«
  1. Anasayfa
  2. Euro-Dolar-Altın Haberleri
  3. Dolar-Euro-Sterlin Bugün Ne Kadar

Dolar-Euro-Sterlin Bugün Ne Kadar

DÖVİZZZZZ

09 Ocak 2019 Çarşamba Dolar Kurunda Yaşananlar

Dolar kuru yeni güne başlarken piyasaların açılması ile birlikte yatay seviyede başlarken sabah saatleri ilerledikce yine yatay seviyede kalmış ve öğlen saatlerine yakın piyasalardaki hareketliliğin artması sonucu yükselişe geçmiştir. günün ilk çeyreğini yatay seviyede tamamlayan dolar kuru günün ilk yarısında ise yükselişe geçmiş ve bu yükseliş akşam saatlerine kadar sürmüştür. Akşam piyasaların kapanmasına yakın ise çok az düşüş yaşasa bile yeni günde yatırımcısına kar ettirmiştir. Doların akşam kapanış fiyatı ise aşağıda yazıldığı gibi olmuştur.

Alış Fiyatı:    5,4646 TL

Satış Fiyatı:   5,4669 TL

09 Ocak 2019 Çarşamba Euro Kurunda Yaşananlar

EURO kuru yeni güne sabah piyasaların açılması ile yatay seviyede başlasa bile saatler çok ilerlemeden yükselişe geçmiştir. Sabah saat 10:00’a kadar yükselen euro öğlen saat 12:00 a kadar yeniden yatay seviyede takip etmiştir. Öğlenden sonra yeniden ivmesini yukarılara yükselten euro yükselmeye başlamış ve akşam kapanışını ise yine yükselerek vermiştir. Euro’nun kapanış fiyatı aşağıda yazıldığı gibi gerçekleşmiştir.

Alış Fiyatı:   6,2903 TL

Satış Fiyatı:   6,2960 TL

09 Ocak 2019 Çarşamba İngiliz Sterlini Kurunda Yaşananlar

Sterlin yeni güne yükselerek başlamış sabah saatlerinin ilerlemesi ile de yine yükselişini sürdürmüştür. Öğlen saatlerine yakın yatay seviyede kalan sterlin öğlenden sonra yeniden çıtasını yukarıda tutarak yükselme trendine geçmiş ve akşam kapanışını yine yükselerek yapmıştır.

Alış Fiyatı:    6,9705 TL

Satış Fiyatı:   6,9746 TL

09 Ocak 2019 Çarşamba İsviçre Frangı Kurunda Yaşananlar

İsviçre Farangı yeni güne seviyede başlamış fakat daha sonra sabah saatlerinin ilerlemesi ile ivmesini yukarılara taşıyarak yükselişe geçmiştir. Akşam kapanışını yine yükselerek yapmıştır.

Alış Fiyatı:    5,5949 TL

Satış Fiyatı:   5,5993 TL

09 Ocak 2019 Çarşamba Suudi Riyali Kurunda Yaşananlar

Suudi Riyali yeni güne yükselerek başlamış ve bu yükseliş kapanış saatlerine kadar sürmüştür. Akşam piyasaların kapanmasına yakın biraz düşüş yaşasa bile yeni günde yatırımcısının yüzünü güldürmüştür.

Alış Fiyatı:    1,4500 TL

Satış Fiyatı:   1,4573 TL

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *