«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ICBC Kart Şifresi Alma

ICBC Kart Şifresi Alma

ıcbc-bank-kart-şifresi-alma

ICBC kart şifresi nasıl alınır, ICBC bank kredi kartı şifre alma, ICBC Kart şifresi alma, ICBC banka kartı şifer alma, ICBC anında kart şifresi alma, ICBC cepten kart şifresi alma, ICBC SMS ile kart şifresi alma ve ICBC iletişim hattı ile kart şifresi alma işlemleri hakkında gerekli bilgiler haberimizin devamında bulunmaktadır. Haberimizi okuyarak ICBC bank kart şifresi alma hususunda ihtiyaç duyulan bilgileri alabilirsiniz.

ICBC Bank Kartı Şifresi Nasıl Alınır?

ICBC Bankası kart şifrenizi SMS bankacılığı, telefon bankacılığı, bireysel internet bankacılığından ve ICBC Bankası şubelerinden alabilirsiniz. Kart şifrenizi belli kurallar çerçevesinde alabilir veya oluşturabilirsiniz. ICBC Bankası kart şifresi nasıl alacağınız hakkında kafanızda sorular varsa bu yazımızda kolayca cevap bulabilirsiniz. Aldığınız cevaplar doğrultusunda sorunsuz bir şekilde ICBC banka ve kredi kartlarınıza şifre alabilirsiniz. ICBC Bank kart şifresi alma yöntemleri alt başlıklarda yer alıyor.

ICBC Bank SMS İle Banka Kartı Şifre Alma

ICBC Bankası ‘SMS’ yolu ile şifre almanızı bireysel internet bankacılığı yardımı ile alabilirsiniz. ICBC bankası resmî web adresine girerek ‘Kartlar, Şifre Belirleme’ menülerini seçmelisiniz. Menü içerisinde telefon numaranızı yazarak şifrenizi alabilirsiniz. ICBC Bankası SMS Bankacılığını kullanabilmek için güncel cep telefonunuzu ICBC Banka sisteminde kayıtlı olmasına dikkat etmelisiniz. Cep telefon numaranızı değiştirmeniz veya hattınızı kaybetmeniz durumunda ICBC Bankası şubelerine bildirmeniz gerekmektedir. SMS Bankacılığını kullanırken ICBC Bankası tarafından sizden herhangi bir ücret bedeli alınmamaktadır.

ICBC Bank Bankamatik Kart Şifre Alma ve Oluşturma

ICBC Bankası bankamatik kart şifrenizi dilediğiniz ICBC Bankası ATM’lerinden oluşturabilirsiniz. ICBC Bankası bankamatik kartınızı oluştururken kolay tahmin edilebilecek şifreler olmamasına dikkat etmelisiniz. ICBC Bankası Bankamatik kartınızın şifrenizi 4 haneli olacak şekilde oluşturabilirsiniz. Size özel 4 haneli şifrenizi oluştururken başına ‘0’ rakamı gelmemesine dikkat etmelisiniz.

ICBC Bank Anında Kart Şifresi Alma

ICBC Bankasının verdiği ‘Anında Şifre’ hizmeti ile kısa sürede banka kartınıza şifre alabilirsiniz. ICBC Bankası anında şifresi hizmetinden yararlanabilmek için ICBC Bankası resmî web adresine giriş yapmalısınız. Kolay ara yüzü sayesinde ‘Kartlar, Şifre Belirleme’ menülerini seçmelisiniz. Bu menü içerisinden kolayca kart şifresi alma ve yenileme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

ICBC Turkey url : https://www.icbc.com.tr/tr/

ICBC Bank Cepten Kart Şifresi Alma / ICBC İletişim Hattı İle Kart Şifresi Alma

ICBC Bank cepten kart şifresi alma işleminizi ICBC Bankası çağrı merkezi yardımı ile alabilirsiniz. ICBC Bankası çağrı merkezine 444 00 50 numarayı tuşlayarak bağlanabilirsiniz. Kısa bir süre sonra ICBC müşteri temsilcinize bağlanacaksınız. ICBC müşteri temsilciniz kart ve kişisel bilgilerinizi doğruladıktan sonra bant kaydı üzerinde oluşturacağınız şifrenizi girmelisiniz.Banka kartınızın şifresini tuşlarken ardışık olan rakamları kullanmamaya özen göstermelisiniz. Çevrenizdeki kişilerinizin oluşturduğunuz şifreye ulaşması kolay yerlerde bulundurmamalısınız. ICBC Bankası cepten oluşturduğunuz şifreyi yazılı olarak bir yerde bulundurmamalısınız. Şifrenizin çalındığına dair herhangi bir kuşkuya düşerseniz ICBC Bankası çağrı merkezinden aynı adımları tekrarlayarak değiştirebilirsiniz.

ICBC Bank iletişim hattı ile 7/24 olmak kaydı ile 365 gün hizmetler sağlamaktadır. Yukarıda açıklandığı gibi ICBC iletişim hattı üzerinden kart şifrsi alma işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Dilerseniz müşteri temsilcilerinden ICBC kart şifresi nasıl alınır, ICBC bank kredi kartı şifre alma, ICBC Kart şifresi alma, ICBC banka kartı şifer alma, ICBC anında kart şifresi alma, ICBC cepten kart şifresi alma, ICBC SMS ile kart şifresi alma ve ICBC iletişim hattı ile kart şifresi alma işlemleri hakkında bilgiler de alabilirsiniz.

ICBC İletişi hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/icbc-bankasi-iletisim-hatti-444-00-50/.html

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *