayilerinden konu hakkında çok daha sağlıklı ve detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *