«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. PTT Bank Tüketici Kredisi Faizleri 2020

PTT Bank Tüketici Kredisi Faizleri 2020

PTTtüketici

PTT Bank Tüketici Kredisi 2020

PTT Bank tüketici kredisi faizleri 2020 yılına özel bir şekilde müşterilere uygun olarak sunulmaya devam etmektedir. Birbirinden uyumlu faiz oranları ve birbirinden avantajlı fırsatları ile PTT Bank, çalışanların, maaşlı müşterilerin ve emeklilerin kolay kredi çekebileceği bir banka olma yolundaki hizmetlerine devam etmektedir. Sizler de bu yazımızdan yararlanarak PTT Bank kredi faiz oranları, PTT Bank kredi çekim talepleri ve PTT Bank tüketici kredisi başvurusu işlemlerine dair birçok farklı şekilde hizmette bulunmaya devam etmektedir.

PTT Bank Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

PTT Bankası tüketici kredinizi vade sürenizi, faiz oranlarını ve kredi tutarınızı çarpmalısınız. PT Bank tüketici kredisi hesaplama işlemleri için öncelikli olarak bilinmesi gereken kişiye özel faiz oranlarının bulunması ve vade, çekilecek olan tüketici kredisi miktarına göre de tüketici kredisinin faiz oranları konusunda değişiklik olmasıdır.

PTT Bank tüketici kredisi 2.000 TL ile 36.000 TL arasında değişmektedir. Özellikle emekli müşterilerine özel olarak verebildiği bu kredi miktarı ile birlikte uygun kredi faiz oranlarını müşterisine uygun olarak sunmaktadır. PTT Bank tüketici kredisi için başvuruda bulunan emeklilerin 80 yaş şartı bulunmaktadır. 80 yaşından gün almamış her emekli PTT Bank aracılığı ile tüketici kredisi işlemlerine başvuruda bulunabilmektedir.

PTT Bank Tüketici Kredisi Faiz Oranları 2020

PTT Bank tüketici kredisi faiz oranı %1, 59 ile % 1, 89 arasında değişiklik göstermektedir. Bu aralık kullanılan kredisinin miktarı ve vadeye uygun şekilde orantılı olarak değişim göstermektedir. Ayrıca PTT Bank kredi çekim talebinde bulunan müşterilerin kredi risk raporu aralığı belirlenen faiz aralığını da doğrudan etkilemektedir.

PTT Bank Tüketici Kredisi Başvurusu 2020

PTT Bank tüketici kredisi için 3 farklı yoldan başvuru da bulunabilirsiniz. Başvuru yollarını ve nasıl başvuru yapacağınızı bilmiyorsanız sitemizden yararlanabilirsiniz.

İlk olarak yüz yüze sağlıklı bir iletişim ile başvuru da bulunmak istiyorsanız PTT Bankası şubelerini seçmelisiniz. PTT Bank şubelerine giderken yanınıza nüfuz cüzdanınızı, adınıza düzenlenmiş bir faturayı ve PTT Bank kartınızı almalısınız. PTT Bankası müşteri temsilcinize bu belgeleri vermelisiniz. Müşteri temsilcinizin size verdiği tüketici kredisini kredi notunuza uygun olması durumunda alabilmeniz mümkün olmaktadır.

PTT Bank tüketici kredisi başvurusu, mobil bankacılık, internet bankacılığı ve şube aracılığı ile gerçekleşebilmektedir. PTT Bank şubelerinden tüketici kredisi başvuru işlemleri direkt olarak alınmaktadır. PTT Bank’ ın anında kredi imkanı bulunmamaktadır. Her limitteki kredi başvuruları için ince bir ön elemeye geçilmesi ve uygun görülmesi hâklinde PTT Bank şubeleri aracılığı ile ya da PTT Bank’ ın uygun görmüş olduğu özel banka şubeleri aracılığı ile ilgili kredinin temini mümkün olmaktadır. Kredi çekim işlemlerinde imza ve gerekirse kefil, belge gibi durumların karşılanması gerekmektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *