«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Albaraka Türk Katılım Bankası 2019 Yılı Altın Hesabı

Albaraka Türk Katılım Bankası 2019 Yılı Altın Hesabı

Albaraka

Albaraka Türk Katılım Bankası Altın Hesabı Açmanın Önemi

Değerli okuyucularımız sizlerinde bildiği üzere son zamanlarda yaşanan işsizlik ve geçim sıkıntıları ayrıca en önemlisi Ülkemizde çok sayıda artış gösteren mültecilerin sebep olduğu hırsızlık olayları artış göstermektedir. Söz konusu olan hırsızlık olaylarına karşı sizlerde yapmış olduğunuz birikimlerinizi veya bundan sonra yapacak olduğunuz altın birikimlerinizi evde tutmak veya yastık altında saklamak yerine Bankaların altın hesaplarına yatırarak sıfır risk taşıyacak şekil garanti ve güvence altına alabilirsiniz. Bankaların altın hesabına koyduğunuz altınlar hem güvencede olacak hemde garanti altına almış olacaksınız. Hatta belli oranlar da yatırılan altınlarınız Devler güvencesi altında olarak sigortalanmaktadır. Bu hem sizler için çok önemli hemde yapmış olduğunuz yatırımlar için çok büyük önem arz etmektedir.

Albaraka Türk Katılım Bankası Altın Hesabının Sizlere Sağladığı Avantajlar

Albaraka Türk Katılım Bankasının sizlere sağladığı çok yönlü avantajlar bulunmaktadır. Bu banka müşterileri için iki ayrı altın hesabı bulundurmuş birincisi vadesiz altın hesabı ikincisi vadeli mevduat altın hesabıdır. Vadesiz altın hesabında banka faizi almadan altınlarınızı güvene almış olacak hemde bankanızın sizlere sağladığı bütün bankacılık işlemlerini ücretsiz yapacak ve bankanızın sizlere sağladığı önemli avantajları kullanmış olacaksınız. Vadeli olan mevduat altın hesabın ise bankanızın sizlere vermiş olduğu yüksek faizden de yararlana bileceksiniz. Bu hesapta ve diğer hesap olan vadesiz hesabınız da başka bir avantajınız ise elinize geçen tutar kadar internetten alım yaparak birikiminizi artıra bilir ayrıca altın alım ve satımı yapabilirsiniz. Hesap işletim ücretinden muaf tutulan karlı altın hesabını 1 ay vadeli 150 gr. 32 gün ve üzeri vadeli 100 gr. altın satın alarak bu hesabı kullanmaya başlaya bilirsiniz.

Albaraka Türk Katılım Bankası Altın Hesabı Nasıl Açılır?

Albaraka Türk Katılım Bankasından önce TL hesabı açtırmanız gerekmektedir. Daha sonra ise birikiminizi yatırmak istediğiniz altın hesabını açtırıyorsunuz. Son yapmanız gereken işlem ise Bankanızın internet bankacılığı şifresini alıyorsunuz. Bankanızın internet bankacılığını kullanarak altın alım ve satım işlemleri gerçekleştire biliyorsunuz. Değerli okuyucularımız sizde çok geçmeden bankanıza giderek yatırımlarınızı hem koruyun hemde artırın. Bütün okuyucularımıza şimdiden bol kazançlar ve güzel yatırımlar dileriz…

 

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *