«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. 2019 Yılı KOBİ’lere Kredi Destek Paketinin Ayrıntıları

2019 Yılı KOBİ’lere Kredi Destek Paketinin Ayrıntıları

KOBİİİİİİİİ

KOBİ’lere Müjdeli Haberin Ayrıntılarını Bakan Albayrak Açıkladı

Değerli okuyucularımız özellikle KOBİ’lerin merak içinde ve büyük umut ile bekledikleri Destek paketinin ayrıntılarını Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat ALBAYRAK katılmış olduğu KOBİ değer kredisi tanıtım toplantısında açıklamıştır. Bu hususta merak edilen hemen hemen bütün sorular yanıt bulmuştur. Sizlerinde konu hakkında merak ettiğiniz hususlar var ise eğer mutlak suretle yaızmızı sonuna kadar okumalısınız ki kafanızdaki bütün sorular yanıtlansın ve merak ettiğiniz bütün bilgiler açıklansın. Sayın Bakanın yapmış olduğu bütün açıklamalar haberimizin devamındadır. İşte merak ile beklenen o açıklamanın detayları.

KOBİ Destek Kredisi İçin Bakan Berat ALBAYRAK’ın Yapmış Olduğu Açıklamalar

Maliye ve Hazine Bakanı sayın Berat ALBAYRAK KOBİ değer kredisi tanıtım toplantısında açıklamalar yaparak 13 Bankanın da bu hususa katılımı ile KOBİ’lere nefes niteliğinde olacak kredi paketini açıkladı. Söz konusu olan Nefes niteliğindeki destek kredisinde 20 Milyarlık destek paketi kapsamında olacak şekilde 40 Bin işletmeye aylık yüzde 1.54 faiz oranı ile 6 ay boyunca geri ödemesiz şekilde destek kredisi verileceğini de açıklamalarına ekledi.

KOBİ Destek Kredisine Katılan Bankalar

Sayın bakanın açıklamalarına göre destek kredisi paketine katılacak bankalar şu şekilde sıralanmaktadır.

1. QNB Finansbak

2. Şekerbank

3. Ziraat Katılım

4. Alternatif Bank

5. Albaraka Türk

6. Deniz Bank

7. Garanti Bankası

8. Vakıf Katılım

9. Vakıfbank

10. Yapı Kredi Bankası

11. Ziraat Bankası

12. Halkbank

13. TEB

Sayın Bakan 40 bine yakın işletmeye ulaşacaklarını ve Bankaların bu konuda sermaye tabanını güçlendirecek adımlar atacaklarını dile getirmiştir ve 2019 yılı enflasyonla mücadele ve bütçe disiplini ile atılan adımların devam edeceğini söylemiştir.

Hazine ve Maliye Bakanı sayın Berat ALBAYRAK yılın son çeyreğinde tekrardan bu adımların atılacağını dile getirerek bu zamana kadar atılan adımlardan çok iyi verimler aldıklarını dile getirmiştir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *