«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Akbank Pos Destek Hattı

Akbank Pos Destek Hattı

POSSSSSSSSS

Akbank Pos Destek Hattı Telefon Numarası 444 28 28 – 0850 222 28 28

Değerli okuyucularımız bütün bankaların pos destek hattı telefon numaralı sitemizde mevcut bulunmaktadır. Bugünde Ülkemizin güzide bankalarından birisi olan Akbank Pos destek hattı hakkında sizlerin mutlaka bilmeniz gereken önemli detay ve bilgileri sitemizde siz değerli okuyucularımızın bilgilerine sunmak maksadı ve amacı ile sitemizde yayımlıyoruz. Akbank üye iş yerleri akbank pos destek hattı telefon 444 28 28 ile 0850 222 28 28 numaralarını arayarak destek ve hizmet alabilirler. Değerli okuyucularımız Akbank ülkemizde en fazla üye iş yerlerine sahip olan banka olduğu için üç ayrı iletişim numarası kullanmaktadır.

Pos destek hattı üç tane olan nadir bankalardan birisi olan akbank müşterilerinin yani üye iş yerlerinin işlerinin aksamaması amacı ile iki pos destek hattı bulundurur iken birde sanal pos destek hattı bulundurmaktadır. Değerli okuyucularımız sizlerde Akbank üye iş yeri iseniz Akbank’ın sizlere özel hizmet ve hızlı hizmet vermek için hizmete açmış olduğu akbank pos destek hattı 444 28 28 ve 0850 222 28 28 numaralı iletişim hatlarını araya bilir pos cihazınız ile alakalı bütün elektronik ve yazılımsal hatalar için ayrıca pos cihazlarında yaşana bilecek sistemsel arılar ile internet bağlantılı arızalar için de bu numaralardan anında destek alabilmektedirler. Şimdi ise Bankanın sanal pos destek hattını açıklayalım.

Akbank Sanal Pos Destek Hattı Telefon Numarası 0212 319 06 01

Değerli okuyucularımız yukarıda da belirtiğimiz üzere akbank üye iş yerlerine normal pos destek hattı için iki ayrı iletişim numarası tanımlamış ve hizmet vermektedir. Akbank üye iş yerleri akbank sanal pos destek hattı iletişim numarası olan 0212 319 06 01’i arayarak pos cihazı ile ilgili istediğiniz soruları sora bilir ayrıca yine hattan sınırsız pos destek hizmeti alabilirsiniz. Akbank üye iş yerleri yazar kasa pos ve diğer pos cihazları için 444 28 28 ile 0850 222 28 28 numaralı telefon hatlarından pos hizmet destek imkanı alır iken yine Akbank üye iş yerleri 0212 319 06 01 numaralı telefon hatlarından sanal pos desteği alabiliyorlar. Banka üye iş yerlerine bu üç telefon ve iletişim hattı ile haftanın her günü günü her saati yani 7/24 destek ve hizmetler vererek müşteri memnuniyetini en ön planda tutmaktadır. Ayrıca bu telefon numaralarını arayarak biten veya azalan pos cihazı rulolarını yine bu hatları arayarak tedarik ederler. Bu hatların aranması ve pos cihazı rulosu istendiği takdirde bankanız en geç 24 saat içinde istemiş olduğunuz pos rulolarını iş yerlerinize teslim edecektir.

Akbank Pos Cihazı Başvurusu 2019

Değerli okuyucularımız akbank pos cihazı almak isteyen ve bankanın üye iş yeri olarak sağladığı avantajlardan ve düşük komisyon ücretlerinden yararlanmak isteyen esnaflarımız da bu pos cihazları için başvuru yapabilirler. Akbank pos cihazı başvurusu yapmak için bankanızın en yakın şubesine pos cihazı başvuru formunuzu doldurmanız yeterli olacaktır. Değerli okuyucularımız konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmanız için bankanızdan bilgiler alabilirsiniz. Bir başka husus ise sitemizin en alt bölümünde olan yorum bölümünden de bizlere ulaşa bilir ve aklınıza takılan banka ve bankacılık sektörü ve işlemleri ilgili sorularınızı sorabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *