«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Akbank ATM’den Günlük Para Çekme Limiti

Akbank ATM’den Günlük Para Çekme Limiti

Akbank_Bankamatik'lerinden Para Çekme ve Yatırma Limiti

Akbank ATM’den Para Çekme Limiti 2022 / Akbank Bankamatik ’ den Günlük Para Çekme Limiti

2022 Yılı Akbank ATM’den günlük para çekme limiti nedir hususunda aradığınız bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Her sene bankalar ürünlerinde ve hizmetlerinde güncelleme yaparlar. Yapılan güncellemeler müşterilere çok daha hızlı ve güvenli hizmetler sunabilmek içindir. Yapılan güncellemelere şu şekilde örnekler verebiliriz. Örneğin mevduat faizi güncellemesi, kredi güncellemeleri, kredi kartı aidatı ve faiz oranlarının güncellemeleri gibi hususlardır.  Ayrıca açılış ve kapanış saatlerinde yapılan güncellemeler, EFT ve Havale ücretleri için yapılan güncellemeler ve Akbank ATM’den Günlük Para Çekme Limiti güncellemeleridir.

Akbank dışında olan kredi kartı kullanıcılarıda Akbank ATM’lerinden para çekme ve yatırma işlemlerini yapabilirler. Siz okurlarımız için www.finanshaberi.net olarak söz konusu güncellemeler içerisinde olan Akbank Bankamatik’den günlük para çekme limiti hususuna bugün ki haberimizde yer vermek istedik. Sizlerde haberimizi okuyarak 2022 yılı Akbank ATM’den günlük para çekme limiti nedir ve Akbank Bankamatik’den günlük döviz çekme limiti nedir gibi sorularınız hakkında bilgiler alabilirsiniz.

Akbank ATM’den Günlük Para Çekme Limiti Ne Kadar 2022 ?

Akbank ATM’den günlük para çekme limiti 2022 yılı için şu şekilde gerçekleşiyor.

NEO Kartlarda : 1.500 TL ve Günlük Ek Para çekme limiti 5000 Bin TL ile toplam da 6.500 TL‘dir. NEO MEO Kartlarda ise 250 TL ve günlük Ek para çekme limiti 250 TL ile toplam da 500 Türk Lirası’dır.

NEO 1 e 1 kartlarda ise 5000 Bin Türk Lirası ve Günlük Ek para çekme limiti 5000 Bin TL ile toplam da 10.000 Türk Lirasıdır.

ATM’den günlük para çekme limiti NEO EKKART’da 1.000 TL günlük Ek para çekme limiti 500 TL toplamda ise 1.500 Türk Lirası olarak güncellenmiştir.

ATM’den Günlük Para Çekme Limiti NEO BUSINESS Kartlarda şu şekilde güncellendi.

NEO BUSINESS Kartlarda 5.000 Bin Türk Lirası + günlük ek para çekme limiti 7.000 bin Türk Lirası ile Toplamda 17.000 Bin TL’dir.

NEO PRIVATE Kartlarda ise 10.000 Bin TL + günlük ek para çekme limiti 5.000 Bin TL toplam ise 15.000 TL olmuştur.

Diğer bir kart olan NEOEX126 Kartlarda ise 1.000 TL + günlük ek para çekme limiti 1.000 TL ile toplam 2.000 Bin Türk Lirası olarak güncellenmiştir.

akbank_atm'den_günlük_kaç_tl_çekilir
Akbank ATM’lerinden günlük para çekme limiti

Akbank ATM’den Günlük Para Yatırma Limiti 2022

Diğer üst başlıklarda Akbank ATM’den günlük para çekme limitine açıklık getirdik. Bu başlık altında ise Akbank ATM’lerinden günlük para yatırma limitine açıklık getireceğiz. Sizlerde Akbank ATM’lerinden günlük para yatırma limiti hakkında bilgiler almak isterseniz haberimizi okumaya devam ediniz. Akbank Bankamatiklerin’den kartlı işlem ile günlük dilediğiniz kadar para yatırabilirsiniz. Akbank ATM’lerinden kartlı işlemler ile para yatırma işlemlerinde limit yoktur. Sadece ATM’den kartsız olarak yapılan para yatırma işlemlerinde günlük, haftalık ve aylık olarak limit uygulanıyor. Bu limitler günlük 25.000 Bin TL, haftalık 50. Bin TL ve aylık ise 75.000 Bin TL olarak uygulanır.

2022 Akbank ATM’den Günlük Para Çekme ve Akbank ATM’lerinden günlük para yatırma limitleri hakkında bilgileri haberimizde yayımladık. Haberimiz hususunda çok daha detaylı bilgileri bankanın resmi web sitesinde bulabilirsiniz. Akbank ATM’den günlük para çekme ve yatırma limiti hakkında bankanın resmi web sitesinden bilgi almak için url’ye https://www.akbank.com/atm-limitleri tıklayınız. Dilerseniz söz konusu hakkında bankanın iletişim hattı üzerinden de bilgiler alabilirsiniz. Akbank müşteri hizmetleri telefon numarası hakkında bilgiler için url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/akbank-musteri-hizmetleri-akbank-direk-baglanma-444-25-25/.html tıklamanız yeterli olacaktır. Akbank iletişim hattı üzerinden, konusunda uzman ve güleryüzlü müşteri temsilcileri ile görüşerek bütün banka ve bankacılık işlemleriniz içinde bilgiler alabilirsiniz.

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.