«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Emlak Katılım Bankası Engelli Personel Alımı 2020

Emlak Katılım Bankası Engelli Personel Alımı 2020

Emlak katılım

Emlak Katılım Bankası Engelli Personel Alımı İlanı 2020

Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş. bünyesine bu yıl istihdam edilmek üzerine toplam 7 tane engelli banka personeli alınacaktır. İŞKUR tarafından Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı kısmı yayınlanan ilanda adayların hangi pozisyon için başvurabileceğinden personel alım şartlarına kadar tüm detaylar da sıralanmıştır. Ayrıca Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş. 2020 engelli personel alımı için yapılacak olan mülakat tarihi ve başvuru bilgilerine de yer verilmiştir.

Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş. 2020 Engelli Personel Alınacak Pozisyon

Banka personeli olarak Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş. bünyesinde çalışmak isteyenler için yayınlanmış olan bu ilan büyük bir fırsat olabilir. İstihdam edilecek olan kişiler daimi olarak çalışacaklardır. Ayrıca adaylara tanınan 1 aylık başvuru süresi de diğer birçok iş ilanının aksine rahat ve esnek bir başvuru süreci sunmaktadır. Şimdilik Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş. bünyesinde bu ilan için ayrılmış olan açık pozisyon sayısı 7’dir. İlerleyen zamanlarda ihtiyaç olması halinde tekrar iş ilanı oluşturulabilir.

Türkiye Emlak Katılım Bankası engelli personel alımı yapılacak çalışma pozisyonu genel bankacılık meslek elemanı olarak belirlenmiştir. Bir banka memuru, perakende bankacılık ortamının birçok yönünü denetler. Genel görevler arasında doğru muhasebe prosedürleri için yapılan işlemlerin izlenmesi, kredi başvurularının onaylanması ve banka müşterileri ile ilişkilerin geliştirilmesi yer alır. Ayrıca bankanın genel operasyonlarını yönetmekten sorumludur. İyi yönetim becerileri bir zorunluluk olarak kabul edilir. Her zaman profesyonel kalmalı ve sorunların çözüme kavuşturulmasına yardımcı olmalısınız.

Bankanın amaç ve hedeflerini güçlü bir şekilde anlamak çok önemlidir. Sizden bu vizyonu personele düzenli olarak bildirmeniz beklenmektedir. Gün boyunca birçok farklı rolde çalışacaksınız, bu yüzden de sağlam iletişim becerileri gereklidir. Tipik bir iş günü boyunca, bir bankacılık ürünü konusunda bir müşteriyi ikna etmekten mevcut personelle pazarlama fikirleri geliştirmeye kadar pek çok alanda çalışabilirsiniz. Bankanın tüm temel politikalarını öğrenmeniz, anlamanız, yorumlamanız ve uygulamanız beklenecektir. Bu, her bir müşteriye uygun şekilde hizmet vermek söz konusu olduğunda önemlidir.

Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş. 2020 Engelli Personel Alım Şartları

Türkiye Emlak Katılım Bankası engelli personel alımı ilanına başvuracak kişilerin birtakım alım şartlarına da haiz olmaları gerekmektedir. Buna göre:

  • Adayların ilgili pozisyonda minimum 2 yıl tecrübeli olması;
  • En az önlisans seviyesinde eğitim derece bulunması;
  • Microsoft Office programlarını hızlı ve aktif bir şekilde kullanabilmesi;
  • Sözlü ve yazılı iletişim becerisinin gelişmiş olması;
  • Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı olması;
  • Yasa gereği en az %40 engellilik derecesine sahip olması ve bunu belgeleyebilmesi;
  • Tercihen 20 – 40 yaş aralığında olması;
  • Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.’deki aktif iş ortamına ve hızlı çalışma temposuna ayak uydurabilmesi gerekmektedir.

Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş. 2020 Engelli Personel Alımı Sınav Tarihleri

Adaylar banka bünyesine sınavla değil, mülakat ile alınacaktır. Mülakatlar 22 Ocak 2020 ile 22 Şubat 2020 arasında yapılacaktır. Mülakatların iş günlerinde saat 11:00’den 16.00’ya dek yapılması planlanmaktadır. Mülakat yeri ise Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş. olarak belirlenmiştir.

Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş. 2020 Engelli Personel Alımı Sınav Başvurusu

Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş. 2020 engelli personel alımı için başvurular online olarak bankanın resmi web sitesi üzerinden yapılacaktır. Adayların başvuru sırasında ayrıca engellilik durumlarını gösteren resmi belgeyi, engellilik yüzdelerini ve engellilik durumlarını açıklayan bir ön yazıyı ve detaylı özgeçmişlerini de göndermeleri gerekmektedir. Herhangi bir soru durumunda Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş. telefonu olan 444 26 26 ya da e-posta adresi isealimkariyeryonetimi@emlakbank.com.tr üzerinden banka ile irtibata geçilebilir. 22 Ocak 2020’de başlayan başvurular 22 Şubat 2020’de sonlanacaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *