«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Fibabanka Kredi Kartı Faiz ve Ücretleri

Fibabanka Kredi Kartı Faiz ve Ücretleri

fibabanka_kredi_kartı_aidatı

Fibabanka Kredi Kartı Faiz ve Ücretleri 2022

Fibabanka Kredi Kartı Faiz ve Ücretleri hakkında gerekli bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. Sizlerde haberimizi okuyarak Fibabanka Kredi Kartı Aidatı, Fibabanka Kredi Kartı Faiz ve Ücretleri hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz. Bütün bankalar her yıl düzenli olarak müşterilerine sunmuş olduğu ürünlerde bir takım güncelleme yapar. Fibabanka’da 2022 yılı kredi kartı faiz ve ücretlerini güncellemiştir.

Fibabanka Kredi Kartı Faiz ve Ücretleri 2022 ; Güncellemesini yapan banka Kredi kartı faiz ve ücretlerini güncellemiş olduğunu resmi web sitesi üzerinden de yayımladı. Yayımlanan güncelleme dahilinde 2022 yılı için Fibabanka Kredi Kartı Faiz ve Ücretleri değişikliğe uğramış olabilir. 2022 Yılı için yapılan Kredi kartı aidat ve ücretlerini alt başlıklarda bulabilirsiniz.

Fibabanka Kredi Kartı Aidatı 2022

2022 Fibabanka Kredi Kartı Faiz ve Ücretleri FibaBanka müşterilerine Satndart Kartlar, Klasik Kart, Gold Kart ve Platinim Kredi kartı ile hizmet sağlıyor. Sizlerde Fibabanka’nın kredi kartlarını kullanarak sağladığı avantajlardan faydalanabilirsiniz. Fibabanka Standart Kart ücretlerini 0 (sıfır) olarak yayımlamıştır. Ancak Standart Kartlar için her hangi bir güncelleme tarihi yayımlanmamıştır. Bu nedenle bankanın resmi web sitesinden bilgiler almanızda fayda vardır. Özellikle Fibabanka İletişim hattını arayarak müşteri temsilcilerinden bilgiler almanız sizler için çok daha yararlı olacaktır.

Bankanın her bir kredi kartrının ayrı özelliği ve avantajlarıda vardır. Fibabanka Kredi Kartı Faiz ve Ücretleri hakkında gerekli bilgiyi bankanın resmi web sitesinden öğrenmenizde yarar vardır. Çünkü bütün bankalar kredi faizleri güncellendiğinde doğal olarak kendi ürünlerininde faiz değişikliğine gitmektedir. Fibabanka kredi faizleri hakkında bankanın resmi web sitesinden bilgi almak için url’ye https://www.fibabanka.com.tr/faiz-ucret-ve-komisyonlar/bireysel-ucret-ve-komisyonlar/kredi-karti-faiz-ve-ucretleri tıklayınız.

Fibabanka Kredi Kartı Aidatı Ne Kadar 2022 ?

Fibabanka Kredi Kartı Aidat ve ücretleri asıl kartlar için 2022’yılında aşşağıdaki şekilde güncellemiştir. Aşşağıda ki verileri okuyarak Asıl kartlar için yapılan güncellemeleri öğrenebilirsiniz.

fibabanka_kredi_kartı_faiz_ve_ücretleri
Fibabanka Kredi Kartı Yıllık Aidat ve Ücretleri

Asıl Kartlar Logolu Kredi Kartları Yıllık Üyelik Ücreti-Aidatı

Fibabanka Bonus Klasik Kart Aidatı 136.00 TL olarak 18.02.2022 tarihinde güncellenmiştir.

Fibabanka Bonus Gold Kart Aidatı 149.50 TL olarak 18.02.2022 tarihinde güncellenmiştir.

Fibabanka Bonus Klasik Kart Aidatı 170.00 TL olarak 18.02.2022 tarihinde güncellenmiştir.

Logolu Ek Kartlar Yıllık Üyelik Ücreti-Aidatı

Fibabanka Bonus Klasik Kart Aidatı 68.00 TL olarak 18.02.2022 tarihinde güncellenmiştir.

Fibabanka Bonus Gold Kart Aidatı 74.50 TL olarak 18.02.2022 tarihinde güncellenmiştir.

Fibabanka Bonus Klasik Kart Aidatı 81.50 TL olarak 18.02.2022 tarihinde güncellenmiştir.

Fibabanka Kredi kartı yenileme ücreti ise 25.00 TL ‘dir. Banka kartları ise ücretsiz olarak yenilenmektedir. Fibabanka kredi kartı başvurusu yaparak sizlerde harcadıkça kazanan fırsatlardan faydalanabilir ve alış verişlerinizin keyfini çıkartabilirsiniz. Bankanın kredi kartı aidat ücretleri ne kadar birbirinden farklı ise özellikleri ve avantajlarıda farklı olmaktadır. Fibabanka kredi kartı başvurusu hakkında bilgiler almak isterseniz url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/fibabanka-kredi-karti-basvurusu/.html tıklayarak başvuru yöntemleri hakkında bilgiler alabilirsiniz.

Fibabanka Kredi Kartı Faiz ve Ücretleri 2022 ; Dilerseniz haberimizin konusu olan Fibabanka Kredi Kartı Faiz ve Ücretleri, Fibabanka Kredi Kartı aidatı ve başvuru işlemleri hakkında müşteri hizmetlerinden bilgiler alabilirsiniz. Fibabanka iletişim hattı ve müşteri hizmetleri telefon bilgileri için url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/fibabanka-musteri-hizmetleri-0850-222-77-77-444-88-88/.html tıklayınız.

 

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.