«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. CardFinans Dijital Ödeme İle 100 TL ParaPuan Hediye

CardFinans Dijital Ödeme İle 100 TL ParaPuan Hediye

cardfinans_dijital_ödeme_ile_100_tl_parapuan

CardFinans Dijital Ödeme İle 100 TL ParaPuan Hediye Kampanyası Nedir

CardFinans Dijital Ödeme İle 100 TL ParaPuan Hediye kampanyası hakkında merak edilen soruların cevapları heberimizin detayları içerisindedir. Finansbank tarafından son zamanlarda para puan biriktirmek için çok avantajlı kampanyalar düzenleniyor. Düzenlenen CardFinans kampanyaları ile banka her geçen gün kredi kartı kullanıcı sayısını artırmaktadır. Söz konusu olan Card Finans Dijital Ödeme ile 100 TL ParaPuan hediye kazanma fırsatını sizlerde değerlendirebilirsiniz.

CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartlarınız ile 20’ Ekim’e kadar Karekod ile ödeme ya da Mobil Temassız Ödeme yaparak tek seferde yapacak olduğunuz her 150 TL ve üzeri harcamanıza yüzde 10, toplam da ise 100 TL’ ye varan ParaPuan’larınızı 30 Kasım tarihine kadar kullanabileceksiniz. CardFinans Dijital Ödeme İle 100 TL ParaPuan kazanma ve CardFinans Dijital Ödeme İle 100 TL ParaPuan hediye kampanyasının detayları için haberimizi okumaya devam ediniz.

CardFinans Dijital Ödeme İle 100 TL ParaPuan Hediye Kampanyası Detayları

CardFinans Dijital Ödeme İle 100 TL ParaPuan hediye kampanyasının detaylarını bu başlık altında bulabilirsiniz. Söz konusu olan CardFinans Dijital Ödeme İle 100 TL ParaPuan hediye kampanyası 20 Eylül ile 20 Ekim arasında geçerlidir. Dijital Ödeme İle 100 TL ParaPuan hediye kampanyasına bankaya kayıtlı olan cep numaranız ile katılım sağlayabilirsiniz. Katılım sağlamadan önce MOBİLODE yazıp 2273’e SMS göndererek, Finansbank çağrı merkezinden veya QNB Mobil üzerinden kayıt olmanız gerekir.

Gönderilen her bir SMS kullanılan operatörlerin tarifesi olan 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir. İşleme Mobil ile başlamak için QNB Mobil’e giriş yaparak Karekod ile Ödeme yada NFC özelliği ile ödemeyi aktif duruma getirmelisiniz. Finansbank Mobil Temassız ödeme açma kapama işlemleri hakkında url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/finansbank-kredi-karti-mobil-temassiz-odeme-acma/.html tıklayarak çok daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Finansbank tarafından düzenlenen CardFinans Dijital Ödeme İle 100 TL ParaPuan Hediye kampanyasına her müşteri sadece bir kez katılabilir. Alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda, iade edilen ürünün tutarı ile orantılı olarak kazanılan ParaPuan’lar geri alınacaktır. CardFinans Dijital Ödeme İle 100 TL ParaPuan Hediye kampanyasına farklı CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartları ile faydalanılacak olup toplam da en fazla 100 Türk Lirası tutarında ParaPuan Kazanabileceksiniz.

cardfinans_100_tl_parapuan_kampanyası
CardFinans Dijital Ödeme İle Papapuan Kazanma

Söz konusu olan CardFinans Dijital Ödeme İle 100 TL ParaPuan Hediye kampanyasına toptan alış veriş ve ticari kredi kartları dahil olmamaktadır. Ayrıca QNB Finansbank, Enparacom ve Miles&Smiles kredi kartları da kampanyaya dahil olmamaktadır. Konu hakkında çok daha detaylı bilgiler almak için bankanın resmi web sitesi url’sine https://www.cardfinans.com/kampanyalar/cardfinans-dijital-odeme-cozumleriyle-100-tlye-varan-parapuan-hediye-39367 tıklayarak bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca Finansbank iletişim hattını arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden CardFinans Dijital Ödeme nedir, CardFinans Dijital Ödeme nasıl yapılır ve CardFinans Dijital Ödeme ile 100 TL ParaPuan hediye kampanyası hakkında da gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz. Finansbank iletişim hattı bilgileri için url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-900/.html tıklayınız.

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.