«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. BURGAN BANK 2020 MEVDUAT FAİZLERİ

BURGAN BANK 2020 MEVDUAT FAİZLERİ

BURGAN

Burgan Bank Güncel Mevduat Faizleri 2020

Burgan Bank mevduat ürünlerinde vadeli mevduat ürünü ile müşterilerine yüksek faiz imkanı sunmaktadır. Bu sayede paraları değer kaybetmesin diye, yatırım hesaplarında bulunan Burgan Bank müşterilerinin para birimleri üzerinden faizleri işlemektedir. Hem paralar değer kaybetmez hem de ekstra kar oranı ile birlikte yatırım hesapları Burgan mevduat hesabı ile birlikte daha kullanışlı bir hale gelebilmektedir. Bunun için Burgan Bank vadesiz mevduat hesabınız bulunabilir ya da Burgan Bank müşterisi olmayabilirsiniz. Her iki durumda da fark etmeksizin sizler de dilediğiniz zaman Burgan bank mevduat hesabı açabilirsiniz. Burgan Bank mevduat faizleri 2020 başlıklı yazımızda, Burgan Bank’ ın müşteriler için sunmuş olduğu faiz oranlarına değinilmiştir. Bu sayede bankanın kendi içerisinde para birimi karşılaştırması ya da diğer banka hesapları ile birlikte vadeli ürün karşılaştırması yapmanız mümkün olacaktır.

Burgan Bank Mevduat Ürünleri

Burgan Bank mevduat ürünleri farklı vade oranları ve farklı para birimleri ile birlikte Burgan Bank müşterisine seçenek sunmaktadır. Yatırım seçeneğini faiz oranına uygun şekilde en karlı olarak kendisi belirleyen yatırımcısına büyük imkanlar sağlamaktadır. Burgan Bnak mevduat ürünleri TL hesabı USD hesabı ve Euro hesabı olmak üzere vadeli mevduat ürünleri olarak karşımıza çıkar. Bu ürünlerin her birinin faiz oranı farklıdır.

Burgan Bank Mevduat Faiz Oranları 2020

Burgan Bank mevduat faiz oranları 2020 yılında güncelleme ile birlikte açıklanmıştır. Bu açıklamalarda her bir para birimine farklı faiz uygulaması bulunmaktadır. Buna uygun şekilde faiz oranı aynı para birimi üzerinden de vade farkına bağlı şekilde değişim sağlamaktadır. Aşağıda Burgan Bank mevduat ürünleri ve Burgan Bank faiz oranları listelenmiştir.

Burgan Bank Mevduat Hesaplama 2020

Burgan Bank TL hesabı vadeli hesap olarak incelendiğinde haftalık, aylık, üç aylık ve yıllık vadeler ile kullanıcılara seçenek sunulduğu görülmektedir. %7.25 ile % 11.60 arasında değişebilen bir faiz imkanı bulunmaktadır. Bu faiz oranları belirlenirken, yatırılan miktar da baz alınarak vadeye uygun şekilde hesaplama yapılmaktadır. Değişken faiz oranı aralığı da bundan kaynaklı ortaya çıkmaktadır.

Burgan Bank USD hesabı, vadeli olarak yatırım amaçlı kullanılan ve Amerikan doları baz alınarak hesaplanan bir yatırım aracı olarak bilinmektedir. % 0, 40 ile % 2. 25 arasında değişen bir faiz oranına sahiptir. Yatırım miktarı yükseldikçe ve bu yatırım miktarının vadesi kısaldığında % 0, 40 rakamına inen bir faiz oranı sunulur. Ancak vade uzadığında ve yatırım miktarına buna bağlı şekilde yükseldiğinde maksimum % 2.25 oranında faiz imkânı sunulmaktadır.

Burgan Bank Euro Hesabı, %0,10 ile % 0, 40 aralığını kapsayan bir limit ile faiz oranı sunmaktadır. Haftalık, aylık ve yıllık şekilde kademeli olarak ilerleyen bir vade imkanı bulunur. Maksimum 12 – 15 ay aralığında döneme göre değişen ve müşterinin belirleme şansı bulunan vade imkanı sunulmuştur. Maksimum vade imkanına bağlı olarak da % 0 , 40 oranında artış gösteren bir faiz oranı müşteriye verilmektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *