«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. TEB Emekli Promosyonu ? TEB Ne Kadar Promosyon Veriyor

TEB Emekli Promosyonu ? TEB Ne Kadar Promosyon Veriyor

teb_emekli_promosyonu_

TEB Ne Kadar Emekli Promosyonu Veriyor 2022

TEB Emekli promosyonu kampanyası düzenliyor. Kampanya için katılımlar sadece emekli kişiler tarafından sağlanacaktır. Söz konusu hususta banka promosyon kampanyası başlattığını resmi web sitesi üzerinden yayımladı. Sizlerde bankanın kampanyasına katılım sağlamak isteyebilirsiniz. Kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin konu hakkında bilgi edinmesi faydalı olacaktır. Haberimizin içerisinde CEPTETEB iletişim hattı üzerinden yapılan işlemler ve iletişim bilgilerinide bulabilirsiniz. Yine CEPTETEB mobil uygulaması ile emekli maaşı taşıma hususunda da bilgiler alabilirsiniz. TEB Ne Kadar Emekli Promosyonu Veriyor 2022, TEB emekli promosyunu Kaç TL, TEB emekli Promosyonu kampanyası nedir bilgileri için haberimizi okumaya devam ediniz.

TEB Emekli Promosyonu Kampanyası 2022 / TEB Emekli Promosyonu Almak İçin Şartlar Nelerdir

Emekliye en yüksek promosyon veren bankalar arasında TEB bankasıda yerini almıştır. TEB Emekli promosyonu kampanyası dahilinde maaş tutarına göre promosyon belirliyor. Emekli maaşları arasında tutar farklılıkları promosyon ödemesinde tutar farklılıklarına neden olur.

TEB Emekli promosyonu Kampanyası 01.07.2022 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsıyor. Yeni müşterilerin promosyon hakkı kazanmaları için  maaşlarını TEB bankasına taşıması gerekiyor.

Kampanyaya katılım için emekli aylığı taahhütnamesi doldurulur. Taahhütname süresi 36 aydır. 36 ay süresince emekli aylığı farklı bir bankaya aktarılamaz ve taşınamaz.

Kampanyaya katılım sağlayan kişiler en az iki adet otomotik fatura ödeme talimatı vererek promosyon tutarını 5500 TL’ye yükseltebiliyor. Promosyon alan kişiler emekli tanıdıkları için de ek promosyon alabilirler. Ek promosyon 250 TL’ olarak iki kişi ile sınırlandırılmıştır.

İki emekli arkadaşının aylıklarını TEB bankasına taşımasına vesile olanlar toplam 500 TL ek promosyon hakkı kazanırlar. Kampanyaya SGK emeklisi, Bağ-Kur emeklisi, Dul ve yetim aylığı alanlar ve Emekli sandığından emekli olanlar katılabilmektedir.

TEB emekli promosyonu ödemesi 18 yaşından küçük olanlar içinde yapılır. TEB emekli promosyonu ödemesi için 18 yaşından küçük olanların anne ya da babasının velayetinde olmaması gerekir. Anne ya da babasının velayetinde olan kişilere kendi gelir/aylık tutarı ile Banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine TEB emekli promosyonu ödemesi yapılır.

2022 TEB Emekli Promosyonu Kaç TL

Emekli aylığı 1499 TL’ ye kadar olan kişiler için Promosyon Tutarı 500 TL’dir. 3300 TL Ek promosyonu ile  toplamda  3800 TL TEB emekli promosyonu hakkı kazanır.

Emekli aylığı 1500 TL ile 2500 TL arasında olan kişiler için Promosyon Tutarı 625 TL’dir. 3950 TL Ek promosyonu ile  toplamda  4575 TL TEB emekli promosyonu hakkı kazanır.

Emekli aylığı 2500 TL’ nin üzerinde olan kişiler için Promosyon Tutarı 750 TL’dir. 4750 TL Ek promosyonu ile  toplamda  5500 TL TEB emekli promosyonu hakkı kazanır.

emekli-promosyonu-ne-kadar-teb-bankası
TEB Emekli Maaşı Promosyonları

Emekli Maaşı TEB Bankasına Nasıl Taşınır

TEB emekli promosyonu hakkı kazanmak için emekli maaşlarının TEB bankasına taşınması gerekir. Emekli Maaşını TEB bankasına taşıma işlemleri banka şubelerinden anında yapılıyor. TEB bankasına Emekli Maaşı taşıma işlemlerinizi aylıklarınızın bağlı olduğu kurumlardan da yapılıyor. Aylıklarınızın bağlı olduğu kuruma emekli maaşı taşıma dilekçenizi vermeniz taşıma işlemi için yeterlidir. Dilerseniz Bankanın dijital kanalları üzerinden maaş taşıma işleminizi yapabilirsiniz. Cebteteb uygulamasına giriş yapın. Sonra ise Emekli promosyonu taahhütnamesini ve emekli aylığı taşıma dilekçenizi doldurup onaylayın. Böylelikle Emekli Maaşını TEB Bankasına taşıma işleminizi yaparak TEB emekli promosyonu hakkınızı kazanmış olursunuz.

CEBTETEB mobil bankacılık : https://www.cepteteb.com.tr/cepteteb-mobil-bankacilik

CEBTETEB İletişim Hattı Bilgileri

CEBTETEP iletişim hattı üzerinden bütün banka ve bankacılık işlemleriniz için hizmet ve destek alırsınız. İletişim hattı müşterilerine sınırsız olarak 365 gün 7/24 hizmetler sunar. Müşteri temsilcileri ile iletişime geçerek Emekli Maşını TEB Bankasına Taşıma, TEB emekli promosyonu kampanyası, TEB emekli promosyonu kaç TL ve TEB emekli promosyonu ne kadar sorularınızı sorabilir, destek ve bilgiler alabilirsiniz.

CEBTETEB İletişim Hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/cepteteb-musteri-hizmetleri-cepteteb-iletisim-hatti/.html

cepteteb-iletişim-bilgileri
CEPTETEB iletişim hattı ile emekli maaşı nasıl taşınır

NOT: İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşağıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

vakıfbank ne kadar emekli promosyonu veriyor : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakifbank-emekli-promosyonu-ne-kadar/.html

denizbank ne kadar emekli promosyonu veriyor : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/denizbank-emekli-promosyonu-ne-kadar/.html

vakıf katılım emekli promosyonu kampanyası : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakif-katilim-emekli-promosyonu-ne-kadar/.html

yapıkredi emekli promosyonu kampanyası : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapi-kredi-emekli-promosyonu-ne-kadar/.html

garanti bbva emekli promosyonu kaç TL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/garanti-bbva-emekli-promosyonu-kampanyasi/.html

akbank emekli promosyonları : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/akbank-emekli-promosyonu-ne-kadar/.html

finans katılım emekli promosyonu : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/emekli-maasini-turkiye-finansa-tasima/.html

qnb finansbank emekli promosyonu : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbanka-emekli-maasi-tasima-2022/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.