«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Finansbank Çekici Hesap Açma

Finansbank Çekici Hesap Açma

qnb_finansbank_çekici_hesap_avantajları

QNB Finansbank Çekici Hesap Nedir Nasıl Açılır

QNB Finansbank’ın çekici hesap özellikleri nelerdir, Finansbank Çekici hesap nedir, QNB Finansbank’ın çekici hesap avantajları nelerdir ve finansbank çekici hesap başvuruları hakkında gerekli bilgiler haberimizin içeriğinde bulunuyor. Sizlerde haberimizi okuyarak QNB Finansbank çekici hesap açma işlemleri hakkında bilgiler alabilirsiniz.

QNB Finansbank Çekici Hesap Nedir

Çekici hesap vade süresi boyunca hesabınızdan vadesi bozulmadan para çekimi yapabildiğiniz hesaptır. Çekici hesap ile vade süresi boyunca yapmış olduğunuz tasarrufunuzun vadesi bozulmadan, vade başlangıcından 7 gün sonra para çekme ve para yatırma işlemlerinizi vade bozulmadan yaptığınız finansbank banka hesabıdır. QNB Finansbank çekici hesap ile müşterilerine hizmet sunmaktadır. Finansbank çekici hesap açma işlemlerinizi tamamladıktan sonra sizlerde vadeli olarak işlem gören hesabınızı vadesiz hesap gibi kullanabilir, yatırımınızın vadesi bozulmadan hesabınızdan işlemler yapabilirsiz.

Finansbank Çekici Hesap Özellikleri  Nelerdir

1-Çekici hesabınız için 366 ile 1100 gün arasında vade seçeneğininde bulunabilirsiniz.

2- QNB Finansbank çekici hesap ile TL/USD/EUR cinslerinde hesap açılışı gerçekleştirebilirsiniz.

3- QNB Finansbank Çekici Hesap açma işleminiz için gerekli para tutarı minimum 10.000 TL veya 2.500 EUR ve USD olmaktadır.

4- Çekici Hesap bakiyenizi internet şube ve finansbank mobil şube ile takip edebilirsiniz.

5- Finansbank çekici hesabınızdan vade süresi boyunca toplam 7 kez para çekimi yapabilirsiniz.

6- Hesabınızdan vade başlangıcından 7 gün sonra, ilk para çekme işleminizi yapabilirsiniz. Çekici hesapta toplam nakit çekimi 7 defayı geçmediği sürece aynı gün birden fazla para çekimi yapmanızın imkanı sunulmuştur.

7- Vade süresi boyunca toplamda iki (2) kez erken çekim faiz oranından yararlanırsınız. Yine bu orandan yararlanmanız için çekim yaptığınız miktarın ana bakiyenin %50’sini aşmaması gerekiyor.

8- Finansbank çekici hesabınız için faiz geliriniz hesaplanırken 366 gün ve üzerinde geçerli olan stopaj oranı dikkate alınacaktır.

9- Faizli erken çekim hakkını aştığınız gibi durumlarda, toplamda 7 defayı aşmamak ve hesapta belirlenmiş hesap açılış alt limit tutarını bırakmak kaydıyla nakit çekimi yapmaya devam edebilirsiniz. Lakin bu para çekimlerinden herhangi bir faiz getirisi kazanamazsınız.

10- Çekim hesabınızı vade sonunu beklemeden kapatmak isterseniz öncesinde yapmış olduğunuz para çekimlerinden kazandığınız faiz tutarı ana bakiyenizden düşülecektir.

11- Hesap cüzdanları kişinin  veya işletmenin bankada bulunan mevduat hesabının varlığını hukuken ispatlayıcı bir belge olmaktadır. Hesap cüzdanınızı istediğiniz zaman istediğiniz QNB Finansbank şubelerinden alabilirsiniz.

çekici hesap özellikleri hakkında detaylı bilgiler için url : https://www.qnbfinansbank.com/cekici-hesap

Çekici Hesap Avantajları Nelerdir

1- Finansbank çekici hesap sizlere avantajlı faiz oranları sunar.

2- Çekici Hesabın, Uzun vadeli mevduatın stopaj avantajı sağlar.

3- Hesaptan vadeniz bozulmadan para çekebilme avantajını sağlar.

4- Vade süresince çektiğiniz tutardan da faiz getirisi alma imkan ve olanağı sağlar.

Çekici Hesap Nasıl Açılır

QNB Finansbank çekici hesap açma işlemini bankanın bütün şubelerinden yapabilirsiniz. Dilerseniz finansbank iletişim hattı ile müracat ederek çekici hesap açma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca qnb finansbank internet şubeden ve finansbank mobil şube üzerinden bağlantınızı kurarak finansbank çekici hesap açma işlemlerinizi yapabilir ve hesabınızı açabilirsiniz. Çekici hesap nedir, çekici hesap nasıl açılır ve çekici hesap açma işlemleri için aşağıda verilen iletişim numarasından finansbank müşteri temsilcilerine bağlanarak bilgiler alabilirsiniz.

finansbank müşteri hizmetleri iletişim numarası : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-900/.html

 

İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşşağıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

Aidatsız CardFinans Fix kart başvurusu : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/cardfinans-fix-kart-basvurusu-nasil-yapilir/.html

qnb finansbank ATM’den günlük para çekme limiti: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/finansbank-atmden-gunluk-para-cekme-limiti/.html

QNB Finansbank kolay adres nasıl tanımlanır : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-kolay-adres-tanimlama/.html

qnb finansbank döviz hesabı nasıl açılır: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/finansbank-doviz-hesabi-nasil-acilir/.html

qnb finansbank SWIFT Kodu öğrenme : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-swift-kodu-ogrenme/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.