«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Denizbank Emekli Promosyonu Ne Kadar

Denizbank Emekli Promosyonu Ne Kadar

denizbank_ne_kadar_emekli_promosyonu_veriyor

Denizbank Emekli Promosyonu Ne Kadar 2022, Denizbank Ne Kadar Emekli Promosyonu Veriyor, 2022 Denizbank Emekli Promosyonları, Denizbank Emekli Promosyonu Kampanyası Detayları Nelerdir?

Denizbank emekli promosyonu; Yurdumuzun güzide bankaları arasında her zaman kendine yer edinen Denizbank emekli promosyonu kampanyası düzenliyor. Banka tarafından düzenlenen kampanya 2022 haziran ayında başladı. Denizbank emekli promosyonu kampanyasına bütün emekliler katılım sağlayabilirler. Ancak kampanyaya katılım sağlamak istyenlerin gerekli koşulları sağlaması gerekiyor. Koşulları ve kampanya şartlarını oluşturan emekliler Denizbank Emekli Promosyonu kampanyasına katılarak promosyon kazanabilirler. Sizlerde banka tarafından sağlanan emekli promosyonundan faydalanmak isterseniz haberimizi sonuna kadar okuyarak kampanyanın detayları hakkında bilgiler alabilir ve haberimizden faydalanabilirsiniz.

denizbank-ne-kadar-emekli-promosyonu-veriyor
Denizbank Emekli Promosyonu Kampanyası

Denizbank Emekli Promosyonu Şartları Nelerdir? Emekli Promosyonu Nasıl Alınır?

Denizbank emekli promosyonu için katılım şartlarının ilki emekli maaşınızı bankaya tarnsfer etmektir. Emekli Maaşınızı Denizbank’a taşıyarak kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. Ayrıca bankaya emekli maaşınızı taşıyarak 3 yıl taahhütte bulunmanız gerekir. Böylelikle emekli maaşınızı 3 yıl süre içinde Denizbank’tan alacak olursunuz.

Emeklilik taahhütnamesini imzalayarak promosyon ödemesi alan emekliler 3 yıl süre içerisinde maaşlarını başka bir bankaya taşımamayı da taahhüt etmiş olurlar. Bu şartları yerine getiren SGK emeklileri, Bağ-Kur Emeklileri, Dul ve yetim aylığı alanlar ile Emekli sandığı emeklileri kampanyaya katılabilirler.

Denizbank Emekli Promosyonu Kampanyası 10.06.2022 ile 31.12.2022 tarihleri süresince geçerlidir. Ayrıca emekli promosyonu Kampanyası 15.12.2021-31.12.2022 arası emekli maaşını Denizbank’a devir etmiş emekli maaş müşterileri için geçerlidir. Bankada birden fazla maaş hesabı olanlara ise maaş tutarları toplamı dikkate alınarak emekli promosyonu ödenir.

Promosyon ödemeleri maaş hesaplarına nakit olarak yapılır. 18 yaşını doldurmamış kişiler için anne ya da baba velayetinde olmaması durumunda promosyon ödemesi yapılır. Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık tutarı ile Banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılır.

Promosyona ek olarak 750 TL ödeme yapılır. Bu ödeme 3 yıl süre içerisinde verilecek otomotik ödeme talimatı doğrultusunda gerçekleşir. Otomatik ödeme 3 yıllık taahhütten önce iptal edilemez. iptal edildiği ve otomatik ödemenin 3 ay üst üste gerçekleşmemesi durumunda kıstalyevme hesabı yapılarak kalan süre promosyon ceza tutarı hesabınıza borç olarak yansıtılır.

Denizbank Ne Kadar Emekli Promosyonu Ödemesi Yapıyor 2022

1500 TL altında emekli maaşı alanlara 675 TL ödenir. Promosyona ilave ek olarak verilen otomatik fatura ödeme ile 750 TL ek promosyon kazanılır. Böylelikle 1425 TL emekli promosyonu ödemesi yapılmış olur. 1500 TL ile 2500 TL arası emekli maaşı alanlara 850 TL  ödeme yapılır. Otomotik fatura ödemeden doğan 750 TL ek promosyon ile toplamda 1600 TL promosyon ödemesi yapılır. Emekli maaşı 2500 TL üzeri olanlara 1000 TL promosyon ödenir. Bu tutara ek olarak otomatik fatura ödemeden verilen 750 TL eklenince toplamda 1750 TL emekli promosyonu ödemiş olur.

denizbank-emekli-maaşı-taşıma
Denizbank Emekli Maaşı Promosyonları

Emekli Maaşı Deniz Banka Nasıl Taşınır 2022

Emekli maaşını taşıma işlemleri her geçen yıl kolaylaşıyor. Emekli maaşını Denizbank’a taşımak isteyenler E-Devlet üzerinden maaşlarını kolaylıkla taşıyabilirler. Ayrıca Denizbank mobil şube üzerinden emekli maaşı taşıma işlemi kolay ve pratik olarak yapılır. Dilerseniz Denizbank’a emekli maaşınızı internet şube üzerinden de yapabilirsiniz. Burada önemli olan emekli maaşı taşıma dilekçesini doldurmak ve başvuruda bulunmaktır. Ayrıca banka şubelerine giderek Emekli maaşı Denizbanka taşıma işlemlerinizi anında yapabilirsiniz. Emekli maaşını Denizbank’a taşımak isteyenler sitemizdeki haberimizi okuyarak çok daha detaylı bilgiler alabilirler.

Emekli maaşı denizbanka’a taşıma url: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/emekli-maasini-denizbanka-tasima-2020/.html

denizbank mobil şube url : https://www.denizbank.com/dijital-bankacilik/mobil-deniz

Emekli Maaşının Taşınması İçin Emekli Maaş Devir Dilekçesi

SGK kurumundan (sürekli iş göremezlik geliri/malullük aylığı/yaşlılık aylığı/ölüm aylığı/ölüm geliri)
gelir/aylığı almaktayım.

Gelir/aylığımı DenizBank’tan almak istiyorum. Bankanızca, gelir/aylık aldığım bankanın/şubenin
değiştirilmesi için işlem yapılması hususunda izin veriyorum.

Gelir/aylık aldığım bankanın, DenizBank’a verdiğim yetkiye istinaden değiştirilmesi hususunda her
türlü sorumluluğun tarafıma ait olduğunu taahhüt ve beyan eder.

İletişim Hattı Üzerinden Bilgi Alma / Denizbank İletişim Bilgileri

Denizbank iletişim hattı ile müşterilerine 365 gün 7/24 olmak üzere sınırsız hizmetler sunuyor. Sizlerde bu hizmetlerden yararlanabilir ve bankacılık işlemlerinizi yapabilirsiniz. Dilerseniz haberimizin konusu olan Denizbank emekli promosyonu ne kadar, Denizbank ne kadar emekli promosyonu veriyor, Denizbank emekli promosyonları 20222, Denizbank emekli promosyonu kampanyası ile emekli maaşı Denizbank’a nasıl taşınır hususları için de bilgiler alabilirsiniz.

denizbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/denizbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-800/.html

 

 

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.