«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İş Bankası ATM’den Günlük Para Çekme Limiti

İş Bankası ATM’den Günlük Para Çekme Limiti

iş_bankası_atm_günlük_para_çekme_limiti_ne_kadar

İş Bankası ATM’den Günlük Para Çekme Limiti 2022 / İş Bankası Bankamatik’den Günlük Para Çekme Limiti 2022

İş Bankası ATM’den Günlük Para Çekme Limiti nedir sorularınız için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Bütün Bankalar her yıl düzenli olarak ürünlerinde ve bankacılık işlemlerinde değişiklik yapar. Bu değişiklikler mevduat faizleri, kredi faizleri ve müşterilerine sunmuş olduğu hizmetlerde görülür. Ayrıca Bankalar dijital kanallarından vermiş oldukları hizmetlerde de değişiklik yapmaktadır. Söz konusu değişiklikler ilk amaç müşteriye çok daha hızlı ve güvenli hizmetler sunabilmek için yapılır. Diğer bir güncelleme ise kredi kartı limit işlemleri ile ATM’den para çekme ve para yatırma limitlerinde karşımıza çıkacaktır.

ATM’lerden para çekme ve para yatırma limitleri her yıl güncellenir.Bugün ki haberimizde İş Bankası ATM’den günlük para çekme limiti hususundadır. Sizlerde İş Bankası ATM’den günlük para çekme limiti ve İş Bankası ATM’den günlük para yatırma limiti nedir diye merak ediyorsanız haberimizi okuyarak bilgiler alabilirsiniz. İş Bankası 2022 yılı ATM’den para çekme limit ve para yatırma limiti hakkında gerekli bilgiler alt başlıklarda bulunmaktadır.

İş Bankası ATM’den Günlük Para Çekme Limiti Ne Kadar 2022 ?

İş Bankası ATM’den para çekme limiti 2022 yılı için 5000 Bin TL olarak güncellendi. Son yapılan güncelleme ile İş Bankası ATM’lerinden para çekme işlemi yapmak isteyen kişiler 5000 Bin Türk Lirası çekim yapabilirler. Para çekme işleminizi 23:55 gibi yaparsanız 10 dakika sonra tekrar 5000 Bin Türk lirası daha çekebilirsiniz. ATM işlemlerinizde gece saati 23:59’ dan sonra yaptığınız para çekme ve yatırma işleminiz ertesi güne geçmiş olacaktır. Bu gibi işlemleri acil ihtiyaçlarınızda kullanmak için bilmenizde yarar vardır. Bilmeniz gereken diğer bir husus ise en az kaç TL çekebileceğinizdir.

İş Bankası ATM’den en düşük para çekme limiti ise 10 Türk Lirası olmaktadır. İş Bankası ATM’ üzerinden Günlük 5000 Bin TL para çekme limiti şu şekilde yapılmaktadır. İşCep Karekod ile 3000 Türk Lirası çekersiniz. Ardından İş Bankası banka kartınız ile 2000 Türk Lirası çekerek toplam da 5000 TL para
çekme işlemi yapmış olursunuz.

iş_bankası_atm_para_çekme_limiti_günlük
İş Bankası ATM’den Günlük Para Çekme Limiti

İş Bankası ATM’den Günlük Döviz Çekme Limiti Ne Kadar 2022 ?

İş Bankası ATM’den günlük para çekme limiti sadece Türk Lirası yönünde güncellenmiyor. Banka yabancı para birimi (Döviz) için de günlük para çekme limitini güncelliyor. İş Bankası ATM’lerinden dolar, Euro ve GBP’ de çekebilirsiniz. Böylelikle döviz ile yapacağınız işlemleriniz için döviz bozdurma ya da döviz alma gibi işlemler için zaman kaybı yaşamazsınız. İş Bankası ATM’den günlük döviz çekme tutarları şu şekilde gerçekleşir. Kartsız olarak TC kimlik numaranız ile kendi hesabınıza ya da bir başka hesaba günlük para transferi limiti 18.000 Bin Türk Lirası olarak güncellenmiştir.

İş Bankası ATM’den günlük dolar çekme limiti 800’ USD olarak güncellenmiştir.
İş Bankası ATM’den günlük euro çekme limiti 800’ EUR olarak güncellenmiştir.
İş Bankası ATM’den günlük GBP çekme limiti 800’ USD’ ye denk gelen tutar olarak güncellenmiştir.
Döviz çekme en alt limit tutarı 100 USD / 50 EUR / 20 GBP olarak banka tarafından 2022 yılı için güncellenmiştir.

Söz konusu olan İş Bankası Bankamatik’den günlük para çekme limiti nedir, İş Bankası ATM’den günlük Kaç TL çekebilirim ve İş Bankası ATM’den günlük döviz çekme limiti ne kadar bilgileri için url’ ye https://www.isbank.com.tr/bankamatik tıklayarak bankanın resmi web sitesinden bilgiler alabilirsiniz. Dilerseniz İş Bankası ATM’den günlük para çekme limiti için bankanın iletişim hattını arayarak müşteri temsilcilerinden bilgilerde alabilirsiniz. İş Bankası iletişim hattı bilgileri için url’ ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-musteri-hizmetleri-444-02-02/.htmltıklayarak iletişim bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.