«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ING Bank 3 Ay Ertelemeli Bayram Kredisi

ING Bank 3 Ay Ertelemeli Bayram Kredisi

INGGGGGGGG

ING Bank Bayram Kredisi Kampanyası

Değerli okurlarımız Ramazan bayramının yaklaşması ile her geçen gün bankalardan bayram kredisi kampanyası açıklamaları gelmektedir. Bundan önceki yazılarımızda siz okurlarımıza TEB bayram kredisi ve Garanti bankası bayram kredisi hakkında ve bu kredilerin vade seçenekleri ile faiz oranları hususunda bahsetmiştik. Bugünkü haberimizde yine Ülkemizde bütün il ve ilçelerde açmış olduğu sayısız şubeler ve yapmış olduğu kredi kampanyaları ile dikkatleri üzerine çeken ING bank olmaktadır.

ING bank 3 ay ertelemeli bayram kredisi hakkında olacaktır. Sayın okurlarımız söz konusu hususlarda dikkatleri üzerine çeken ING bank 3 ay ertelemeli bayram kredisi ile yine vatandaşlarımızın dikkatlerini üzerine çekmektedir. ING bank 3 ay ertelemeli bayram kredisini araştırarak kredinin faiz oranlarını erteleme seçeneklerini ve vade seçeneklerini sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ile araştırarak sitemizde yayımlamak istedik. Sizlerde ING bank 3 Ay ertelemeli bayram kredisi kampanyası hakkında çok daha sağlıklı bilgiler almak ve çok daha detaylı bilgiler almak isterseniz eğer haberimizin başlığında da belirtmiş olduğumuz ING bank 3 ay ertelemeli bayram kredisi kampanyası haberimizin bütün detaylarını okuyarak istediğiniz ve sizler için gerekli olacak bilgilere ulaşabilirsiniz. Şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan ING bank 3 ay ertelemeli bayram kredisi haberimizin detay kısmına geçelim.

ING bank 36 Ay Vadeli 3 Ay ertelemeli Bayram Kredisi

ING bank 3 ay ertelemeli bayram kredisi vade seçeneği bireysel ihtiyaç kredisine göre tasarlanarak müşterilere sunulmaktadır. ING bank 3 Ay ertelemeli bayram kredisi kampanyasını ilk olarak kendi resmi web sitesinden açıklamış ve kayıtlı müşterilerine SMS ile bilgiler gönderdikten sonra ise medya ile paylaşarak reklamlar vermiştir. ING banka 3 Ay ertelemeli bayram kredisi kampanyasının vadesi aynı bireysel ihtiyaç ve tüketici kredilerindeki gibi 36 ay vade seçenekleri ile bütün vatandaşlarımıza sunulmaktadır. 3 ay ertelemeli bayram kredisinin en güzel yanı 36 ay vade seçeneğinin olması ayrıca 3 ay süre ile ertelene bilmesidir. Bir diğer husus ise 3 ay erteleme süresi bayram kredisi kullanacak müşterinin kendi seçimine bırakılmış olmasıdır. Bu demek oluyor ki hangi dönemlerde kredi ödemesinde zorlanırsanız eğer kredi borcunu 3 ay süre ile erteleye bilmeniz anlamına gelmektedir. İsterseniz eğer eğer Bayram kredisini kullandıktan sonra bu hakkınızı ilk üç ay kullana bilir ve ilk üç ay hiç kredi ödemeden bütçenizi rahatlatabilirsiniz.

ING Bank 3 Ay Ertelemeli Bayram Kredisi Faiz Oranları

Sayın okurlarımız ING bank 3 ay ertelemeli bayram kredisi kampanyası çok cazip gibi görünse de kredi faiz oranlarının ne kadar uygun olduğuna bakmanız sizler açısından çok daha iyi olacaktır. Gerçi Ülkemizde yaşanan ekonomik krizden dolayı bütün bankaların faiz oranları çok yüksek olmaktadır. Bizim sizlere tavsiyemiz eğer gerçekten çok büyük ihtiyacınız olmadığı sürece kredi kullanmamanız yönünde olacaktır.

ING bank 3 ay ertelemeli bayram kredisi en düşük faiz oranı yüzde %2,59 olarak sizlere sunulacaktır. Ayrıca bu kredi oranı kredi notu yüksek olan kişiler için geçerli faiz oranı olmaktadır. Eğer kredi notunuz düşük ise ING bank 3 Ay ertelemeli bayram kredisinin faiz oranı daha çok yüksele bilecektir. Kredi hesabı için misal verecek olursak eğer 36 ay vade ile kullanılan ING bank 3 ay ertelemeli bayram kredisini 5.000 TL olarak çektiyseniz geri ödemesi 8 bin 350 lira kadar olacak fakat bu krediyi 10 Bin TL üzerinden hesaplarsak eğer o zaman geri ödemeniz gereken Toplam tutar 16 Bin 810 lira olacaktır. Daha yüksek vade seçeneklerinde ise alacağınız kredi ihtiyaç kredisi veya tüketici kredisi kapsamında olacak ve yine bu kredilerde ödemeniz gereken Toplam tutar vade sayısı artığı için çok daha yüksek olacaktır. Ayrıca yine ING bank bayram kredisi kullanacak olan kişilerden kredi tahsis ücreti ve kredi sigortası alınacaktır. Kredi tahsisi ücreti ile kredi sigortasına örnek verecek olursak eğer kullanılan kredi 10 Bin TL ise bu ücretler 420 TL kadar olmaktadır.

ING Bank 3 Ay Ertelemeli Bayram Kredisi Başvurusu

ING bank 3 ay ertelemeli bayram kredisi kampanyası için başvuruda bulunmak isteyen kişiler bankanın resmi web sitesi üzerinden ING bank ATM’lerinden, ING bank mobil şube, cep şube ve İnternet bankacılığı üzerinden başvurularını çok daha hızlı yapabiliyorlar. Ayrıca ING bank müşteri hizmetlerini ve çağrı merkezi numaralarını arayarak müşteri temsilcisine bağlanarak bayram kredisi başvurusunda buluna bilirsiniz. Bir başka başvuru şekli ise hepinizin de bildiği üzere banka şubesine giderek kredi başvurusu yapıla bilmektedir.

Sayın okurlarımız ING bank 3 ay ertelemeli bayram kredisi hakkında aklınıza takılan sorular ve kredi hakkında öğrenmek istediğiniz başka detaylar olursa eğer haberimizin yorum kısmından bizlere sorularınızı sorabilirsiniz. Ayrıca 7/24 aktif olan ve müşterilerine hizmetler ve destekler sunan ING bank müşteri hizmetlerini arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden ING bank 3 ay ertelemeli bayram kredisi kampanyası hakkında çok daha sağlıklı ve detaylı bilgiler alabilirsiniz.Sayın okurlarımız haberimize son vermeden önce yine söz konusu krediler hususunda bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum. Ülkemizde yaşanan krizden kaynaklı krediler çok ama çok yüksek olmaktadır. Ayrıca bundan sonraki dönemlerde yine krizin yükselerek devam etmesi beklenmektedir. Bu nedenlerden dolayı çok büyük derecede mali sıkıntı içinde değilseniz eğer bu dönemlerde kredi kullanmamanızı siz okurlarıma tavsiye ediyorum…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *