«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. CapitalBank Müşteri Hizmetleri

CapitalBank Müşteri Hizmetleri

kapital_bank_müşteri_hizmetleri

CapitalBank Müşteri Hizmetleri

CapitalBank Müşteri Hizmetleri ve CapitalBank İletişim hattı bilgileri yazımızın devamında yer almaktadır. Banka KKTC’de bankacılık faaliyetini sürdürmektedir. Bankacılık lisansını 11 Temmuz 2012 yılında almıştır. Bankacılık lisansını alan CapitalBank KKTC Bakanlar kurulu onayı ile Kıbrıs Kapitalbank Ltd adı altında bankacılık sektöründe hızla adını duyurmuştur. Bankanın iş politikası öncelikli olarak müşteri memnuniyeti sağlamak ve güven oluşturmaktır.

Söz konusu güveni çok büyük sigorta şirketleri ile çalışarak temin etmiş aynı zamanda güler yüzlü personelleri ile müşteri memnuniyetini sağlamıştır. Bugün ki haberimiz CapitalBank müşteri hizmetleri telefon numarası üzerinedir. Sizlerde haberimizi okuyarak CapitalBank Müşteri Hizmetleri telefon numarası ve CapitalBank İletişim Hattı bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

CapitalBank Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası / CapitalBank İletişim Hattı 0 392 444 22 65

KapitalBank müşteri hizmetleri ve KapitalBank iletişim Hattı telefon numarası 0 392 444 22 65 ile müşterilerine hizmetler sunuyor. Sizlerde CapitalBank müşterisi olun ya da olmayın her türlü bankacılık hizmetleri için bu numaradan destek alabilirsiniz. CapitalBank Müşteri Hizmetleri Telefon numarası yılın her günü ve her saati aktif olarak çalışıyor. Böylelikle Bankanın müşterileri bankanın kapalı olması durumunda bile işlem yapıyor ve destek alabiliyor. 365 gün 7/24 olmak üzere güler yüzlü ve konusunda uzman personeller ile hizmetler sağlıyor.

CapitalBank müşteri hizmetleri ve KapitalBank İletişim Hattı ile sizlerde acil sorunlarınızı çözebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken CapitalBank Müşteri Hizmetleri 0 392 44 22 65 nolu telefon numarasını aramaktır. Bir alt başlıkta CapitalBank Müşteri Hizmetleri Üzerinden Yapılan banka ve bankacılık işlemlerini bulabilirsiniz.

CapitalBank Müşteri Hizmetleri İle Yapılan Bankacılık İşlemleri

CapitalBank müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak vadeli ya da vadesiz hesap açabilirsiniz. Dilerseniz CapitalBank İletişim Hattı üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı verebilir ve fatura ödeme işlemlerinizi anında yapabilirsiniz. Ayrıca CapitalBank Çağrı Merkezi numarasına erişim sağladıktan sonra İhtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Yine CapitalBank müşteri hizmetleri aranarak kredi kartı başvurunuzu yapabilir ve kredi kartı özellikleri hakkında bilgiler alabilirsiniz. Bankanın sağlamış olduğu hizmetler sadece bunlarla sınırlı değildir.

Bankanın internet bankacılığı ve Mobil Bankacılığı ile de gereksinim duyulan işlemlerinizi anında güvenli olarak yapabilirsiniz. CapitalBank mobil bankacılık ve CapitalBank internet bankacılığını 365 gün 7/24 olmak üzere
kullanabilir ve işlemlerinizi pratik olarak gerçekleştirirsiniz. CapitalBank Müşteri Hizmetleri, CapitalBank İletişim Hattı ve CapitalBank Çağrı Merkezi ile yapılan işlemler için url’ye https://www.capitalbank.com.tr/iletisim.html tıklayarak bankanın resmi web sitesi üzerinden çok daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.

capitalbank-müşteri-hizmetleri
CapitalBank İletişim Hattı Bilgileri CapitalBank Müşteri Hizmetleri

NOT: www.finanshaberi.net olarak İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimizi sizler için derledik.

faktoring Nedir: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/faktoring-nedir-faktoring-ne-demek/.html

DXY Nedir : https://www.finanshaberi.net/genel/dxy-nedir-kripto-paralar-ve-btc-uzerinde-neden-etki-eder/.html

Finansman nedir: https://www.finanshaberi.net/euro-dolar-altin-haberleri/finansman-nedir/.html

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.