«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. HOŞ GELDİN FAİZİ VEREN BANKALAR 2020

HOŞ GELDİN FAİZİ VEREN BANKALAR 2020

Hoşgeldin

Hoş Geldin Faizi Veren Bankalar 2020

Nakit para birikiminizi hem güvenliğiniz hem de daha fazla birikim yapmak için bankalardan vadeli Türk Lirası hesabı açabilirsiniz. Uygulanan cazip faiz oranları ile birikiminizi artırabilirsiniz. Uygulanan cazip faiz oranlarının yanında bazı kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Bu kampanyalardan birisi de ‘Hoş Geldin’ kampanyası adı altında ek faiz oranlıdır. Ülkemizde 5 tane hoş geldin faizi kampanyası veren bankalar bulunmaktadır. Bu bankaların özelliklerini ve nasıl başvuru yapacağınızı ‘Hoş Geldin Faizi Veren Bankalar 2020’ adlı bu yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Hoş Geldin Faizi 2020

Hoş geldin faizi bankanın vadeli mevduat hesaplarına günlük veya aylık uygulanan ek faiz oranıdır. Bazı bankalarda hoş geldin faizi yerine ‘Tanışma Faizi’ adı altında faiz verilmektedir. Tanışma faizi, Hoş geldin faizinden farksızdır. Sadece farklılaşmak adına kampanyanın adı değişmiştir. Her banka hoş geldin faizi kampanyası vermemektedir.

Hoş Geldin Faizi Hangi Şartlarla Başvurulur? 2020

Hoş geldin faizinden yaralanmak için vadeli altın hesabı, vadeli Türk Lirası hesabı ve e- vadeli hesap açmalısınız. Bu hesaplarınızın özelliklerine göre belirlenen vade sürelerinde yararlanabilirsiniz. Siz ekstradan herhangi bir form doldurmanız gerekmez. Her bankadan açılan vadeli hesaplarınıza hoş geldin kampanyasından yaralanamayabilirsiniz.

Hangi Bankalar Hoş Geldin Faizi Veriyor 2020

Yukarıda bahsettiğimiz hoş geldin faizi veren 5 tane bankayı bu yazımızda karşılaştırabilirsiniz. Size en uygun hoş geldin faizi veren bankayı seçebilirsiniz. İlk olarak ING Turuncu hesabı özelliklerini inceleyebilirsiniz. ING Turuncu hesabınıza başvurduktan 1 sene sonra ING Hoş geldin faizinden yararlanabilirsiniz. Bir yılın sonunda yüzde yirmi üç faiz oranını alabilirsiniz. ING Hoş geldin faiz kampanyanızı 6 ay boyunca kullanabilirsiniz. Bu 6 ayın sonunda ING Bankın farklı kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

Akbank bankasında hesap açtıysanız ‘Tanışma Faizi’ adı altında hoş geldin faizinden yararlanabilirsiniz. Akbank Bankası 32 gün üzerinden yüzde yirmi üç oranında faiz uygulamaktadır. Yani 100.000 Türk Lirası paranız için ortalama 1.935 Türk lirası kazanç elde edebilirsiniz. Tanışma faizi uygulanırken istediğiniz zaman paranızı çekebilir, vadenizi bozabilirsiniz. Akbank tanışma faizinizi 3 ay boyunca kullanabilirsiniz. En fazla 250.000 Türk Lirasına kadar Akbank tanışma faizinizden yararlanabilirsiniz.

Garanti Bankasından vadeli TL hesabı ve e- vadeli hesabı açtıysanız Garanti Bankası hoş geldin faizinden yararlanabilirsiniz. Garanti bankası hoş geldin kampanyası çerçevesinde yüzde yirmi ve yüzde yirmi beş arasında faiz oranlarından yararlanabilirsiniz. Belirlenen faiz oranları 10.000 Türk Lirası ve 100.000 Türk Lirası arasını kapsamaktadır. Garanti Bankası hoş geldin faizinizi 90 gün boyunca uygulanmaktadır. 90 günün boyunca sadece hesabınızdaki vade oranlarını kullanabilirsiniz. Son olarak Odeabank Bankası yeni hesap açan müşterilerine hoş geldin faizi uygulamaktadır.

Odeabank vadeli Türk Lirası hesabı açarsanız yararlanabilirsiniz. 30 günlük vadenin üzerinden hoş geldin faizinizden yararlanabilirsiniz. Odeabank’ ın sunduğu yüzde 21 hoş geldin faizinden 12 ay boyunca yararlanabilirsiniz. Güncel hoş geldin faiz oranlarını ve detaylı bilgileri resmi internet adresinden öğrenebilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *