«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Hsbc Bank Kredi Kartı Bloke Kaldırma

Hsbc Bank Kredi Kartı Bloke Kaldırma

kredi-karti-bloke

Hsbc Bank Kredi Kartı Bloke Kaldırma 2019

Değerli okuyucularımız son zamanlarda yaşanan ülke genelindeki ekonomik kriz nedeni ile bile bir çok firma iflas etmiş bir çok firma konkordato vermiş bazı firma ve şirketler ile fabrikalar iflas etmemek için küçülme yoluna giderek işçi çıkarma yöntemine baş vurmuş bir çok orta ve küçük ölçekli firmalarımız ise kepenk kapatmak zorunda kalmıştır. İşte bu nedenlerden dolayı işsizlik oranlarında yükselişler olmuş ve işsiz kalan vatandaşlarımızın çoğunluğu kredi kartı borçlarını ödeyemedikleri için bu vatandaşlarımızın kredi kartlarına banka tarafından bloke konulmuştur.

Bir başka bloke sebebi ise aniden bir yerde unutulan kredi kartları ile çalıntı ve kayıp olan kredi kartlarında da bloke işlemi uygulanmaktadır. Fakat dediğimiz üzere daha önceleri çalıntı ve kayıp yüzünden konulan kredi kartı bloke işlemi daha fazla olur iken şimdi ise ülke genelinde yaşanan ekonomik krizden kaynaklı sebeplerden ve nedenlerden dolayı borç ödenmemesi durumundan kredi kartı bloke işlemi daha fazla olarak karşımıza çıkmaktadır. Bizlerde finanshaberi.net olarak siz değerli okuyucularımızın bilgilerine sunmak ve sizlere en doğru en sağlıklı bilgileri vermek adına yazımızın başlığında da olduğu gibi Hsbc Bank kredi kartı bloke işlemi nasıl kaldırılır ve kart kaç günde açılır gibi olan sizler tarafından çok merak edilen ve internet arama motorlarında en çok aranan haber aynı zamanda internet haber sitelerinde de en çok okunan haber olarak karşımıza çıkmış ve bizlerde siz değerli okuyucularımızın bilgilerine sunmak adına bizzat hsbc bank yetkilisi ile görüşerek aldığımız bilgileri sitemiz vasıtası ile siz değerli okuyucularımız ile paylaşmak istedik. Şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan hsbc bank kredi kartı bloke işlemi nasıl kaldırılır ve kredi kartı kaç gün içinde kullanıma açılır bunları tek tek açıklayalım.

Hsbc Bank Kredi Kartı Bloke Kaldırma ve Kredi Notuna Etkisi

Değerli okuyucularımız kredi kartınıza çalıntı ve kayıp gibi durumlarda bloke konula bilir veya kartınızı geri buldunuz blokeyi kaldırmak istediniz o zaman banka kredi kartınızı güvenlik amaçlı bloke ettiği için kredi notunuza etki yapmayacak ve bu sebeplerden dolayı bloke edilen kredi kartınız en geç 24 saat içinde açılacak ve hsbc bank tarafından sizin tarafınıza bilgiler verilecektir. Fakat eğer kredi kartı borç ödememe durumundan dolayı bloke edilmiş ise eğer o zaman kredi kartından blokenin kaldırılması için kredi kartının bürün borcunun kapatılması gerekmektedir. Bazı bankalarda bu işlem 30 günü aşan borç ödememe gibi durumlarda yaşanır iken söz konusu olan kredi kartı bloke işlemi hsbc bank tarafından 90 günü aşan ödemeler için konulmaktadır.

Bu sebeplerden dolayı kredi kartı bloke olan kişinin kredi notu olumsuz etkilenecek ve düşecektir. Fakat borcunuzun tamamını ödemeniz dahilinde bankanız kredi kartı bloke işlemini kaldıracaktır. Bu işlemde en geç 24 saat içinde gerçekleşecek ve Hsbc bank tarafından sizin tarafınıza bilgi verilecektir. Değerli okuyucularımız söz konusu olan kredi kartı bloke işlemi kaldırma ve bloke açma işlemi hakkında aklınıza takılan soruları bizlere sorabilirsiniz. Ayrıca haberimizin en alt bölümünde mevcut olan yorum bölümünden bizlere ulaşarak banka ve banka sektörü ile aklınıza takılan bütün soruları sora bilir ve sizler için gerekli olan en sağlıklı ve en doğru cevapları alabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *