«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Albank Müşteri Hizmetleri

Albank Müşteri Hizmetleri

albank_müşteri_hizmetleri

Albank Müşteri Hizmetleri / Albank İletişim Hattı

Albank müşteri hizmetleri ve Albank iletişim hattı bilgilerini haberimizin devamında bulabilirsiniz. Öncelikle siz okurlarımıza banka hakkında kısa bir bilgi verelim. KKTC’ de kurulan Albank özel teşebbüs bankası olarak bankacılık faaliyetini sürdürmektedir.  Söz konusu olan Banka Altınhas Holding’in ana hissedarlarının, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bankacılık alanındaki yatırımı ALBANK ile 5 Eylül 2016 tarihinde ING Bank’ın devir alınması neticesinde faaliyetlerine başladı. Sonrasında ise 2017 yılı Aralık ayında HSBC Bankın KKTC operasyonunu da devir alan Albank Kredi kartı ve Kredi piyasasına çok hızlı giriş yapmıştır. Kısa zaman içerisinde KKTC halkının ve yabancı yatırımcılarında güvenini kazanmıştır.

Bankanın kısa zamanda güven kazanmasının nedeni ise meşteri memnuniyetini sağlamış olmasıdır. Aynı zamanda Albank’ın dünya lideri olan sigorta şirketleri ile çalışmasıda güven kazanımı için büyük önem arz etmiştir. Albank Müşteri Hizmetleri telefon numarası her banka müşterisi için önemlidir. Albank iletişim hattı numarasının önemli olmasının bir çok nedeni vardır. Bugün ki Yazımızda Albank Müşteri Hizmetleri telefon numarası ve Albank İletişim Hattı ile yapılan banka işlemleri hakkında bilgiler vereceğiz. Sizlerde Haberimizi okuyarak Albank Müşteri Hizmetleri numarası nedir ve Albank Müşteri Hizmetleri Numarası ile hangi bankacılık işlemlerini yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Albank Müşteri Hizmetleri Numarası 0 (392) 444 52 52 / Albank İletişim Hattı Numarası

Albank Müşteri Hizmetleri Telefon numarası ile sizlere sınırsız hizmetler sağlamaktadır. KKTC’ nin en güzide bankaları arasında kendine yer edinen banka Müşteri hizmetleri numarası üzerinden bütün sorunlarınıza çözümleme getirmektedir. Sizlerde banka müşterisi olun ya da olmayın baka ve Bankacılık işlemleri için Albank Müşteri Hizmetleri telefon numarasını arayarak hizmet ve destek alabilirsiniz. Albank Müşteri Hizmetleri telefon numarası 0 (392) 444 52 52 ‘dir. Albank İletişim hattı ve günün her saatinde sizlere hizmet ve destekler sunar. Albank Müşteri Hizmetleri 444 52 52 numarasını dilediğiniz zaman içerisinde arayabilirsiniz. Çünkü Albank Müşteri Hizmetleri 365 gün 7/24 olmak üzere aktif olarak hizmet verir. Albank Müşteri Hattı aranarak hangi bankacılık işlemleri yapılır sorularının cevaplarını bir alt başlıkta bulabilirsiniz.

albank_iletişim_hattı
Albank Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Albank Müşteri Hizmetleri İle Yapılan Bankacılık İşlemleri / Albank Çağrı Merkezi İle Hangi İşlemler Yapılır

Banka Kuzey Kıbrıs’ta bireysel ve özel bankacılık, ticari bankacılık, KOBİ bankacılığı faaliyetini sürdürmektedir. Aynı zamanda kurumsal ve yatırım bankacılığı, döviz ve yatırımlar ile para piyasaları işlemlerinde finansal bankacılık olarakta faaliyet veriyor. Albank Müşteri Hizmetleri telefon numarası ile söz konusu olan bir çok banka işleminizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Albank Çağrı merkezi ve Albank iletişim hattı numarasını aramanız dahilinde konusunda uzman ve güler yüzlü müşteri temsilcileri sizleri karşılar. Müşteri Temsilcilerine yapmak istediğiniz işlemlerinizi iletmeniz dahilinde sizi işleminiz ile alakalı müşteri temsilcisine yönlendirir. Bu şekilde sizlerde ihtiyaç duyduğunuz işleminizi hızlı ve pratik olarak gerçekleştirmiş olursunuz.

Albank Müşteri Hizmetleri numarasını arayarak hesap açma ve hesap kapatma işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca kredi kartı ile nakit ihitiyaçlarınız için kredi başvurusu da yapabilirsiniz. Bu işlemler dışında ise bankanın özelinde bulunan bütün mevduat ürünleri için hesap açabilirsiniz. Dilerseniz Albank Müşteri hizmetleri numrasını arayarak otomatik ödeme talimatlarınızı da verebilir hesabınızdan fatura ödeme işlemlerinizi de anında yapabilirsiniz. Bilhassa Albank Müşteri Hizmetleri ve Albank Çağrı merkezi numarasını aradığınızda ihtiyaç duyduğunuz her türlü finans (kredi) için bilgiler alırsınız. Banka finans alnında da çok güzel hizmetler veriyor.

Bu hizmetler taşıt kredisi, ihtiyaç kredisi ve konut kredisi gibi hizmetlerdir. Söz konusu olan hizmetler ile diğer bankacılık işlemleri hakkında bilgiler almak için Albank Müşteri Hizmetleri telefon numarasını arayarak en detaylı bilgileri alabilirsiniz Albank İletişim bilgileri,  Albank Adres Bilgileri ve Albank E-Posta bilgileri ise şu şekildedir. Hizmet destek için dilerseniz Abank E-Posta üzerinden anında hizmet alabilirsiniz.

Adres : Gazeteci Kemal Aşık Caddesi NO:70,Lefkoşa, K.K.T.C /  NO:70 – Lefkoşa – K.K.T.C

E-Posta : http://muşterihimetleri@albank.com.tr

Fax : 0 (392) 228 68 15

NOT: www.finanshaberi.net olarak İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimizi sizler için derledik.

faktoring Nedir: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/faktoring-nedir-faktoring-ne-demek/.html

DXY Nedir : https://www.finanshaberi.net/genel/dxy-nedir-kripto-paralar-ve-btc-uzerinde-neden-etki-eder/.html

Finansman nedir: https://www.finanshaberi.net/euro-dolar-altin-haberleri/finansman-nedir/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.